Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Robert Džordan - Ponovorođeni zmaj
Нека, нека :Д
Идиот - Достојевски
Zapisi iz podzemlja - Dostojevski
Obnavljam gradivo, stigli "sveži" nastavci u biblioteku. xD
Само ти обнављај, ја прије Идиота завршио Амбер са одушевљењем као и први пут. Колико добра књига чоече.
Ja danas gledala šta ima pametno, baš nam slaba ponuda. Mislim se da kad završim s Džordanom pređem na Tada Vilijemsa, pa na Klajva Barkera, nekih par jadnih njegovih što imaju, pa onda šta bude... :/
Alef - Koeljo
Kupio sam je :P
Emma - Jane Austen
Приповетке Лазе Лазаревића.
Састанак са смрћу - Агата Кристи
Ахахахахахаха :Д
Norbert Šojer (Norbert Scheuer) - Šum sećanja.
Uzmem da citam Bracu Karamazove, i isprozivaju me tako jako da sam se smorila i pocela da citam vikend ljubavne romane
Vrati se "Braći" Jano, neš se pokaješ, vjeruj!
Dzonovane citala sam bracu i ranije. Poenta je da su me ismevali :)
Put kojim se ređe ide.
Kitchen Confidental- Anthony Bourdain
"Gola istina" Nives Celzijus
Hanif Kurejsi- Buda iz predgradja
Tolstoj - "Ana Karenjina"
M.M. - "Nikola Tesla - njegov život i njegovo delo"