Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Не разумем се толико у филозофију, али кад видим грандиозне и обимне филозофске системе немачког идеализма у живахном разговору са самима собом и један са другим, ја се стресем и није ми добро. Радије бирам нешто фрагментарније.

2. Tek sam sad zapazio tvoj stav o Šopenhaueru. Lično uopšte ga ne mirišem, al jebao si mu majku!

3. Не разумем се толико у филозофију, али кад видим грандиозне и обимне филозофске системе немачког идеализма у живахном разговору са самима собом и један са другим, ја се стресем и није ми добро. Радије бирам нешто фрагментарније.

Šta rade ljudi koji završe filozofiju? Pretežno šta rade, jel školstvo u pitanju? Ja uzeo neki tekst da pročitam

Kontajnirana svijest kao uzrok nesporazuma i sukoba

, pročitao dosta toga i dalje razmisljam šta sam pročitao.
    Evo, koga zanima

4. "Koliba" - Vilijem Pol Jang

5. , pročitao dosta toga i dalje razmisljam šta sam pročitao.
    Evo, koga zanima

Hm, nije taj tekst dosadan, već je izuzettttno netačan i nelogičan. Ko da su svest i svet pravljeni od istih kockica, pa samo treba da nađeš gde će koja da legne, i eto kao sve je u redu. To ne bi bio čovek, već neki robot, šta li... A ovaj je negde između Sokrata i Dekarta, ali je malo zalutao. Koji je to?

6. , pročitao dosta toga i dalje razmisljam šta sam pročitao.
    Evo, koga zanima

Ne bih da vršim nasilne uticaje, ali taj sajt baš i ne preporučujem. Ja sam se zapanjila šta sve tamo pišu, oni namerno tako zamršeno razmišljaju u slučaju kada nisu neznalice i veoma glupi.

7. Jest, mnogo nju ejdža.

8. Šta rade ljudi koji završe filozofiju? Pretežno šta rade, jel školstvo u pitanju?

uglavnom. nekad i u bibliotekama, neretko i u sedvičarama i ćevabdžinicama

9. Ja imam par postova, ali prije nego mi počnete suditi da kažem da su to postovi van podforuma mezafizike! :)
    Naravno da je nelogičan, haha. Ma, ko će mu ga znati.

10. uglavnom. nekad i u bibliotekama, neretko i u sedvičarama i ćevabdžinicama

Joj, ja kad bih bio Keba Kraba i primao nekog Lignjoslava sa filozofskog, stavio bih mu natpis na zid iznad kase primum vivere deinde philosophari. Verovatno bi piiiiizdeo, ako ne bi bio neki stoik, hehe.

11. Zaratustru, po drugi put. E kakvo strpljenje i koncentracija treba za ovu knjigu.

12. Zaratustru, po drugi put. E kakvo strpljenje i koncentracija treba za ovu knjigu.

13. Ја га нисам ни завршио, Силмарилион, баталио сам га, сморио ме код Вилењака.

14. Ракова обратница. Планирам да прочитам. Ваља ли чему?

15. Злочин и казна....Књига је за сад вр'.

16. Zlocin i kazna je prva ozbiljna knjiga koju sam procitala. Nijesi trazio savjet, ali evo ti, nema veze. :) citaj je polako, obrati paznju na svaki detalj i citaj je sto duze, bice ti zao na kraju sto se zavrsila. :)

17. Силмарилион јебе, Корнелије, пробај да слушаш Блајнд гардијан док читаш Толкина.Типа:
    http://www.youtube.com/watch?v=Fa52_SPZhTM&list=LLrKcEdKz7OO5mUyFIEF-Vlg

18. Pročitao pre dva dana Remarkovu ''Na zapadu ništa novo'' i oduševio se. Sinoć sam počeo da čitam ''Zločine iz ljubavi''. Markiz de Sad je definitivno bio je dan opičen stvor. knjiga je za sada odlična.

19. Od Remarka pročitao komplet davno i stvarno je izvrstan pripovedač.
    Sad cepam Saramaga (Godina smrti Riharda Rejša)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.