Konacno je na red dosao Grof Monte Kristo, odgađao sam dugo i samo mogu reći, nije ni čudo što omladina ne voli čitati kad nam uvaljaju da za lektiru čitamo necistu krv umjesto ovoga npr
ja sam došao do 40. stranice, zasad ništa posebno... mislim u suštini, sve ono kako sam zamišljao tu knjigu da će biti, takva otprilike i jest, bez nekih iznenađenja... Ali vidjeću kako će se dalje odvijat, oće li biti nekog zapleta...
Završio sam "Vrli novi svet". Dobra je knjiga stvarno. Mnogo toga liči na današnji svijet, a ima i dosta zanimljivih likova. Iako knjiga generalno kritikuje progres, ima na par mjesta i dobra odbrana svega onoga što se dešava u vrlom novom svijetu, tako da ipak svako može da odluči za sebe šta je bolje. Knjiga generalno što više odmiče to je bolja i zanimljivija, svakako vrijedi pročitati. Kulminacija na samom kraju.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Konacno je na red dosao Grof Monte Kristo, odgađao sam dugo i samo mogu reći, nije ni čudo što omladina ne voli čitati kad nam uvaljaju da za lektiru čitamo necistu krv umjesto ovoga npr
Bora Stanković je za Aleksandra Dumbass-a izmislio pisanje.
Alhemičar Paulo Koeljo, meh za sad 5/10
Zap znam da ti je zemljak s juga, ali necista krv nije bas za lektire ni u srednjoj skoli, a dumbass bi s grofom zainteresovao i stare i mlade
Bora Stankovic- brilijantne analize nostalgije, tuge, samoće i strasti
Aleksandar Dima- Brt LIKA ZATVORE KAPIRAS I ON POBEGNE I KRENE IM SE SVETI BAJO MOJ.
Čitajte Agambena
Pročitaj Bibliju,
I budi spreman da te najbliži izdaju
Što će nam svijet u kom smo prodali dušu
Prizvali sotonu, gromove i sušu
Što će nam svijet u kom smo prodali dušu
Prizvali sotonu, gromove i sušu
"Za sreću je dovoljna šoljica kafe" od Tošikazu Kavagučija.
oni ne znaju da ja suptilno trolujem haha kad god se setim ismejem se
Ante Tomić - Što je muškarac bez brkova
Nije loše, zabavna knjiga.
Super je Ante Tomić. Ima i "Čudo u poskokovoj dragi". Odlična
nasuprot-uismans
dobro je/preporuka
Oldos Haksli, Vrli novi svijet
Ej ej to je trebao da procita cara
ja sam došao do 40. stranice, zasad ništa posebno... mislim u suštini, sve ono kako sam zamišljao tu knjigu da će biti, takva otprilike i jest, bez nekih iznenađenja... Ali vidjeću kako će se dalje odvijat, oće li biti nekog zapleta...
Sapijens - Kratka istorija ljudskog roda
Haha sad ces prizvati trajforsa jer si uzeo da citas hararija
Završio sam "Vrli novi svet". Dobra je knjiga stvarno. Mnogo toga liči na današnji svijet, a ima i dosta zanimljivih likova. Iako knjiga generalno kritikuje progres, ima na par mjesta i dobra odbrana svega onoga što se dešava u vrlom novom svijetu, tako da ipak svako može da odluči za sebe šta je bolje. Knjiga generalno što više odmiče to je bolja i zanimljivija, svakako vrijedi pročitati. Kulminacija na samom kraju.