Prijava

Procitali smo to mi autisticari davno moj jovo ali drago mi je da neko čita i u tvojim godinama (koje nisu strašne samo su zrele i prepune odgovornosti pa se ljudi vade na to i izbjegavaju čitanje koje je ključan faktor u spriječavanju razvoja alchajmera)

jesi čitao 1984? Ja nisam, planiram i to...
Mada svi kažu da je Vrli novi svijet bolja knjiga.

Dobre obe, ne mogu da se porede

Ted Kaczynski Anti-Tech Revolution Why and How

Jovo, mozda mi je vrli novi svijet malo bolji

Sve je bolje od Uliksa pozz

Meni je Dnevnik o Čarnojeviću bio teška patnja kad sam čitao.

Dafuq Jovor, all my homies enjoy Niggersky

Seobe OK, ali Dnevnik o Čarnojeviću mi baš nije leglo. Doduše davno sam to čitao, u srednjoj školi, možda bi mi sad leglo bolje.

Almejda Farija - Luzitanija
Ostavljam komentare za kasnije.

A sta ne citam kume.

Ponekad se zapitam da li imam život kad vidim koliko knjiga čitam tipa 400 stranica druže ja to puknem za dan ipo i to radni baš sam nenormalan, na poslu čitam u pauzama, bukv kao porok neki su mi knjige postale i to zadnjih par mjeseci bas intenzivno iako sam oduvijek bio booklover

Završio sam "Luzitaniju" od Almejde Farije. Ništa posebno. Mada je informativna u smislu da se iz nje može naučiti o revoluciji karanfila u Portugalu 1974.

Sad trenutno čitam od Fabija Vola, "Esco a fare due passi" (prevod. "Izlazim da prošetam), na italijanskom original, autor Fabio Volo.

Ta je knjiga po meni totalno, ali totalno bezveze... Jedini razlog što nisam odustao od čitanja je taj što je koristim kao metodu vježbanja italijanskog da ne zaboravim ono što sam naučio.

losa knjiga mnogo nekako vise boli od loseg filma ili generalno tv-a.

valjda ulozis mnogo vise vremena, aj mozda je samo ovo, mozda ono, dok ne odustanes i kazes ok ovo necu vise da citam.

nisam mnogo knjiga tako zajebo, al nisam ni malo. jedino sto je gore od da zajebes sranje knjigu na 50. strani je da je procitas do kraja sa istim utiskom.

Slazem se celt, zato ja u ćoravo s knjigama idem samo sa non fictionom ili (auto)biografijama jer onda ako se ispostavi da je sranje bar nesto saznas i naucis usput

Randevu sa Ramom preporuka, bas lagano stivo, a pravi sf onako izvorni

Odlican je Rama, cuo sam da se snima i film

Kao Vilnev tajno snima posle Dine. Lep je to materijal za film.

Prešao sam na chicklit :D

Jane Austin - Gordost i predrasuda
Tek počeo.

Inače izvukao sam u knjigu iz naftalina, tamo kad su se uz Večernje Novosti prodavali klasici svjetske književnosti, ja sam pokupovao dosta knjiga koje su mi kupile prašinu... Sad je došlo vrijeme da krenem neke od njih čitati. Ima tu još dosta knjiga koje treba nekad da dođu na red.

chicklit - literature that appeals mainly to young women aka kuchkice

odakle ti znaš da su one kuchkice