Hejteri i kako ih se rešiti

1. Ma jok ljudi, ajmo svi zajedno u kafanu, a hejteri nek plaćaju :D

2. Ma daj da pozovemo neku pevaljku da trese sisama, dok forsiramo jagnjeće pečenje :D

3. Stvarno...to je najbolje uz pečenje! Bolje i od salate,haha!

4. Evo deset brzih nacina:

1.staviti im soli na rep
    2.pobiti ko zecove
    3.hejtom protiv hejta
    4.puskom protiv hejta opet
    5.ubrizgati im kajmak u venu
    6.pljunuti da zardjaju
    7.staviti malo soli na sto.Naivni hejteri pomisli ce da je to secer i pojesti u trenu.Zatim ce od tolike soli ozedniti dati im casu rakije.Naivni hejteri opet ce pomisliti da je to voda i popiti na iskap.Kad skontaju da su prevareni vec ce biti toliko pijani da nece videti panj koji sam postavio na put pre 5 min.Zapece za panj i udariti o kamen za kupus i umreti od potreska mozga.
    8.kastrirati
    9.baciti ih bati zivoinovicu
    10.zamoliti ih da nestanu iz nase galaksije

p.s.hejteri nista licno:D

5. hejtom protiv hejta tako treba

6. Ma ko ih jebe... Meni nisu jasni likovi koji daju minus na definiciju koja ima 25-0 i oni moraju bas da ture taj negativan. To je bas sranje...

7. MT:
    "hejtom protiv hejta tako treba"

za ovo sledi BAN!

8. hihhihihihihiihi:D

9. Ajde bre Surovi urgirajte tamo kod Kaizena da napravi žurku i da svako mora da nosi natpis sa svoim nickom pa da vidmo ko su te "mudonje".
    Hihihihiii........

10. kakva crna žurka, ja nisam izažao iz sobe 4 godine.
    :)

a i mislim da vam se ne bih dopao uživo. imam gadan kompleks niže vrednosti. debeo sam klempav i imam zrikave oči.

i to sam se ulepšao i prećutao par dodatnih stvari o mom izgledu. na žurke ne idem :)

11. @ brankaja:

Da dodam još jedan način:

11. Poslati pingvine ubice na njih.

12. Uvrsteno u spisak...hvala na dopuni....konkurs i dalje otvoren

13. A šta mislite o starom dobrom nabijanju eksera pod nokte?

14. uuu treba se drzati tradicije al ovo je surovo (Surovi nista licno :D)...al posluzice,fin predlog ajmo dalje ljudovi

15. Samo da se pohvalim da imam i ja svog licnog hejtera. Nije lose za deset dana na sajtu...

16. Ja sam ga stekla prvog, a onda je on stekao banovanje i totalno proterivanje :)
    Mada ima i sad nekih, ali me nesto ne tangitaju.
    Kao tehniku mucenja predlazem da ih uvaljamo u koprive.

17. A da ih samo iskuliramo?

18. Imuni su na kuliranje, a En ti si ionako neprevaziđen hejter ali sa blagosolovom :))))

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.