Prijava

Samo napred.
Brže jače bolje, eltako.

ceu ne kenjaj x puta sam ti objasnio da ste ideoloski bliskiji nego mi ex seseljevci

https://static.rtv.rs/slike/2024/09/26/vucic-netanijahu.jpg

nadji mi sekijev fotos sa bibijem

nema a

Ono - možda je neuredno, ali jebemmumiša ako nisi na nekoj socijali mora NEŠTO da si Aci doprineo.
Koliko - pitam.

loš ti taj vajb, jer svaka bula zna da je danas u serbiji aca šiptar - druga serbija

da ne pričam da ste oba bosančerosi sumnjivog porekla, raznorazni beogradžani se upiru da prave skupove u bg

imali smo danas takav jedan

O vi, ukaljani šešeljugama.
Prozivaš me za kućno obrazovanje koje ti očigledno fali, jer nisam izazvao incident na samopriznatoj uskršnjoj manifestaciji u Pičkovcima na kraju sveta.
Dok, ti koliko sam shvatio, manje-više uredno puniš kufere Aci Šćiptaru.

da ne pričam da ste oba bosančerosi sumnjivog porekla,

Prejadno.

ja ba, serbi koji idu na lajnu vicu pusi kurac aco siptare<oklend drugosrbi aca siptar je nacionalista seselj baba jaše lol

lolcina

Prejadno.

niste sta?

Još si ti mlad, zelen i neukusan.
Što bi tvoj idol rekao DVMA TE PUBEVTET

ne prdi čevara, vecina brace sestara mi tvoja gen, svi klasik komunjare druga tita da se ide do trsta jer ćivelo se

ako ne odu dvaput godisnje ne znaju da su ćivi mentalaći

i jopet dokaz te komunjarske žgadije je što većinski ovi nazadnjaci tamo uzimaju gajbe i vile

ja ovčaru komunjari sa nz objasnjavam danasnju komunjarsku siptarevu ćacad

ne prdi čevara, vecina brace sestara mi tvoja gen, svi klasik komunjare druga tita da se ide do trsta jer ćivelo se

Jbg, nisi ti kriv.
Porodicu ne možeš da biraš.
Moji lagali za godine da bi se prijavili za Prvi svecki, pa izbegli članstvo jer su bili prejaki, pa lovili naciste po Arhentinama i Paraguaima.

Ja, pa posle naviali za bibisihu jaka chapri budale nishta ne znau

cistiches jesovanske klozete po patagonijama mejmune

Proročanstvo mejmuna koji izgleda nesvesno potpomaže i finansira režim ace serbina.
Oladi malo, zaista ne gajim animozitet prema tebi.
Samo me boli kurac.

pa ja sve vreme pričam da je serbija global cionisticka kolonija, naoruzavamo jese kako u ukranijii tako i bibisihu sotonjaru

sad tebi to šatro smeta.
Ne, ne smeta ti nego da si ovde danas bio bio pocasni gost ćacilenda kao što si i ćacilend na daljinu