Meni je od Hesea najlepša zbirka ''Srećan je ko ume da voli''. Ima ona verzija što je izašla u Politici. Ima on mnogo bolje i poznatije stvari, ali ova mi je najdraža.
Robert Jordan & Brandon Sanderson The Towers of Midnight završio sinoć. Lošije od The Gathering Storm-a ali i dalje bolje od nekih čistokrvnih Jordanovih delova.
Carobnica iz Firence - Salman Rvdzdi
Stalno se vracam nazad da bi mogla da pofatam sta se desava, ima dosta paralelnih dogadjaja + cudna imena tipa Abdul Fazl, al zanimljiva je.
neobične priče - gi de mopasan
kako bih bez tebe - gijom muso
samo budi ovde - gijom muso
to sam pročitala a sad sam uzela srpski valcer od momčila đorgovića
Трећа година средње, а?
Hemingvej - Starac i more.
Da, ali nevezano za lektiru čitam :)...
Tj. pročitala sam, hvala bogu, danas knjigu, sad prelazim na Hesea.
Паметно си ти дете. Хесе је до јаја. И ја сам га читала у твојим годинама. :)
Meni je od Hesea najlepša zbirka ''Srećan je ko ume da voli''. Ima ona verzija što je izašla u Politici. Ima on mnogo bolje i poznatije stvari, ali ova mi je najdraža.
Глас дивљине. Џек Лондон из кинг!
Robert Jordan & Brandon Sanderson The Towers of Midnight završio sinoć. Lošije od The Gathering Storm-a ali i dalje bolje od nekih čistokrvnih Jordanovih delova.
Tomas Man - Smrt u Veneciji. Pokušavam da pročitam Ime ruže već treći put i odustajem nakon 10 - 15 strana.
Konstantinovo raskršće - Dejan Stojiljković
Sofijin svet, izgubio sam se već kod 30 stranice sad čitam radi reda...
Петер Козловски - "Водич кроз философију"
Balzak - Čiča Gorio
Carobnica iz Firence - Salman Rvdzdi
Stalno se vracam nazad da bi mogla da pofatam sta se desava, ima dosta paralelnih dogadjaja + cudna imena tipa Abdul Fazl, al zanimljiva je.
pa... uglavnom drugove markesa i borhesa...
300 Spartanaca
Шарлот* Бронте- ''Ширли'' тек сам почела, али већ ме одушевљава колико ''цепа'' тадашњу цркву кроз оне млађане свештенике :)))
Негде пише Шарлот, негде Шарлота, све зависи. Мени пише на овој књизи коју имам Шарлот, па сам зато ставила тако.
Moram da te ispravim, kaže se markesa i borkesa...
Robert Muzil, Pometnje pitomca Terlesa.
neobične priče - gi de mopasan
kako bih bez tebe - gijom muso
samo budi ovde - gijom muso
to sam pročitala a sad sam uzela srpski valcer od momčila đorgovića
Korespodencija Hesea i Mana.