U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Vidiš Nebitna čita nešto i njoj se to svidi i misli da je to odlično ali ako svi krenu to da čitaju onda se njoj to više ne sviđa jer tobože svi to čitaju i onda je to sranje i smori je. Ukratko.
Nisam rekla da mi se to onda više ne sviđa, nego ne volim da učestvujem u masovnim raspravama o delu, već zadržavam svoje mišljenje s početka.
Ne mogu da podnesem da sad svi znaju koliko je sjajno nešto za šta samo ja treba da znam da je sjajno, i da budem neshvaćena. A ne da svi kolektivno hvalimo nešto. Previše sam hejter. :))
Hipster i hejter, kakva kombinacija čoveče :)
Hipster pro. :)
Nije tako bila rekla, sad je ponovila da joj se i dalje sviđa, ali da ne voli da diskutuje o tome, hipsterski, ali i dalje joj se sviđa ista knjiga. :)
Ma to sad menja, tamo je pevala drugu pesmu lololo
Lololo, ima smorenu mačku na profilu, i to je krađa prava! U stvari, mačku ima da tužim, jer je smorena. Ja sam Smorena (trejd mark, ne znam kako da ukucam). lolo
Kako me nerviraš, TucanKamen. Uopšte nijednom nisam demantovala sebe. Prvo sam rekla za Koelja da me smarao i dok je bio relativno nepoznat, a posebno mi ide na kurac otkako je postao mejnstrim. Zatim sam navela primer knjige kod koje me nervira samo to što svi o njoj pričaju, a ne i sama knjiga, da pokažem da ljudi ne menjaju moje mišljenje o delu, već o ljudima koji nešto čitaju jer je in.
A vas dvoje, nisam hipster, ne oblačim se idiotski, i nemam one cvikere, obadva mi oka. :)
Tucani nemoj više da troluješ iznervira Nebitnu :)
Pušti ga Nebitna, on se samo šali. dobar je on. :)
Sad pokušava da izgleda kao da je trolovao, ali malopre je prilično ozbiljno mislio kada reče da mi je pacov "objasnio neke stvari". A nije mi objasnio ništa, a i predmet rasprave je retardiran, tako da ja stajem ovde.
Ma gde je dobar navija za Partizan :)
kandze 2
olololo aj neću više :)
А јеси сморио Туцани, који ти је курац ?
Nebitna mi te volimo!
А коју књигу тренутно читате?
Pre ove nepotrebne zbrke, napisah:
Isto, je l' zna neko možda koji je naslov knjige u kojoj dečak ode u popravni dom, tamo mora da kopa, osoblje je užasno, a lik koji ih najviše maltretira ima naviku da gricka semenke? Sećam se da sam čitala kad sam bila mala, isto je super knjiga.
Ја тренутно прелиставам "доручак код Тифанију", у што ме је срамотааааааааа
''Sivi dom''...to ti je naša knjiga i naš film, ima i ona pesma ''možda smo ja i ti divlji i ničiji možda nas je tuga zauvek vezalaa...kažu nam da smo svi rođeni jednaki, jednaki pred Bogom i pod zvezdama...Sanjaaaam'' Tužna je jako tako da bolje ne čitaj. A nemam pojma ko je taj degenerik što jede semenke
Ma nije.. strana je knjiga bila, ima i film, kao oni svi u narandžastim odelima, a radnja je u pustinji..