U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Umalo da napraviš vic!
http://1.bp.blogspot.com/_MGVXvf41azc/SPZTC_2VgxI/AAAAAAAAABc/OOjesBuxYBE/s320/200pxfoghornleghorn3nu.png
Šalim se, ++++
Viktor Peljevin, Sok od ananasa za predivnu damu.
Gilbert Česterton, Čovek koji je bio četvrtak.
Paralelno.
Kad voliš Fridriha, uzmi Srce zemlje od Basare. Ja sam pišao u gaće od smeha.
:D zvuči zabavno
Ali tek Staljin i Hitler... :) Pročitaj, obavezno.
Александар Тешић - Змај и ждрал
Harold Robins-Lovci u mutnom. Nema bezveznih opisa, razvlačenja fabule, radnja piči, likovi bazirani na stvarnim ličnostima, na momente brutalna, ali strašno životna. Perfektno prikazan odnos otac-sin. Ne treba pretjerana upotreba mozga, savršena knjiga za odmor.
Da li je neko čitao "Anu" od Maksima Gorkog,pošto planiram da je pročitam a ne znam da li je dobra?Tako da,ako je neko čitao,prenesite mi svoje utiske....:)
Читам Робинса понекад и свиђа ми се стил којим пише, оштро и директно, само што мислим да понекад претера са јебачином. Овај спав'о с овим, овај лизо брадавицу овој и тако у круг. Ал' рекнем опет, добар је.
Čiča Gorio.
Херман Хесе - Сидарта
Ел Џејмс - Педесет нијанси сива
Ова друга је много добра и еротична. О Сидарти не морам да причам, Хесе ојебао као и увијек.
Момо Капор - Ада
Халед Хосеини - Ловац на змајеве
и тренутно Тери Прачет - ''The Carpet People''
иначе уватила ме нека грозница, читам ко ненормалан, ево ових пар за недељу дана.... О.о
Veliki Getsbi, Frensis Skot Ficdžerald
"Ljubavni život gej i lezbo ikona" - Najdžel Kotorn
Ništa masno, za sad samo istorija i biografija...njah.
Čitala, smor je, oni Rimljani su bolji.
Ја сам од Которна читао неки "Љубавни живот великих диктатора", осјећам да оће да се напуни пара преко продаје тих клише тема, јеби га, воли народ да чита како су се јебавали славни.
+1
Šerloke, nastavila sam da čitam Šerloka, ove kraće slučajeve, baš je super, taman malo popunim vreme dok se vozikam busom.
НА ДРИНИ ЋУПРИЈА ОООООООООООООООООООООО
Završila sam Dragon Age: The Stolen Throne ponovo, ako se računa u knjige, odlična dopuna igri, super priča!
Шерлок, увијек је био господин :)