Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
699, pardon
Ollanik i knjiga, sabrana djela.
Меша Селимовић - Дервиш и смрт
Анђео са западног прозора - Густав Мајнрик
и Велики вечити кувар.
Mnogo je zapetljao u tom anđelu, na kraju mi je trebao neki kabalistički priručnik :)
Зато ми то друго и дође као приручник! Нису ту чиста посла..
Било је и запетљанијих од њега :)
Ma idi, ja to čitao i samo čekao kad će ona Hotokalugina (tako se valjda zove?) da
se opet pojavi, imao sam neki lični trip sa nekim sličnim, dobro je što sam se uopšte snašao u knjizi...
Можда сам у таквом расположењу, делује ми јасно, али тек сам на почетку. Између ње, Огњеног анђела Валерија Брјусова, и Процеса присутности Мајкла Брауна, одлучила сам се за њу!:) И како самој себи сада делујем опскурно док ово пишем ...они тројица су ме за вјек вјекова упропастили, ко ово чита, ево читам Васу Пелагића. :)
Последња књига која ми је била збркана је Атлантида, Пекићева. Покушаћу неком другом приликом опет, али оно је било мучење..
mnogo seneke
Kakva je knjiga metro 2033?
dobra je igrica :)
I mene zanima metro, skuplja prašinu nikako da pročitam.
Noćna Straža i ostala 4 dela. Remek delo. Obavezno.
U stvari i nije tako nejasno, ali videćeš, kompozicija je sasvim zbrkana, pogotovo pred kraj. Recimo da mi je Golem mnogo bolje napisan.
"Zle Duhe". Treći put. Jebiga - nemam puno knjiga na srpskom ovde...
Srbijanka, ako ti se dopada Ognjeni Anđeo a nije te sramota da ponekad poslušaš klasičnu muziku, onda je ovo stvar za tebe http://www.youtube.com/watch?v=umYf4QJsRO8
Ludilo od priče, LUDILO!!!
зашто би икога било срамота да повремено чује неки класик?
Kakva je knjiga "Gvozdeni rov"? Jel čitao neko od vas?
Ratna fantastika.
Put oko svijeta u osamdest dana
Ode čojk, jebe mu se za sve.
Uzo ja da čitam Legijinu knjigu 'Momci iz Brazila' i da vidim šta je to. Krenem ja i on opisuje kako je u sred maja stajao ispod oraha i kupio orahe i krckao. Rekao sam aupičkumaterinu i bacio knjigu u kurac.
Hahaha, a da vidiš u Gvozdenom rovu surete sa đavolom.