Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Ollanik i knjiga, sabrana djela.

2. Меша Селимовић - Дервиш и смрт

3. Анђео са западног прозора - Густав Мајнрик
    и Велики вечити кувар.

4. Mnogo je zapetljao u tom anđelu, na kraju mi je trebao neki kabalistički priručnik :)

5. Зато ми то друго и дође као приручник! Нису ту чиста посла..
    Било је и запетљанијих од њега :)

6. Ma idi, ja to čitao i samo čekao kad će ona Hotokalugina (tako se valjda zove?) da
    se opet pojavi, imao sam neki lični trip sa nekim sličnim, dobro je što sam se uopšte snašao u knjizi...

7. Можда сам у таквом расположењу, делује ми јасно, али тек сам на почетку. Између ње, Огњеног анђела Валерија Брјусова, и Процеса присутности Мајкла Брауна, одлучила сам се за њу!:) И како самој себи сада делујем опскурно док ово пишем ...они тројица су ме за вјек вјекова упропастили, ко ово чита, ево читам Васу Пелагића. :)

Последња књига која ми је била збркана је Атлантида, Пекићева. Покушаћу неком другом приликом опет, али оно је било мучење..

8. Kakva je knjiga metro 2033?

9. I mene zanima metro, skuplja prašinu nikako da pročitam.

Noćna Straža i ostala 4 dela. Remek delo. Obavezno.

10. Можда сам у таквом расположењу, делује ми јасно, али тек сам на почетку.

U stvari i nije tako nejasno, ali videćeš, kompozicija je sasvim zbrkana, pogotovo pred kraj. Recimo da mi je Golem mnogo bolje napisan.

11. "Zle Duhe". Treći put. Jebiga - nemam puno knjiga na srpskom ovde...

Srbijanka, ako ti se dopada Ognjeni Anđeo a nije te sramota da ponekad poslušaš klasičnu muziku, onda je ovo stvar za tebe http://www.youtube.com/watch?v=umYf4QJsRO8

Ludilo od priče, LUDILO!!!

12. a nije te sramota da ponekad poslušaš klasičnu muziku

зашто би икога било срамота да повремено чује неки класик?

13. Kakva je knjiga "Gvozdeni rov"? Jel čitao neko od vas?

14. Ratna fantastika.

15. Put oko svijeta u osamdest dana
    Ode čojk, jebe mu se za sve.

16. Kakva je knjiga "Gvozdeni rov"? Jel čitao neko od vas?

Uzo ja da čitam Legijinu knjigu 'Momci iz Brazila' i da vidim šta je to. Krenem ja i on opisuje kako je u sred maja stajao ispod oraha i kupio orahe i krckao. Rekao sam aupičkumaterinu i bacio knjigu u kurac.

17. Hahaha, a da vidiš u Gvozdenom rovu surete sa đavolom.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.