Hejteri i kako ih se rešiti

1. Ma jok ljudi, ajmo svi zajedno u kafanu, a hejteri nek plaćaju :D

2. Ma daj da pozovemo neku pevaljku da trese sisama, dok forsiramo jagnjeće pečenje :D

3. Stvarno...to je najbolje uz pečenje! Bolje i od salate,haha!

4. Evo deset brzih nacina:

1.staviti im soli na rep
    2.pobiti ko zecove
    3.hejtom protiv hejta
    4.puskom protiv hejta opet
    5.ubrizgati im kajmak u venu
    6.pljunuti da zardjaju
    7.staviti malo soli na sto.Naivni hejteri pomisli ce da je to secer i pojesti u trenu.Zatim ce od tolike soli ozedniti dati im casu rakije.Naivni hejteri opet ce pomisliti da je to voda i popiti na iskap.Kad skontaju da su prevareni vec ce biti toliko pijani da nece videti panj koji sam postavio na put pre 5 min.Zapece za panj i udariti o kamen za kupus i umreti od potreska mozga.
    8.kastrirati
    9.baciti ih bati zivoinovicu
    10.zamoliti ih da nestanu iz nase galaksije

p.s.hejteri nista licno:D

5. hejtom protiv hejta tako treba

6. Ma ko ih jebe... Meni nisu jasni likovi koji daju minus na definiciju koja ima 25-0 i oni moraju bas da ture taj negativan. To je bas sranje...

7. MT:
    "hejtom protiv hejta tako treba"

za ovo sledi BAN!

8. hihhihihihihiihi:D

9. Ajde bre Surovi urgirajte tamo kod Kaizena da napravi žurku i da svako mora da nosi natpis sa svoim nickom pa da vidmo ko su te "mudonje".
    Hihihihiii........

10. kakva crna žurka, ja nisam izažao iz sobe 4 godine.
    :)

a i mislim da vam se ne bih dopao uživo. imam gadan kompleks niže vrednosti. debeo sam klempav i imam zrikave oči.

i to sam se ulepšao i prećutao par dodatnih stvari o mom izgledu. na žurke ne idem :)

11. @ brankaja:

Da dodam još jedan način:

11. Poslati pingvine ubice na njih.

12. Uvrsteno u spisak...hvala na dopuni....konkurs i dalje otvoren

13. A šta mislite o starom dobrom nabijanju eksera pod nokte?

14. uuu treba se drzati tradicije al ovo je surovo (Surovi nista licno :D)...al posluzice,fin predlog ajmo dalje ljudovi

15. Samo da se pohvalim da imam i ja svog licnog hejtera. Nije lose za deset dana na sajtu...

16. Ja sam ga stekla prvog, a onda je on stekao banovanje i totalno proterivanje :)
    Mada ima i sad nekih, ali me nesto ne tangitaju.
    Kao tehniku mucenja predlazem da ih uvaljamo u koprive.

17. A da ih samo iskuliramo?

18. Imuni su na kuliranje, a En ti si ionako neprevaziđen hejter ali sa blagosolovom :))))

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.