Preporuka od EU- preporučite Srbiji

1. Ja samo želim da podelim radost sa sugrađanima (i sugrađankama, naravno) povodom dobijanja preporuke za razmišljanje o predlogu razmatranja uzimanja Srbije za izbor kandidata za status kandidata za pristup EU.

2. Dragi Srbi dabogda vam Džimi bio predsednik i sve vas pobanovao!

3. Срби, Сретена за прецедника.

TAKO JE
    Masoni i Jevreji STOP

4. Srbi, priznajte da je gibanica slovenačko nacionalno jelo.

5. Srbi, priznajte da hoćete u EU samo da bi opet bili s Hrvatskom, vašom starom ljubavi, nikad prežaljenom pičkom.

6. Срби спремите се за Турке, шта ће вам Европа у животу ?

7. Preporučujem Srbiji da se izvuče! :D

8. SRBI UVEDITE VODOKOTLIĆE U STANOVE!

9. Док се Србија не извуче нема спаса за њу :Д
    Можда ми буде мото ако се кандидујем за влас'...

10. Glasajte za Trišu! Ionako imate triper momentalno na vlasti!

11. Па ја бих препоручио лососа са роштиља у сосу од црног вина.

12. Počnite da koristite štapiće za uši.
    Postavite WC šolju u kupatilo.
    Prestanite da bacate štapiće za uši u WC šolju.

13. Preporučujem da vozite sredinom, ne bi li vas šta spucalo.

14. SRBI- pripojite RS sebi i stavite Dodika za glavnog poglavara svega.

15. SRBI ODBANUJTE CARU I USPOSTAVITE CAREVINU!

16. Pazi, ne bih da ti spemujem temu, ali ovo ti prijateljski kažem: Vukajlija je čitan sajt, pazi šta radiš! Tvoje misli su krajnje neevropske.
    Sutradan možda osvaneš na tv b92 kao ultra-nacionalističko-nacističko-komunistički faktor koji ometa saradnju Srbije sa EU, a povezan je sa pokretom "Obraz", onim bilmezom što je prekinuo utakmicu u Đenovi, ubistvom Zorana Đinđića i naravno posredno i sa onim zlikovcem od čoveka - Koštunicom, a preksutra već i na Haškoj optužnici, ko zna.

17. Pazi, ne bih da ti spemujem temu, ali ovo ti prijateljski kažem: Vukajlija je čitan sajt, pazi šta radiš! Tvoje misli su krajnje neevropske.
    Sutradan možda osvaneš na tv b92 kao ultra-nacionalističko-nacističko-komunistički faktor koji ometa saradnju Srbije sa EU, a povezan je sa pokretom "Obraz", onim bilmezom što je prekinuo utakmicu u Đenovi, ubistvom Zorana Đinđića i naravno posredno i sa onim zlikovcem od čoveka - Koštunicom, a preksutra već i na Haškoj optužnici, ko zna.

http://www.youtube.com/watch?v=zzivEifPVO8

18. Generale hvala na upozorenju, primljeno k znanju.
    Joj al me podseti ova tvoja rečenica na jedan stih
    MOJE SU OČI ŽUTE, MOJE SU MISLI CRNE
    JA NE VIDIM DALJE OD DRUGIH JER NEĆU DA VIDIM KRAJ :)))

Preporuka Srbiji- Izbaciti filmove u kojima se pojavljuju dijalozi kao što su ČIKO ČIKO JE L' SAV OVAJ HLEB TVOJ?!

19. Vidi Eclipse, što me je je zajebala, a ja njen obožavalac :)
    Sestrelex, ko piše takve stihove u kojima na kraju ostavlja smajli?

20. Dobro, smajli je buraz iz ličnih razloga, neki zenički demo bend bio, ali pazi što su dobri stihovi pa kaže U mraku ima svjetla, samo ga treba naći i tako to.
    Nego daj neku preporuku, makar da ne diramo kerove ili tako nešto.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.