U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Tek sam počeo, ''Veštica iz Portobela'' od Paula Koelja.
Ljudi nije knjiga gej.. ne bih vam je ni preporučivao da nije za nas Vukajlijaše.. Samo se tako ispostavilo , al ima mnogo seksi scena verujte mi..
a i ova je ekstra zajebana , pročitajte obavezno http://www.yu4you.com/slike/velike/knjiga/10976_Mirjana_Bobic.jpg
Tomas Man, Izabranik.
Izbacuju Novosti ediciju "Zlatni Evropljani". Knjiga košta oko 400 kinti. To baš valja uzimati.
VITAT Tomas Man, Izabranik.
Izbacuju Novosti ediciju "Zlatni Evropljani". Knjiga košta oko 400 kinti. To baš valja uzimati. TATIC
Ima i kod nas uz novine Vijesti,isto 4 evra.:)
EDIT:Zapravo 3,99 eura.:)
košta 4 evra , čista prevara , kad sam počeo da skupljam kolekciju prva je knjiga bila don kihot 1 i kostala je samo jedan evro , dok su posle počeli da kradu repa.. Korice loše , konop za listove se raspada vrlo brzo i možeš gledati kroz papire ako čitaš na svetlu !
Ali sve u svemu jeftino.U Lagunu ti nema knjige ispod 5 eura.A tek klasici...po 10 eura.
Zajedno sami :) Marko Selic, poznatiji kao Marchelo :)
Čitala.Dosadan je Marchelo.Pametan,ali...
Kod nas je juče bio sajam knjiga uzeo sam na popust original Alhemičar za 15 aura .. A šta da bacam pare kad im i nije nešto edicija..
Tomas Man, Izabranik.
Izbacuju Novosti ediciju "Zlatni Evropljani". Knjiga košta oko 400 kinti. To baš valja uzimati.
Ја сам купио пар "Руса", а после пола године или тако нешто на сајму купио "Капетанову кћи" за 130 кинти. И све остале из те едиције су биле 130 кинти. А сад можеш и да наручиш, имаш сваки дан у Новостима, по 1300 динара целе едиције (Руси и Французи, по 12 књига има свака, ако се не варам), а можеш и само оне које одабереш за 130 по комаду. Немој бити луд, за пола године ћеш моћи да купиш те књиге много мање кеша :)
А да вам не причам шта су људи све налазили на бувљацима за СМЕШНЕ паре. Половне, а ипак солидно очуване... Ја морам да одем у Панчево једном приликом.
E provali lika što pominje Marčela xDDD Buahhahahah transfer blama , onaj Marčelo je toliki idijot da je to smiješno jebo te , šatro završio srpski jezik a gledao sam ga na 200 gostovanja ne umije da sastavi dvije rečenice . I pjesme su mu vala loše , snimi sranje pa se vadi na književnost..
http://i644.photobucket.com/albums/uu170/Sule65/Domaca%20literatura/blago-cara-radovana.jpg?t=1252076136
kad smo već počeli da se gadjamo..
Nije mi mnogo ni 400 kinti nedeljno. Pazarim mesto cigara...
А да вам не причам шта су људи све налазили на бувљацима за СМЕШНЕ паре. Половне, а ипак солидно очуване... Ја морам да одем у Панчево једном приликом.
Pa to...
Npr, sjajne knjige sam našao u onim kutijama "za 100 din"!
Kaludjer koji je prodao svoj ferari.
Upao u kockarske dugove.
Neko preporuci knjigu od Mirjane Bobic Mojsilovic. Haha. Jeste citali njene uvodnike u Huper? kakve su ono baljezgarije bile, urednice zenskih gej casopisa bi se tih uvoda postidjele. Pisala je o tome kako se ona zrtvuje zarad citalaca, kako ona nema vremena za sebe, kako ju je pas izio...
Valja l cemu Carls Dikens, cuo sam da "smesno pise".
Dikens je moj omiljeni realističar. Roman "Dejvid Koperfild" nisam ispušta iz ruku.
Ima ovde dobrih jeftinih naslova ali mene ubija to plaćanje poštarine, a kod mene na buvljaku nema polovnih knjiga. Kupujem povremeno preko lagune, ali to je kako sam finansijski u dobroj situaciji, što je slabije od jednom mesečno.
http://www.polovneknjige.net/
Агонија и екстаза - Ирвинг Стоун.
Gospodar haosa - Robert Džordan