Слављење пуцањем

1. Ја бих прво умро од блама кад би неко пуцао при рођењу мог детета, а онда бих му забранио да то дете виђа за вјеки вјеков.

Samo ti tako pričaj pa niko neće hteti ni da ti ga napravi.

2. Samo ti tako pričaj pa niko neće hteti ni da ti ga napravi.

Причај ми о томе. :)

3. Umesto toga zaglabaj neku prasećinu, češi se masnim rukama po jajima i fataj neku cupi za bulju koja glumi finoću. Kad se uradiš šljivovicom izvadi tatin tetejac i zapucaj u plafon k'a što su i srbski popovi slavnih dana u slavoniji ratovali za krst časni i slobodu zlatno i pevali "Druže Slobo šalji nam salate, biće mesa klaćemo hrvate".
    http://www.b92.net/news/pics/2007/09/113248845346e543b72a775413777607_big.jpg

4. У људској природи и није баш да се радује туђој срећи.

Pa i nisi u pravu....

Било би кул да је тако само у твом селу, него је тако посвуда, што испада тужно.

Neka vala, i treba da bude, ljudi su napravili svoj sistem komunikacije i zbližavanja, oni su tako odlučili, niko ih nije natjerao.

Ја бих прво умро од блама кад би неко пуцао при рођењу мог детета, а онда бих му забранио да то дете виђа за вјеки вјеков.

Pa dobro, znamo da si ti moderan, pratiš trendove.

Зли духови леже у људској псиСи и не могу их отерати некакви пуцњи и вриска.

Da, takođe i običaji, rituali i štatijaznam leže u sjećanju, ne može ih otjerati nikakva konstruktivna rasprava na forumu, zar ne?

Šuplja vam priča, narod se tako raduje. Jel se vi radujete tako što otvorite šampanjac al da pukne ili imate batlera koji to otvara krpom i uz Johana Sebastijana?

A posebno mi je zapalo za oko - ljudi koji pucaju nemaju muda.
    Da li su vaši pradjedovi patili od insuficijencije muda? Teeeeško, imali su po dvanaestoro djece i pored teških uslova za život i opšteg siromaštva. I pucali su. Jesu.
    Mi sjedimo u toplim sobicama, ispred monitora, nemamo djece al imamo muda.

5. Pa dobro, znamo da si ti moderan, pratiš trendove.

Је л' мораш да будеш модеран да би имао трунку здравог разума? :) Заболе ме пимпек за трендове. Има и лепих обичаја у народу, али ако је неки обичај штетан и опасан, онда га свакако треба елиминисати.

6. A posebno mi je zapalo za oko - ljudi koji pucaju nemaju muda.
    Da li su vaši pradjedovi patili od insuficijencije muda? Teeeeško, imali su po dvanaestoro djece i pored teških uslova za život i opšteg siromaštva. I pucali su. Jesu.
    Mi sjedimo u toplim sobicama, ispred monitora, nemamo djece al imamo muda.

Управо, зато је то тада било океј. Сада се пречесто пиштоља хвата само најгори шљам.

7. Teeeeško, imali su po dvanaestoro djece i pored teških uslova za život i opšteg siromaštva. I pucali su. Jesu.

Ne samo da su pucali nego su i jebali. Treba napraviti 12 komada čak i uz mogućnost da 50% nije tvoje. Jebali su. Kao što danas Šiptari jebu da se ne lažemo. Mi nemamo dokaz da jebemo i u tome leži naš usud.

8. Koliko djece ti imaš, Skočimišu? Inače, slažem se s tim o djeci i pucnjavi. Pravi, pa sarani.

9. Mi nemamo dokaz da jebemo i u tome leži naš usud.

Dokaz u vidu dice naravno. A i kako da jebemo kad ne znaš šta je muško, šta žensko, šta je shemale, šta je rodno i plodno i koliko je orano pre tebe. Evropa sine. Zato nadajmo se da će Evropa da stigne i kod naših neprijatelja. Ili da svi udjemo u evropu pa da se jebemo i da nam bude svejedo šta. Ostaće nadam se šačica srba koji će da pucaju na svadbama i to će biti dokaz da neko jebe onako izistinski kao što su naši stari radili. Kurcem u pičku.

10. Део од 3:15 до 5:35 , Џими је овај што се избезумио , овај Марко :))

http://www.youtube.com/watch?v=2p8VT71RS_8&feature=related

11. Хм... За длаку. Мислим да сам ја дефинитивно већа пичка од тога. :)

12. http://vukajlija.com/forum/teme/22549-znam-lika-koji-je?strana=18#post_1517039
    ili da ne otvarate

Znala sam lika kojem je metak ušao u desni obraz i stao u levoj slepočnici.
    I preživeo. Doduše ostao bez oka. Čula sam da je par godina kasnije pijan proslavljao Novu godinu, opalio tromblonom u krošnju drveta, minica se odbija od grane, vrati nazad i ubije ga na mestu.
    Ovo je za onu drugu temu, a? Glupe smrti ili tako nešto. Što ti je sudbina, sve je to od lošeg vina...

Jebeš pucanje
    O pa stig'o i Džimi, vidim ja ljudi banovani.
    Džimi ajd briši ovu moju definiciju Što pička rodi voz povuče vojska obuče, skoro pa ista kao bobijeva, dopis u komentarima. Nije identična ali jebaji ga, njegova starija ako ništa drugo. I nije mi izbacilo bilo u pretrazi.

13. Mene zanima koji su to ljudi koji svoje dete nazovu Ado.

14. А да не мислите можда да ако пишамо по сопственој традицији, да пишамо по себи? Додуше, пишање по себи је и кад обављаш неку традицију, а кад те питају зашто је то добро, кажеш: Ваља се...

15. Zdenka Kovačiček
    Mene zanima koji su to ljudi koji svoje dete nazovu Ado.

Ado je uglavnom nadimak, a ne ime.

16. Od Adisa, pretpostavljam?

Još lepše.

17. Pa ti nisi normalna, spemuješ Adisom operativnu temu. I to bez puške u ruci.
    Ja boga mi ne spemujem
    http://www.youtube.com/watch?v=XW_tiz4U4I8

18. Džimi ajd briši ovu moju definiciju Što pička rodi voz povuče vojska obuče, skoro pa ista kao bobijeva, dopis u komentarima.

Оде.

19. Ukorenilo se to kod nas davno, mada u poslednje vreme ima sve manje.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.