Himna Srbije

1. Bože pravde,ti što spase. Možda i ne treba zarez.

Не, бре.
    Боже, правде!

2. Shvatam to.Ali posle toga mu se obraća. 'Ti što spase.'
    A da je 'Bože,pravde-ti što spase' nekako je nepovezano.

3. То нек коригују. Већ имају искуства са кориговањем текста. Ја сам говорио за наслов.

4. E pa za naslov može i da prođe.

5. http://www.youtube.com/watch?v=TA2zV6hV6zo Зашто неби постали прва држава која има реп песму као химну. Песма има јаку поруку, оптимистична је и треба да је чују наши душмани.

6. Ave Srbija ili Vostani Srbije.

7. Човјек који је отворијо ову тему, нисам видео ко је, ал сам видео да је предложијо јебено марш на дрину за химну, је толико јебени нациста да га треба у затвор затворити а не бановати овде трајно. Химна је ХЕЈ СЛОВЕНИ И ЋАО!

8. Ja b ukino himnu.
    Koji će nam kurac himna kad imamo Sinan i Ipčeta.

9. Vrlo jednostavno. Himna Prvog srpskog ustanka.
    http://www.youtube.com/watch?v=XAwV3TpUEQA
    Ova verzija mi je mnogo gotivna.

10. evo moj predlog za himnu...ja se najezim vise nego na Hej Sloveni i Boze pravde...

http://www.youtube.com/watch?v=c27rGTeRG9w

11. e ta za Tita je dobra, naježuje opasno...

ja bi stavio da je himna od Indire i Alena: LOPOV, već znamo zbog čega

12. Zasto vam ljudi smeta Boze pravde?! Za mene je to odlicna himna, himna srpskog naroda, sto himna Srbije i treba da bude, jer se i Srbi u Bosni, na Kosovu, u CG ili bilo gdje drugo ugledaju na Srbiju i osjecaju se njenim drzavljanima. Himna koja velica srpstvo je himna koja nam je potrebna.

13. Ja preporučujem da se napravi neki turbo folk miks dok u pozadini piči neki house beat inspirisan orijentalnim zvucima i da to bude himna.
    Isto tako kad se neđe izvodi da ima neki MC-ja koji će da umjesto onoga "ime mc-ja na beatu" da govori "Knjigu piše, ime MC-ja" a kao outro umjesto neke gluposti tipa "And I'm out" da kaže "To izusti pa dušu ispusti"
    Sličan primjer bi trebale i ostale EX YU države da slijede.

14. treba nam neka himna bez teksta, ostaćemo bez reprezentacije ovako :)

15. Himna koja velica srpstvo je himna koja nam je potrebna.

Grešiš silno.

16. Боже правде, ти што спасе
    од пропасти досад нас,
    чуј и одсад наше гласе
    и одсад нам буди спас.
    Моћном руком води, брани
    oд бус плуса џепове и живце наше
    Боже, спаси, Боже, храни,
    kад нас већ не хране политичари.

Ете, праве химне.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.