Слављење пуцањем

1. Vidim da Džimi nije fan mlevenog mesa.

2. Pa, zabrani ljudima ukus, djimi.

Не разумем ову опаску.

3. То што сам у праву је проблем у вашој логици лолол

Ali brate. Tako mi dodje da te zadavim. I to brez seksualne konotacije decxko.

Не разумем ову опаску.

Pa, dobro, ne razume svako sve.

4. A ovako ti je...zanimljvio? Što si contradictio in adjecto?

nisam se dobro izrazio,a i ti bukvalno shvataš,više sam ciljao na ne bi bilo poente...
    Moje subjektivno(lol) mišljenje je da je cilj šenluka,posebno na svadbama, da pokažeš da si neka vrsta alfa mužjaka,pa otud proizilazi moja konstatacija da pucanje ćorcima ne bi imalo poentu,ako me razumeš

5. Čudi me što se tema ne zove: ZASXTO PUCASX NA SVADBAMA, DECXKO?

6. pokažeš da si neka vrsta alfa mužjaka, pa otud proizilazi moja konstatacija da pucanje ćorcima ne bi imalo poentu,ako me razumeš

Da. Verovatno. Ali takve ne bi trebale puštati iz pećine, kamoli na slave/sarane/rodžendane i slično.

7. Замолио бих оне који стално неком вичу да је субјективан да ми дефинишу шта је ''објективно''. Ако се под објективним подразумева оно са чиме се слаже већина, да бар знам на чему сам.

И да додам:
    ЈА лично и персонално сам умало био жртва залуталог метка који је био последица комбинација свадбене колоне аутомобила и наоружаног сувозача из Опел Кадета. Али, опет, не сматрам да тај обичај треба сасвим укинути. Оно што треба регулисати је рокање у иоле урбанизованим срединама, где се лако може догодити да неког погодите. У реду је рокати на отвореном и празном простору, где су мале теоретске шансе да некога затрефи. На остала места- никако.

8. Ljudi, pa zar niko nije pogledao video koji je StefanKostić okačio na prethodnoj strani??? Pitaj njih što pucaju! Viš da im je do jaja... Baš uživaju, ozbiljno.

9. Замолио бих оне који стално неком вичу да је субјективан да ми дефинишу шта је ''објективно''

Objektivno je ono što ja kažem. Ono što vi tvrdite je subjektivno.

I taj rad.

Ali i dalje ne kontam zašto sve to ne bi moglo sa ćorcima (zar je toliko drugačiji osećaj?ili su neke tehnikalije u pitanju?), ali ok.

10. Objektivno je ono što ja kažem. Ono što vi tvrdite je subjektivno.

Фала на брзом одговору.

Што се мене тиче, и пуцање из сигналног пиштоља је океј за подизање ега.

11. Ali i dalje ne kontam zašto sve to ne bi moglo sa ćorcima (zar je toliko drugačiji osećaj?ili su neke tehnikalije u pitanju?), ali ok.

Па, поменула си Фројда... Нико не воли да пали ћорке, ако ме разумеш.

12. Mislila sam, ne računajući ove pavijane sa malim pišama. Što ovi normalni koji kao poštuju tradiciju i brinu za sigurnost svojih bližnjih, isto to ne bi radili sa ćorcima.

13. Ali najbolesnije je za Božić - Mir Božiji, Hristos se rodi :dizanje_u_vazduh_pola_dvorišta_i_dve_komšijske_kuće: :BUUUUM:

14. jebo vas frojd da vas jebo, sa sve njegovim teorijama da se sve vrti oko kurca i picke.
    ajde neka bude, volim da pucam u vazduh jer iam mali kurac, volim da se uroljam na slavljima jer imam mali kurac, volim da roknem neko cigance u glavu dok ceprka po kontejineru, ali onako pod uglom od 45 jer imam mali kurac.
    e ajde sad, oduzmite nam svaku zabavu nama sa malim kurcevima! nasim kratkokurcim djedovima nisu uskracivali taj odusak. ajde uzmite nam i to jebo vas frojd da vas jebo.....

edit: da krijem se iza duplog ne jer sam banovan nego jer imam mali kurac!

15. jebo vas frojd da vas jebo, sa sve njegovim teorijama da se sve vrti oko kurca i picke.
    ajde neka bude, volim da pucam u vazduh jer iam mali kurac, volim da se uroljam na slavljima jer imam mali kurac, volim da roknem neko cigance u glavu dok ceprka po kontejineru, ali onako pod uglom od 45 jer imam mali kurac.
    e ajde sad, oduzmite nam svaku zabavu nama sa malim kurcevima! nasim kratkokurcim djedovima nisu uskracivali taj odusak. ajde uzmite nam i to jebo vas frojd da vas jebo.....

edit: da krijem se iza duplog ne jer sam banovan nego jer imam mali kurac!

Па, пази, је заиста не знам да ли имаш мали курац, нити ме много занима, то је твој проблем.
    Али... Оно што поуздано знам је да ја имам велики курац и да не волим да радим ништа од тога што си горе навео. Осим можда да се понекад урољам. Али понекад. Кад буде такав дан.

16. A ciji si ti dupli keni?

имам велики курац

Veća je fora kad kažeš da imaš mali, a ispostavi se onda da imaš kurčinu.

17. Veća je fora kad kažeš da imaš mali, a ispostavi se onda da imaš kurčinu.

А то сам већ исфурао, није ми више занимљиво...

18. U redu je, i Frojd je imo mali kurac.

19. U redu je, i Frojd je imo mali kurac.

Ал' је био Јеврејин, па му се могло. :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.