Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Ja citao, meni bila vrh knjiga i bas mi drzala paznju. Ja sam je procitao za 2-3 dana al kad sam bio na moru a uvek na moru procitam par knjiga, legnem na plazu i po ceo dan pojem pivo, pusim cigare i citam.

2. Читам истовремено "Људи лажи" (Скот Пек), "Историја галаксије, Земље и човека" и опет "Одисеју 2001." На ове прве две књиге сам савим случајно налетео па узех да их читам.

Иначе кад сам већ код Пека, сад видим да су неке раније Чакове и Ремеове прозивке на мој рачун биле оправдане.

3. Брате, ако мислиш да је "Име Руже" компликована књига, пробај да прочиташ "Фукоово Клатно" од истог аутора.
    "Љубавни круг" - Видосав Стевановић

4. Nemam pojma, bas mi ne prija, a mnogo ljudi ima koji su u fazonu jebe mame kakva je. Tako da cu je procitati, ali me smara sto ne mogu vise od 20 min da je citam, pa da jebe rak raka..

5. fender - sta su te prozivali ovi za peka, da vidim dal se slazem sa njima? Inace sam jos odavno citao od njega put kojim se redje ide i njegov nastavak i veliko mi je sranje.

6. Не, нису прозивали Пека. Тиче се мог видровања у коментарима.

7. Erlend Lu - Volvo kamioni

8. vuk i zvono - bulatović

9. Kenzaburo Oe, Četiri novele. Majko, koliko lud Japanac, Hirošima mu u glavi.

10. Nikad ne prijavih Kainov ožiljak, a rekoste da javim kad završim. Preporuka svakako! U početku malo kilavo, al posle kida. Za bolji doživljaj knjige je od značaja ako ste čitali Andrića, pogotovo Prokletu avliju.

Nego, već dugo mi stoje 2 knjige Haruki Murakamija koje sam dobio na poklon. Bio skeptičan poprilično, al nakon Ožiljka uzmem Norveška šuma i jedva je završim, totalno mi nije sjela. Govno. Onda iz puke dosade uzmem na šolji drugu 1Q84 i oduševim se načisto! Pred kraj, vidim ostalo 20ak strana, nema šanse da se završi, obrnem korice i tek onda skontam da piše "knjiga 1". Iz momenta naručim preostala 2 dijela i od subote sam pročitao nekih 250 strana drugog. Neobična zajebancija, lako se čita a nije limunada. Maštovito do jaja, mrvica SF-a, ima i humora, jebačine, ma svega. Kao da nije isti pisac napisao. Nećete se zajebati, garantujem.

11. Hiljadu jeseni Jakoba de Zuta

12. Dragi prijatelji, treba mi pomoć... Zapravo ne meni nego ortakovom ćaletu koji je u mladosti čitao neki roman koji bi voleo da pročita ponovo, al se ne seća naslova, te se nadam da bi neko ovde možda znao o kojoj je knjizi reč... Radnja ide ovako nekako... Kao neki ruski matematički prodidži drži neko predavanje (u vreme valjda komunizma) i tokom svoje govorancije se izlane i kaže nešto protiv vlasti i kad je skontao šta je uradio, na savet prijatelja, kupuje kartu za voz i odlazi negde u Sibir kako bi se spasao od logora, smrti il čega već... E sad ide detalj zbog kog je ova knjiga ostala čoveku u sećanju toliko dugo... Kad je taj matematičar stigao u Sibir, privikao se malo na život i blabla i u jednom momentu komunjare uvedu obavezno osnovno obrazovanje i sad, pošto je to selendra i pošto je on (valjda) koristio drugo ime i prezime, morao je da ide u večernju školu i sad na času matematike radili osnovne stvari i profesor napiše na tabli 1+1" i prozove njega da uradi zadatak i ovaj izađe na pred tablu i uzme da se kao kurči i krene da dokazuje da 1+1 ne moraju uvek biti 2... I sad računa on neko vreme, izvodi neke formule pičke materine i dođe do jednog dela kad nije mogao da se seti šta dalje tj koji je sledeći korak... I razmišlja on, razmišlja i u jednom momentu mu neko iz prve klupe došapne "xxxxx teorema" (xxxxx je neko ime teoreme, jelte) i on je primeni i dokaže da 1+1 nisu uvek 2...

HELP PLS
    POZDRAW,
    SLEPI

13. Preneću mu, hvala ti ko bratu. Živ bio!

14. Nisam siguran da je to tebi odgovorio.

15. Veliki nepozdrav ako me je ispalio.

16. ŠALA O FJODORU ALEKSEJEVIČU RAZINU
    Pogledaj drugi post Slepi

http://www.bilecainfo.com/forum/index.php?topic=65.55;wap2

Milorad Pavić- ''Predeo slikan čajem''

17. TO ANĐELKO ČAROLIJO

plusirao sam ti defke u znak zahvalnosti

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.