Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Robert Džordan - Veliki Lov

2. Ниједну, јер ме срамота да вратим књигу у библиотеку коју сам узео пре 6 месеци. И још ми је и чланарина истекла. >.<

3. Јеси је бар прочитао?

4. Čitao neko Metro 2034? Da mi da neke utiske.

5. Ма јесам, и прилично је бедна.

6. terry pratchett - nation

7. Marcus Aurelius - Samom sebi

8. Čitao neko Metro 2034? Da mi da neke utiske.

Мислим да књига још увек постоји само у руском издању, тј. нису је преводили на српски или енглески, а мени је то довољан разлог да је не прочитам. :)

9. Јел чито неко још осим Бурзума "Смежурано кенгурово мудо Кевин Паркер" Војводе Шешеља, и утисци о књизи...

10. Мислим да књига још увек постоји само у руском издању, тј. нису је преводили на српски или енглески, а мени је то довољан разлог да је не прочитам. :)

E, wojteče, prevedena je, videla ja negde u knjižari, mislim...

11. Види стварно, пре месец дана. Увалише јој повисоку цену.

http://www.knjizara.com/knjige/knjiga/130727_Metro%202034_ISBN:978-86-7346-791-7

12. Kad je Niče plakao - Irvin Jalom

13. Мислим да књига још увек постоји само у руском издању, тј. нису је преводили на српски или енглески, а мени је то довољан разлог да је не прочитам. :)

K'o što kaže Storma, prevedoše je. Uzeo je drug pre neki dan, ja mu rek'o da mi da kad završi. Znači, niko ne zna o njoj mnogo?

14. Ја сам само чуо да Артем није главни лик. Имаш сиже у овом линку изнад. Ај кад твој друг и ти завршите са читањем, проследи је мени. :)

15. Važi se, samo daj lokaciju. :) Imaš predlog neke druge knjige, ovaj dok završi Metro, ja završi srednju. :)

16. Stieg Larsson - The girl who kicked the hornet's nest

treti dio trilogije, fenomenalna je!

17. Imperator Avgust- Dzon Baken

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.