Teret@n@

1. Pa pustim da samo preće ali mi 2-3 dana traje
    Ali poslušaću tvoj savjet :D

2. upale su normalna stvar,ali ako te drze dugo i dobijas ih posle svakog treninga onda nesto ne valja.

Zbog čega ne valja da se upale dobijaju svaki trening? Eto, ja otkad treniram posle svakog treninga sam imao dobre upale. I ne fali mi ništa. :P

3. Eto zato. Ako te malo zateze biceps ili osecas blagi bol to je ok,ali ja govorim o upalama kad ne mozes da ispuzis nogu,obuces majicu i operes zube!Toliko preforsiravanje treba izbegavati,ok je tako se unistiti s vremena na vreme(jednom u mesec/dva),ali ne svaki trening. Lakse se oporavljas ako se ne istrosis skroz. ;) A cilj je oporaviti se i porasti,zar ne?

4. Eto zato.

To onaj fazon...
    Thazz: Zbog?
    Shady: Zbog da jedeš govna! :D

Pa ja govorim o takvim upalama, zatezanjima, normalnom bolu koji maltene svi osjećaju posle treninga. Jedino me nekad leđa jače bole od mrtvog, donji deo. Inače je sve u granicama normale.

A cilj je oporaviti se i porasti,zar ne?

Sir, yes, sir!!

Inače, sjetio sam te se pre neki dan kad sam pravio poster za Lakija, mada je ovaj više hardkor. Naslov:
    SHADY: JER TEGOVI SU IPAK ZA MUŠKARCE! :P
    P.S. Nemoj se ljutiš. :$

5. nema kod mene takvih fazona. ;) to je ok,ako je malo i prodje brzo. ja kad radim ledja nemam nikakve upale i nisam imao vec dugo...radio sam zgibove nedavno sa tegom od 20 kg i dobio upalu podlatkica i sake mi stradale xD ruke nisu mogle da izdrze,a ledja nista.

nema ljutnje :D lepo si to smislio muskarcino xD

6. Danas sam se unakazio u teretani....

Odradio HIIT 12 ciklusa 2:2 (kad umro nisam), zatim se istezao jedno pola sata, pa odradio biceps, pa opet istezanje. Vreću sam propustio zato što me još boli lijeva loža a meni vreća bez mavašija nije vreća, ne mogu ja tako.

Primjetio sam da sam drastično digao kondiciju od kako radim ekstremni HIIT, vrlo zanimljivo (inače radim na bajsu al mi se i trčanje poboljšalo).

7. Имам проблем. Када радим бенч, осећам непријатан бол у пределу доњих трбушњих мишића (читај: изнад ките), а пошто сам оперисао килу, плашим се да се не врати. Шта да радим?

8. Уф , зајебано , па као је то скоро било , не би смео да дижеш ништа тешко, а богами то ти оставља трајну хендикепираност на дизање великих тежина .. Шта знам , одговор ће ти , као по обичају , дати Скочко , Таз или Шеди ...

Издржо сам 5 месеци , сутра радим кечеве!

9. Јел може да помогне онај појас што стављају они стронгмени?

10. Oću preko zimskog raspusa da idem na trčanje svaki dan da smanjim bf, šta predlažete, kakav kardiJo ?

11. Боље трчи у теретани, где ћеш на -10 да радиш кардиЈо? :)

12. Vamo ti T nije ispod +5 , dobro se navučem i trčim. Neki dan sam posle trčanja došao slinavog rukava :D OD sad kupuj maramice :DD

13. А одакле си ти?

14. Nemoj L@ki sebe da izostavljas.
    Nisam doktor,tako da ti predlazem da pitas jednog. Jacaj abdomen,mani se bencha...ali jacaj ga postepeno!

15. Ја сам пре био буквално опседнут трбушњацима. Пре једно 2 године, када сам почео да вежбам, радио сам само трбушњаке, по цео дан. Сада их нешто и не радим, али виде се и јаки су. Не знам како још могу да их ојачам...

16. Nema to puno veze sa abdomenom, to je standardna hernija, a pošto si već operisao - konsultuj se sa doktorima, nije ti to za zajebanciju.

17. ima veze sa tim centralnim delom jer cim misici imaju veci tonus bolje drze kicmu,ali doktor na prvom mestu!

18. Имам проблем. Када радим бенч, осећам непријатан бол у пределу доњих трбушњих мишића (читај: изнад ките), а пошто сам оперисао килу, плашим се да се не врати. Шта да радим?

Hmm, najbolje idi na FB, lajkuj EX YU fitness Shop stranicu i pitaj. Odgovoriće ti sigurno neko stvarno stručan. Ja ne bih da serem kad pojma nemam. Moja pretpostavka je da bi možda trebao da ojačaš abdomen. Eh, sad, i ja sam nekad imao problema sa tim dijelom, tj. malo iznad dok sam radio kosi benč. Nemoj sad ni doktora slušati ako ti da savjet tipa ''NE SMEŠ NIKAD VIŠE DA IDEŠ U TERETANU I RADIŠ BENČ.'' Uostalom, doduše... Ako je problem toliko u tom jebenom benču šipkom, i samo u tome, to se da srediti. Ne postoji nezamenjiva vežba. Inače, držanje kičme i ramena dolazi od jakog stomaka i jakog donjeg dela leđa.

ima veze sa tim centralnim delom jer cim misici imaju veci tonus bolje drze kicmu

+1

Боље трчи у теретани, где ћеш на -10 да радиш кардиЈо? :)

+1
    Daj, brate, poslušaj čoveka. Kakav crni kardio na 'vakom vremenu. Em nije zdravo, em ne možeš kvalitetno da odradiš. Mislim, ima konjina koje to rade i koje mogu, ali bolje idi na sigurno i udobno.

19. Проблем је у томе што мени не смета ништа кад дижем тегове за руке, радим на лат машини, веслам, радим на машинама за ноге... Само бенч...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.