Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Robert Džordan - Veliki Lov

2. Ниједну, јер ме срамота да вратим књигу у библиотеку коју сам узео пре 6 месеци. И још ми је и чланарина истекла. >.<

3. Јеси је бар прочитао?

4. Čitao neko Metro 2034? Da mi da neke utiske.

5. Ма јесам, и прилично је бедна.

6. terry pratchett - nation

7. Marcus Aurelius - Samom sebi

8. Čitao neko Metro 2034? Da mi da neke utiske.

Мислим да књига још увек постоји само у руском издању, тј. нису је преводили на српски или енглески, а мени је то довољан разлог да је не прочитам. :)

9. Јел чито неко још осим Бурзума "Смежурано кенгурово мудо Кевин Паркер" Војводе Шешеља, и утисци о књизи...

10. Мислим да књига још увек постоји само у руском издању, тј. нису је преводили на српски или енглески, а мени је то довољан разлог да је не прочитам. :)

E, wojteče, prevedena je, videla ja negde u knjižari, mislim...

11. Види стварно, пре месец дана. Увалише јој повисоку цену.

http://www.knjizara.com/knjige/knjiga/130727_Metro%202034_ISBN:978-86-7346-791-7

12. Kad je Niče plakao - Irvin Jalom

13. Мислим да књига још увек постоји само у руском издању, тј. нису је преводили на српски или енглески, а мени је то довољан разлог да је не прочитам. :)

K'o što kaže Storma, prevedoše je. Uzeo je drug pre neki dan, ja mu rek'o da mi da kad završi. Znači, niko ne zna o njoj mnogo?

14. Ја сам само чуо да Артем није главни лик. Имаш сиже у овом линку изнад. Ај кад твој друг и ти завршите са читањем, проследи је мени. :)

15. Važi se, samo daj lokaciju. :) Imaš predlog neke druge knjige, ovaj dok završi Metro, ja završi srednju. :)

16. Stieg Larsson - The girl who kicked the hornet's nest

treti dio trilogije, fenomenalna je!

17. Imperator Avgust- Dzon Baken

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.