Ja samo želim da podelim radost sa sugrađanima (i sugrađankama, naravno) povodom dobijanja preporuke za razmišljanje o predlogu razmatranja uzimanja Srbije za izbor kandidata za status kandidata za pristup EU.
Pazi, ne bih da ti spemujem temu, ali ovo ti prijateljski kažem: Vukajlija je čitan sajt, pazi šta radiš! Tvoje misli su krajnje neevropske.
Sutradan možda osvaneš na tv b92 kao ultra-nacionalističko-nacističko-komunistički faktor koji ometa saradnju Srbije sa EU, a povezan je sa pokretom "Obraz", onim bilmezom što je prekinuo utakmicu u Đenovi, ubistvom Zorana Đinđića i naravno posredno i sa onim zlikovcem od čoveka - Koštunicom, a preksutra već i na Haškoj optužnici, ko zna.
Pazi, ne bih da ti spemujem temu, ali ovo ti prijateljski kažem: Vukajlija je čitan sajt, pazi šta radiš! Tvoje misli su krajnje neevropske.
Sutradan možda osvaneš na tv b92 kao ultra-nacionalističko-nacističko-komunistički faktor koji ometa saradnju Srbije sa EU, a povezan je sa pokretom "Obraz", onim bilmezom što je prekinuo utakmicu u Đenovi, ubistvom Zorana Đinđića i naravno posredno i sa onim zlikovcem od čoveka - Koštunicom, a preksutra već i na Haškoj optužnici, ko zna.
Generale hvala na upozorenju, primljeno k znanju.
Joj al me podseti ova tvoja rečenica na jedan stih
MOJE SU OČI ŽUTE, MOJE SU MISLI CRNE
JA NE VIDIM DALJE OD DRUGIH JER NEĆU DA VIDIM KRAJ :)))
Preporuka Srbiji- Izbaciti filmove u kojima se pojavljuju dijalozi kao što su ČIKO ČIKO JE L' SAV OVAJ HLEB TVOJ?!
Dobro, smajli je buraz iz ličnih razloga, neki zenički demo bend bio, ali pazi što su dobri stihovi pa kaže U mraku ima svjetla, samo ga treba naći i tako to.
Nego daj neku preporuku, makar da ne diramo kerove ili tako nešto.
Ja samo želim da podelim radost sa sugrađanima (i sugrađankama, naravno) povodom dobijanja preporuke za razmišljanje o predlogu razmatranja uzimanja Srbije za izbor kandidata za status kandidata za pristup EU.
Dragi Srbi dabogda vam Džimi bio predsednik i sve vas pobanovao!
TAKO JE
Masoni i Jevreji STOP
Srbi, priznajte da je gibanica slovenačko nacionalno jelo.
Srbi, priznajte da hoćete u EU samo da bi opet bili s Hrvatskom, vašom starom ljubavi, nikad prežaljenom pičkom.
Срби спремите се за Турке, шта ће вам Европа у животу ?
Preporučujem Srbiji da se izvuče! :D
SRBI UVEDITE VODOKOTLIĆE U STANOVE!
Док се Србија не извуче нема спаса за њу :Д
Можда ми буде мото ако се кандидујем за влас'...
Glasajte za Trišu! Ionako imate triper momentalno na vlasti!
Па ја бих препоручио лососа са роштиља у сосу од црног вина.
Počnite da koristite štapiće za uši.
Postavite WC šolju u kupatilo.
Prestanite da bacate štapiće za uši u WC šolju.
Preporučujem da vozite sredinom, ne bi li vas šta spucalo.
SRBI- pripojite RS sebi i stavite Dodika za glavnog poglavara svega.
SRBI ODBANUJTE CARU I USPOSTAVITE CAREVINU!
http://www.youtube.com/watch?v=zzivEifPVO8
Generale hvala na upozorenju, primljeno k znanju.
Joj al me podseti ova tvoja rečenica na jedan stih
MOJE SU OČI ŽUTE, MOJE SU MISLI CRNE
JA NE VIDIM DALJE OD DRUGIH JER NEĆU DA VIDIM KRAJ :)))
Preporuka Srbiji- Izbaciti filmove u kojima se pojavljuju dijalozi kao što su ČIKO ČIKO JE L' SAV OVAJ HLEB TVOJ?!
Vidi Eclipse, što me je je zajebala, a ja njen obožavalac :)
Sestrelex, ko piše takve stihove u kojima na kraju ostavlja smajli?
Dobro, smajli je buraz iz ličnih razloga, neki zenički demo bend bio, ali pazi što su dobri stihovi pa kaže U mraku ima svjetla, samo ga treba naći i tako to.
Nego daj neku preporuku, makar da ne diramo kerove ili tako nešto.