Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Harold Robins - Kraljevska krv
Embrouz Birs - Senka na sunčaniku
Definitivno sam odustao od svake pomisli na pravničku profesiju nakon što sam pročitao esej "Neke pojave u pravu". Moraću potom da se bacim i na Đavolov rečnik da nešto naučim od preteče.
Kafka - Zamak, sinoć krenuo.
"Filozofija u budorau" - Markiz de Sad, a pre toga beše "120 dana Sodome", a nameravam da nastavim dok ne pročitam sva njegova sabrana dela
Almost heaven, il nešto slično. Od Džudi MekNot (valjdas tako čita).
Peter Straub - Priče o duhovima
(jedino jer je Stiven Kingov koautor, inače ne bih)
Otkud je ova tema jos aktivna, sta sam knjiga procitao, a nisam podelio sa vama koji bi i ovako za to boleo kurac, inace sad citam Polibija istorije 2.
lolitu od nabokova, onaj je tip bas znao da pise, mater mu pedofilsku.
Hot air ballon ja sam kupio i procitao osmicu na moru prosle godine i stekao utisak kao da je knjigu pisala rasejana osoba, uglavnom krece sa Francuskom (tu se sve vrti oko Taljerana valjda i neke njegove kurve), pa onda se pominje neka pustinja i na kraju oni (ne Taljeran nego neki drugi likovi) se svi pokolju u nekom restoranu?? Sto je najgore prica ide od srednjeg veka gde i sahovske table pa sve do 1789 i na kraju dolazi do 21veka.
George R.R. Martin
A Dance with Dragons
:D
Bledi konjanik - Bernard Kornvel
Biblioteka mrtvih - Glen Kuper
Čarls Dikens - Velika očekivanja, dok se ne dokopam ADWDa. :)
Besnilo - Borislav Pekić
Enduring Love, Ian McEwan
"Sad smo kvit" Vudi Alen
Psihoterapija i religija- Vladeta Jerotić
Den Simons, Drud - knjiga I (Žao mi je što neću uskoro imati para za drugu knjigu)
Golmanov strah od penala - Peter Handke
Logaritamske tablice. :)