Koju knjigu trenutno čitaš?

1. @matriks
    Nisam uspela da ti nadjem na srpskom, idi na rapidserbia.com, napravi nalog pa pod Biblioteka pitaj ili potrazi, ja ne mogu stici, moram da idem.

2. jao pa da tamo, ima na hrvatskom, pogledacu, dobro si me setila, hvala :D

EDIT: Nema, ko hoće da pročita dobru knjigu od Gijoma Musoa ''Samo budi tu'' (naši pogrešno preveli) evo link http://www.scribd.com/doc/42746847/Gijom-Muso-Ho%C4%87e%C5%A1-li-biti-tu

3. e ljudovi moji ja citam knjigu koju navodno kad procitas prestanes da pusis neka mi je i uspjelo...izvjesticu vas o rezultatima :)

4. nekima je i uspjelo**

5. zavrsila harry potera :))

6. au saint ja jos prosle godine zavrsio sve delove harija potera :)

7. Makijaveli - Vladalac
    Vec treci put pocinjem, nekako posle prvih glava me smori.

8. Tajne srpskog džet-seta 2

Prvi deo me oduševio, jedva sam dočekao da skupim pare za drugi deo.

9. Д.М. Кад су цветале тикве

10. Vladimir Nabokov: Lolita, opet. Pisem neki rad na tu temu pa da se posjetim.

11. donji stroj saobraćajnica, joksić :D

12. Ulysses, James Joyce

13. Okorela zemlja cuda i kraj sveta - Murakami

14. Stiven Presfild - Ognjena kapija.

15. Mračna kula VII - Stiven King

16. Senka vetra - Karlos Ruis Safon
    nenormalno zanimljiva knjiga

17. Očevi i deca, Turgenjev.

18. Mario Puzo - Poslednji Don.
    Video je u izlogu i rekoh, aj da pročitam tog Puza da vidim valja li šta. Ispade par dobrih filmova od njegovih knjiga.

19. Vrhunski igra/Bringing down the house

Studenti sa MIT-a matematikom leše kazina u Vegasu i Atlanti, sve naravno dok ih ne provale :) pa ti vidi dal te mrzi da vežbaš matiš pred pismenu :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.