aj ne laprdaj, čovek ćivi u udbaškom sistemu isto kao coa šiptar, budžetiran razume se
al borba*
borba lvl olja beckovic/jovana jeremic za pravdu
al kapiram, ti si old komunjarsko dete dok je sve bilo dobro a sada nije od kada su preuzeli "nacionalisti seseljevci"
Niko ni prici trenutno dualipi sto se popa tice.
Bili ajlis, al to ne znam jel popic.
Ima naravno tu i tamo, al ova izbacuje albume ko madona, po 4-5 hita.
Plus valjda sama pise muziku, sto je retkost danas.
eoga jos jedan dualipovac jaka pricha vacina radi poso
Mašiš brt.
Old skul anti-komunjarska cionistička porodica, medalje za hrabrost iz Velikog rata, kad je garnitura kojoj si se ti sagao i do dan danas saftaš kurčinelu i plaćaš procenat pošteno stečene zarade kao harač uzjahala vlast rekli “ne može”, moralno smo na par soma stopa, ako ne i metara iznad tebe.
Možda zato što nam se može, ali to je već druga priča.
Ko ne ume da razdvaja delo od umetnika, u najmanju ruku je emotivno nezrela osoba, a u malo vecu ruku debil.
Jebala vas amerikanizacija
jok, prvoserbi smislili komunjarstinu
pa ste prebegli i jebe vas seselj baba lol
a ko ume je jos veca budala kada prihvata apriorii. A nije da se to ne gura.
Eo vas dvojica gurate neku albanku kao top mejnstrim jer vam tako nametnuto.
#sloboda misljenja
Ma nije mi Dua neka čkapi, realno moja žena bolje izgleda a zajedno smo 30-kusur godina, neki ljudi dobiju manje za ubistvo.
Ali je klokovala pop, po kvalitetu omalovažava i obeščašćuje rendom Bijonsare, ove Ajliše i Lordove i ostale jednosezonuše da ne spominjem.
Ma jok, samo imam usi i osnovni muzicki ukus/obrazovanje. Ne gledam niti me zanima ko peva.
abre jbt poenta je da njeno delo kurcinela ako nije u svojstvu ljudi "koji su se u nju kleli" i na cemu se poentira. Sve ostalo je zloupotreba zgadije i tace gubi kultoroloska mana
ni ko je porizvodjac vacine lol i sta je gejc reko
jebo kontekst
1 fajzerisanje
2 dualipisanje
boli me rac koe proizvodjac idem na sigurno
Ali porez uredno plaćam kod Ace.
Evo i krajl Šarlo uredno izbacio u javnost koliko je kinti dao u državnu kasu prošle godine.
Koliko si ti Aci uplatio lani, zna li se šta?
da inace serbija poznata zemlja po uredniim plaćanjima poreza crno/sivo tržište mrtvo nestalo 90ih lol
inace opste je poznato da coa siptar zasniva vladavinu preko poreskih obveznika a ne preko kolonilajnog namesnistava i ekstra zaduzivanje preko mmf i sl
Ista kao i tvoja poenta da mi linkuješ Mišin bio u kojem nema ni trunke djubara, nači evo linak, vrv nećeš ni da ga pročitaš, aj samo da kontriram, izguglaj prljavi veš na zadatu temu.
Isto kao kad sam te jebao da mi četdjipiti odgovori na tvoje džihad-postove u stilu Daglasa Marija, ubaci “brate” +20 i “znači” +33, Munze, nisam kriv, tamo sam se sponovao.