Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Charlaine Harris - Living dead in Dallas

Što Goga reče - Leto je,vreme za lake romane! :)

2. Robert Muzil, Čovek bez svojstava. Teški romani nikad ne izlaze iz mode...

3. 1984 - Džordž Orvel

4. Ремарк, ''Искра Живота''

5. Ženske ljubavne romane.

6. Agata Kristi- Smrt na Nilu

7. Doppia_Leonessa
    Agata Kristi- Smrt na Nilu

Допија нема потребе да читаш целу књигу, иди на крај и убица је 100% мали црња надничар, који се појављује на 33. страни, и који сече мачетом растиње по оближњим путевима и тера змије како би белци нормално пролазили туда.

8. Agata Kristi- Smrt na Nilu

Inicijali su obrnuti, a ubica je ona riba što će se otkriti da ju je baba znala od pre :D

9. Да ли се све у њеним књигама окреће око питања ''Ко је убица?'' ? :)

10. Aahahahahahhaah xD znam sta ce biti.. samo eto, citam bilo sta da ne bih ucila :D

11. Aahahahahahhaah xD znam sta ce biti.. samo eto, citam bilo sta da ne bih ucila :D

Baš odlična si pred prijemni. Ja sam došao malo ovde da ne učim. Prijemni mi sutra.

Да ли се све у њеним књигама окреће око питања ''Ко је убица?'' ? :)

Pa, kako bih ti rekao...da.

12. Baš odlična si pred prijemni. Ja sam došao malo ovde da ne učim. Prijemni mi sutra.

Naravno :D
    Vec sutra? Meni u petak :)

13. Meni u petak :)

Imam jedan i u četvrtak, al' taj je u NS.

P.S. Al' si opasna, samo staviš naslov i ljudi se polomiše da ti kažu ko je ubica.

14. Кјеркегор - Дневник једног заводника

15. Al' si opasna, samo staviš naslov i

Или само ставиш одређени аватар... :)

16. Teri Pračet - Maskarada

17. Ричрад Кавендиш-Краљ Артур и грал. Не само легенде већ и са историјске тачке гледишта

18. Rembo, mešana poezija, ne čitati

19. Teri Pračet - Poslednji kontinent

20. Sad je na redu "Sittafordska misterija"-by mrs Christie.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.