Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Ma zezam se, pod uticajem sjebanog mozga od politike :)

2. Узми нешто друго од Марија Пуза, типа Борџије..

3. Ne mozes da preporucis nesto?
    Stvarno slabo citam, ali sam se sad bas nesto naostrio :)

4. Dušan Savković - Gorila. Svideće ti se a i nešto je aktuelna u zadnje vreme koliko sam primetio. Dobra knjiga.

5. Ako te interesuje kriminal, terorizam, emigracija, ludilo, probaj da čitaš Miodraga Bulatovića, Ljudi sa četiri prsta ili Gullo gullo. Nije baš da će ti čitanje teći kao voda, lik je opasno mračan, ali možda ti se svidi.

6. Вук Драшковић - Руски конзул

7. Читам "Горски Вијенац" за лектиру, лоло. И тек сад видим колико је тренутна ситуација у којој се налазе Срби, ма у којој држави се налазили, иста као и прије неколико стотина година, односно довољно другачија да се ситуације могу конструктивно упоредити. Нисам се разочарао узимајући у обзир предрасуде које средњошколске носе саме по себи. Добра књига.

8. Читам "Горски Вијенац" за лектиру

Meni treba za sutra, nema šanse, toliko je dosadan, vratio u biblioteku i uzeo Proces od Kafke.

9. Meni treba za sutra, nema šanse, toliko je dosadan, vratio u biblioteku i uzeo Proces od Kafke.

Сматрам као неку личну обавезу то да треба да прочитам Вијенац, Није толико лоше, узимајући у обзир, кад је писано и како је писано. Ја сам већ читао "Процес", такође одлична књига, јако садржајна и занимљива. Мало компликована, ако спадаш у неискусније читаоце.

10. Ne spadam :)

Eo da predložim: Milivoje Jovanović - Monah Kalist.

11. Само што "Горски вијенац" није написан прије 100 него 160 година, а Дуче,то си требао да прочиташ, мени је била досадна кад сам био седми разред основне школе јеботе, знаш ли ти колико се о човјечности учи из Његошевих дјела ?
    Не кажем ја да је Кафка лош, Кафка убер јебе што се књижевности тиче, ал' шта си који курац радио у школи ако "Горски вијенац" прочитао ниси ?

Ево шта ја тренутно читам:
    http://www.obradovic.rs/wp-content/uploads/2010/05/IMG_0016.jpg

Агата показала зашто је најчитанији британски писац, књига јебе, и ви баците око, препоручујем.

12. Читао сам сад мало Руског конзула и видео да се спомињу ликови из Ножа (нисам читао књигу, гледао сам филм). Па је л то наставак неки, или како? Зато сам сад узео да прочитам Нож (филм је добар, али књига сигурно плоди) па ћу тек онда Руса.

13. Ne čitam trenutno, davno sam, pojma nemam što mi pade na pamet, ali preporučujem "Dete zvano to". Priča je FASCINANTNA, oba dela.

Isto, je l' zna neko možda koji je naslov knjige u kojoj dečak ode u popravni dom, tamo mora da kopa, osoblje je užasno, a lik koji ih najviše maltretira ima naviku da gricka semenke? Sećam se da sam čitala kad sam bila mala, isto je super knjiga.

14. Ne čitam trenutno

Lažeš Nebitna da mi ne bi svi počeli da čitamo to što ti čitaš i onda to više ne bi bilo kul i ti bi se smorila i postala bi SasvimSmorena i onda bi te Smorka tužila za plagiranje itd. Priznaj!
    Asam prso sunce ti!

15. Nije loša, davno čitala, brzo se čita. :)
    Trenutno se podsećam hobita, a čitala sam i Peto Dete, nije loše.

16. Lažeš Nebitna da mi ne bi svi počeli da čitamo to što ti čitaš i onda to više ne bi bilo kul i ti bi se smorila i postala bi SasvimSmorena i onda bi te Smorka tužila za plagiranje itd. Priznaj!

Pretpostavljam da se nadaš da u tvom buncanju ima nečeg šarmantnog.

Nema. :)

17. OPAAAAAAA! Šuknula a?
    Jok samo se nadovezah na onu temu gde ti je Pacov objasnio neke stvari...

18. Ma baš mi je objasnio, e...
    Prvo, rasprava je bila maloumna, a drugo, nije ni odgovorio da moj poslednji post upućen njemu..

19. Lažeš Nebitna da mi ne bi svi počeli da čitamo to što ti čitaš i onda to više ne bi bilo kul i ti bi se smorila i postala bi SasvimSmorena i onda bi te Smorka tužila za plagiranje itd. Priznaj!

Ništa nisam skontala, ali vidim pominjem se ja i autorska prava, pa ajde. :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.