Prijava

... moli ti se srpski rod!!!!!!!

Himna vredja 30% stanovnika srbije...
Ono menjanje je go kurac, kakav kralj kakva pravda kakve picke materine....

"mi stojimo postojano kano klisurine"

Да је Марш на Дрину химна, ја бих гинуо за Србију сваки дан.

Ал марш је, пичка му материна.

Химна вређа 30% Србије? Како? Да не мислиш можда на Албанце на Косову? Они имају своју химну, а и своју државу. Нека Срби само певају Тити и СФРЈ, ипак је то Србима домовина, а не Србија.

Ateisti batice.....

Himna je go kurac,secam se kad je bilo to menjanje kurci palci,pa smejurija cista....

http://www.youtube.com/watch?v=mqwxk8mTs78

http://www.youtube.com/watch?v=GrXEHR_d08w
Немогуће да нико није досад предложио. Текст прогорева србском душом.

Не тако давно по овој земљи газили су ратници,
Чувари храма до самог краја храбро су се бранили.

ОШТРИ МАЧЕВИ, НЕБЕСКЕ МУЊЕ БЕЗ НАДЕ!
У ТЕЛУ ГРОМОВИ, ЧЕЛИЧНА РУКА ПРАВДЕ!
И НОЋИ БЕЗ СНА! НОЋИ БЕЗ СНА!

НЕК НАС БОГ САЧУВА!

"pravda" je vazda bila osnov Slovenskog života. Neki tvre čak i vodeće požanstvo jer je bila žena onog namunjenog... a mi smo svi valjda neki Sloveni ili šta li već....

Bože pravde je divna.... neki čudni osjećaji ponosa patriotizma tuge i sreće me obuzmu kad god čujem srpsku himnu, al dobro ja sam srpkinja iz RS, možda vi Srbijanci volite da imate samo svoju himnu Srbije.... samo naprijed

nek si im rekla!

Naša himna treba da bude "Oda radosti". Dosta je bilo himni koje nas vuku u prošlost. Ova zemlja mora da gleda napred.

crni budućnosti nema bez prošlosti, jednog dana i ta budućnost kojoj svi želimo da se okrenemo će da postane prošlost.... takva debilna priča o okretanju budućnosti je za mene mlaćenje prazne slame...

Ja sam to isto mislio dok nisam počeo da dolazim na ovaj forum. Ali sada shvatam da je jedini pravi put Srbije evropski. Kupio sam i zastavu EU i okačio sam je na kuću.

Да ли сте сви глупи или који курац? Химна је керов курац и нешто што шатро држава треба да има. Кога боли курац да ли говори о краљу и богу или о народу и лебу или о манекенима и манекенкама? Да ли стварно мислите да химна треба да осликава државу? Да ли сте спремни да плаћате порез сваких пола године за смишљање нове химне како се држава мења? Да ли је неко мањи патриота ако зна химну? Који сте ви пајсери ја не верујем. Серем се на све "наше" химне до сад. Чак ни југословенска није оригинал, већ плагијат неке друге словенске земље ако се добро сећам.
Данци певају химну у којој ломе лобање и пију крв непријатеља, кога боли курац?
Јесте кул имати химну и да осећате онај ретардиран осећај уз кичму, али не зато што је то ХИМНА НАШЕ ЗЕМЉЕ, већ зато што онда се поситовећујете са марвом којом сточар лепо управља из фотеље и баца вам који клип кукуруза да га гулите на суво.

Ja jesam glup, a za ostale ne znam.

Химна је говно, али ми смо банана држава па је то ок. Интолеранца- Цоме ил Венто је права ствар за српску химну, или било шта из опуса Химне српским радикалима.

Супер је што сте јако духовити и предлажете зику коју ви слушате. ХИмна треба да буде нешто много јако, много инспиративно, много енергично... Какава ова хипи говна која качите, јебо вас кер. Само ИНТОЛЕРАНЦА да се преведе на српски, и да се напокон определимо као тру фашисти и да идемо до краја!