Koju knjigu trenutno čitaš?

1. devojka sa pomorandzama

2. Na Drini ćuprija - Ivo Andrić i Engleski pacijent - Majkl Ondatje

3. Завршила житије Александра Невског.

4. Практикум из Основа неуробиологије...

5. И даље Вашар...

6. jos malo pa procitao Hari Poter i Relikvije smrti

7. Pa je l' umro više taj 'Ari Poter, da ne smara svake druge godine s' novim filmom...

Gladijator, tajna rimskih robova ratnika.
    Alan Bejker

8. cule mnogo je bolja knjiga od filma, u filmu preskoce neke sitnice koje mnogo znace a u knjizi sve do atoma opisano :)

9. Provincijalac, Momo Kapor

10. Smrt je neprovjerena glasina. Kusturica. Hoću da proverim što je hvale...

11. sofist
    Koreni, klasika.

После тога само настави да читаш Време смрти, Време зла и Време власти. Најбоље утрошено време.

12. Nešto izmedju,Džefri Eugenides,interesantna tema ali je knjiga totalni smor tako da je od srca ne preporučujem.Razvučeno dozlaboga i prežvakavanje istog motiva u nekoliko varijacija.

13. pročitao sam ''Kako bih bez tebe'' od Gijoma Musoa, da li neko možda gde bi mogao da skinem ''Zato što te volim'' od istog autora?

14. E citala sam ja tu "Zato sto te volim", jako je dobra knjiga, procitaj obavezno :)
    EDIT:da, nemam pojma di moze da se skine

15. hehehhe to i planiram jole, nego tražim i nikako da nađem :D

16. Srecno u potrazi. :) Nego kakva je ta "Kako bih bez tebe" ? Vredi kupovati?

17. sasvim solidna, imam knjigu, probaću da nađem na netu link, da pufnice na srpskom :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.