Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Јел може ово да замени бенч?
http://img517.imageshack.us/img517/566/lvfly1wx.gif
Naravno da ima veze, al' kad je već bilo provaljivano, imao je herniju i operaciju, to više nije ona struktura koja je bila.
Ne. Mislio sam na varijacije benč presa. Obični benč, benč na vrat, kosi benč, kontrakosi benč, pa sve to sa bučicama, propadanja na razboju za grudi. Osnovne vežbe. Peck deck je izolaciona vežba.
Aj da ti tvoj Skočko nešto preporuči da probaš pa ako bude radilo - ti nastavi sa treninzima lagano a ako bude i dalje bolljelo a ti kod doktora:
1) dok budeš radio benč obavezno ležanje i dizanje u propisnoj formi, bez sekunde luka, nemo da te đavo ćera da praviš luk u leđima
2) savij noge u koljenima i digni ih u vazduh.
3) ne pretjeruj sa težinama, 60% sasvim dovoljno.
Ludi Konj jede malu decu!
http://www.youtube.com/watch?v=YmCJijqLwvE
Ljudovi, da vas nešto priupitam... Ima li kod vas u teretani grejanje? Kod mene apsolutno nema. U podrumu smo, tako da cenim da u teretani bude još hladnije nego napolju. I prošle godine je bilo tako... Radili smo u duskevima i kapama. Smrzli smo se k'o pičke. Leti nemamo klime, al' ajd, jebeš to, da se istrpiti, ali ovo je problem zimi, dosta ljudi (pa i ja) se zbog toga razboli. Sad kontam... Je l' samo moj gazda đubar, ili i kod vas nije toplo? :S
Има код мене једна грејалица, не греје толико, али шта ти ја знам, уопште није хладно...
Да не вежбамо у истој теретани? :)) Али пази , у овом мом подруму температура је увек константна , и по највећој зими напољу доле је око 15 - 20 степени , а лети када је врућина доле је подношљивије , ваљда подрум има ту чар изолације ...
Možda imamo različite poglede na hladnoću, sve je to relativno. :) Ali čekaj debeli minus, pa će vidiš.
Ugodnih -20, sitnica, Laki. :D Jebem ti 'vake uslove. Tačno bih volio jedan dan da vježbam u nekoj Gold's teretani. :)) Podrum je dobar zbog leta, jeste da je hladnije, ali džaba kad se ti opet ugušiš u svom znoju i vrućini kad natrpaš željeza. :))
Једно аматерско питање за Лакија и репера, јел ви идете у теретану да бисте се напуцали оно ко бодибилдери или само мало онако, чисто да немате сало?
Да , али ми имамо и пар вентилационих отвора па је подношљивије.
Ја идем да би био велики и јак ,лоло , и да једног дана узмем трофеј ,медаљу и плакету у RAW варијанти.
Ок, јесте ми глупо питање ал ок.
Što glupo pitanje? Ne ide svako da bude gromada od 120kg, bf 6%. Ciljevi su različiti. Neko želi da bude izdefinisan, da nema previše mase, neko želi da bude masivan, po cenu stomaka, a neko masivan, ali sa koliko-toliko prihvatljivim stomakom. Neko želi da bude jak, boli ga kurac za izgled, a neko želi da bude pravi bilder, samo zavisno od kategorije.
Pazi, ja sam visok 190cm, imam oko -90kg. Neki moji ciljevi su da imam 95-97kg čiste mišićne mase, a da mi procenat masti bude niži od 10%. Na moju visinu, ovo nije neki cilj. Doduše, nije baš ni lagan, ali nije toliko ambiciozan. Ukoliko budem koristio AAS, verovatno ću ići na 110-115kg sa procentom masti nižim od 8%. I naravno želim da budem jak u nekim vežbama, tipa mrtvo, čučanj i propadanja na razboju. :)
Хвала, и све најбоље у веџбању.
http://www.skywellness.rs/galerija/ Ево ако имате проблема са грејањем, мој ортак овде тренира, 7000 чланарина... :)
Која бахатост ......... иначе не подржавам овакав тип објеката :))
+1
Људи као да мисле да што им је боља теретана, више ће мишићи да им се набилдују.
Auuu za te pare bi mogao da napravim svoju teretanu. A ja trenirao po parkovima,stadionima i u paklu sopstvenog tavana. :) Glupost,i to zesca! baciti 7k na clanarinu. Ima li tamo uopste koja sipka ili vratilo?
Kako mrzim ove tertane koje imaju 100000 sprava a ni jedna kurcu ne valja AHHHHHHHHH !
Ja treniram u atomskom skloništu i Tito napravio ventilaciju šeset i neke, radi ko singerica i dan danas. Još jedna klima, neka dvajestrojka, ogromna, ko stranica od Dajca, ugrije se pravo dobro.