Prijava

Ovu ne bih mogao da slušam ni pod prijetnjom vatrenim oruzjem

Priča o kmetu Simanu je savršeni opis evridž Srbina. Plus što je sve opisao Ivo Andrić. Da je bio Orhan Pamuk ili Khalid Hoseini razapeli bi ga triput dosad.

Vole bih da citam knjige ali nepismen sam tako da nemogu, ovo sto sada pisem je ilizija, samo pisem pomocu magije, crne magije tacnije. Glup sam kao noc i kurac ukombinovan u nesveti savez, zato mi sam djavo pomaze da se pravim pametan na netu, jer drugi niko nece.

Posto vidim da volite te filozofske knjige i slicna proseravanja mogu izneti moje skromeno misljenje o tome: Kad je u pitanju filozofija, kad bolje razmislim nemam nista protiv pederastije i onako se sve najbolje uci PREKO KURCA za sto se verovatno ne bi slozili stojici koji stoje na kurcu i seru po svima ali sto bi jedan nas najpoznatiji filozof proserfartor rekao: Neko u zivotu samo sere, govnja moraju negde da idu, bolje da seres nego da kopas kanale za govnja, takav je zivot neko sere, neko jede, nego kopa ali najvaznije je da septicka jama ne peljiva!

Dobro... posto sam se i ja prosro ovde, sada sam vas, vi citate knjige draga braco i verovatno ste prepametni, pa mi recite meni ubogom starcu, kako da se otarasim crnjaca i odvrtnih islamista koji mi salju slike tela zaklanih ovaca i koza na FB iz bukvalno nikakvog razloga... najbolje bi bilo maloumnci da prosto crknu ali mora da ima neki nacin da ih zaustavim da me ne dodaju za prijatelja ovako grupno da ih sve blokiram.

Djaordje Djordjevic poznatiji kao Dzordzi clan ozaglasenog Kikindskog klana Pacovi povezan sa navijackom grupom sa vrelog Beogradskog asfalata pod nazivom Kepeci proslavio se tako sto je babama na zelenoj pijaci kopao oci.

https://youtu.be/KgoVRJ7yd6Y
F. M. Dostojevski – Mali junak
„Mali junak“, jedino delo koje je Dostojevski završio u zatvoru, fantastična je kratka priča koja će se dopasti svim poklonicima književnosti i koju ne bi smeli propustiti ljubitelji i poštovaoci dela Fjodora Mihailoviča.

Ti si samom sebi sudija sa posebnim potrebama.