Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
AHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAH
Sumrak - Dmitrij Gluhovski
Ват из соу фани ?
"Trolejbus je mileo Terazijama, automobili su trubili pošto je Gazela bila praktično zatvorena, a Brankov most praktično zapušen, i klinke su ćeretale o nekom novom pevaču koji je baš sladak, penzioner je čitao tabloid i sam sa sobom penio na Zapad sa kojeg su nam došli pederi i ljudska prava i koji nam je uzeo Kosovo, klinac sa natučenom kapuljačom pričao je mobilnim i sagovorniku obećao da će mu polomiti sve kosti, dve žene su se žalile kako je sve opet poskupelo, a devojka obučena kao da je luda ili kao da studira neku od umetničkih akademija sedela je nezainteresovana za sve te događaje i manikirala nokte, u trolejbusu koji se drmao i tresao dok je prelazio preko silnih rupa i loših zakrpa. Te rupe i loše zakpre platila je Evropske unija, tačnije, EU je platila da se drumovi poprave, ali i gradski funkcioneri moraju valjda od nečeg da žive... "
Knjiga Mirjane Novaković "Tito je umro". Preporučujem.
А ја сам јебо Слађу Томашевић. У рч.
Едвард Радерфурд - Лондон I
Не вјерујеш ? :) набави неку толико обимну књигу и долази у Вишеград :)
Evgenije Onjegin.. bljak
El čitao neko od vas Rob Huna, da znam da li da krenem da je čitam? Ortak mi reče da je odlična, ali bolje da vas pitam. :)
Neka Vidro, ne zezaj.
Vozački ispiti, priručnik teorijske nastave za obuku kandidata od Milana Šipke.
Udžbenik kvantne fizike druge godine fakulteta u Berkliju. Tek ponešto shvatam i pitam se što me boli glava. Kad sam uzela da čitam mislila sam to đe biti nešto zanimljivo kao ono sa Diskaverija kad ono...
Аман, где си то нашла уопште? хД
U školskoj biblioteci. Preveo je sa engleskog neki hrvat. :) Mnogo dobra knjiga za one koji se malo bolje razumiju u to.
Taxi 3.
Rvem se s 'plesom zmajova', sve manje i manje me vuče da čitam.
Почех "Збогом, оружје". Је л' читао неко?
Planiram "Digiralnu tvrđavu"? Jel čitao neko?
Римско и Уставно паралелно. Опаааа
''Везирова освета''
Релативно нова књига, при крају сам и није лоше штиво.