završio kockara, dvojnika, bele noći, pisma iz podzemlja, pisma iz mrtvog doma i bedne ljude. mogu samo da kažem - carski. koliki genije. koliko čovek udje u psihu, zapanjujuće. čak sam i otkrio neke svoje komplekse lolo, doduše ne kod goljatkina.
e sad, uzeo sam od kamija kugu. stranca sam davno pročitao. pa me zanima trebam li nešto da znam, pošto nema ni predgovora ni jebenog pogovora.
do sad mi je sve jasno, al se bojim da neću izvući ono glavno i shvatiti. pa ako je neko čitao, neka uputi
e sad, uzeo sam od kamija kugu. stranca sam davno pročitao. pa me zanima trebam li nešto da znam, pošto nema ni predgovora ni jebenog pogovora.
do sad mi je sve jasno, al se bojim da neću izvući ono glavno i shvatiti. pa ako je neko čitao, neka uputi
Читао ја, па оно, можеш узети као класичну анализу грађана затворених ради куге, њихове психоанализе, па јебига ради егзистенцијализма мош узети и причу о филозофији и о почетку рата да узмеш бла бла бла
Imam jedan čudan san.
Već drugu noć zaredom sanjam kako čitam knjigu. Skoro ceo san, a ja čitam i listam neku knjigu, a kad se probudim, nemam pojma o kojoj je reč ili o čemu je uopšte. I tako već dve večeri. Nadam se da ću kasnije noćas da dobijem neke odgovore osim ako se ne otrujem ko pacov večeras od alkohola, jer običo kad se napijem, ne sanjam tog jutra.
završio kockara, dvojnika, bele noći, pisma iz podzemlja, pisma iz mrtvog doma i bedne ljude. mogu samo da kažem - carski. koliki genije. koliko čovek udje u psihu, zapanjujuće. čak sam i otkrio neke svoje komplekse lolo, doduše ne kod goljatkina.
brate ne čitaj te gluposti, uzmi lijepo bibliju. Sve ostalo ulaganje u knjigu je propalo ulaganje
pomoz Bog
Читао ја, па оно, можеш узети као класичну анализу грађана затворених ради куге, њихове психоанализе, па јебига ради егзистенцијализма мош узети и причу о филозофији и о почетку рата да узмеш бла бла бла
Imam jedan čudan san.
Već drugu noć zaredom sanjam kako čitam knjigu. Skoro ceo san, a ja čitam i listam neku knjigu, a kad se probudim, nemam pojma o kojoj je reč ili o čemu je uopšte. I tako već dve večeri. Nadam se da ću kasnije noćas da dobijem neke odgovore osim ako se ne otrujem ko pacov večeras od alkohola, jer običo kad se napijem, ne sanjam tog jutra.
Velika očekivanja - Čarls Dikens
фашизам и нацизам, андреј митровић
ликови барока, приредио росарио вилари
Лука Мичета - Стефан Немања
kako jebu rogoviiiiiiiiii
Istina - Teri Pračet.
Pračet o novinarstvu, ne može da omane.
''Noćna straža'' Sergej Lukjanjenko
veštice, vampiri, magovi, carevi pisanja i ta neka mitska bića
nije loše, bolje nego gledati bilo kojeg gospodara prstenova
Ima i film "Nocna straza". Ima i dnevna :)
kaže mi kolega deku da je sranjčuga, rusi usrali ga
pogledaću kad pročitam sve delove, da mi ne useru sve pre vremena
1984
867
42!
Ne znam. Meni bio zanimljiv tad, al nisam citala knjigu, nisam mogla da je nadjem. Pogledacu da se nije pojavila gdje u medjuvremenu.
Rijedak slucaj da je ekranizacija bolja od knjige, a ekranizacija je sranje.
ja našao u knjižari slučajno, pit'o onog tamo što je pročitao sve knjige iz knjižare i reče mi da nije loše, 700 dinari, MOŽE! i ete
700 dinara za jedan dio? Bgate...