Teret@n@

1. Лололол и ја тренирам у теретани која је била атомско склониште... :)

2. Zna li ko šta su pinjoli i imamo li mi neki naziv za njih pošto sam čuo za njih na hrvatskom sajtu, imaju masu proteina

3. Ja sam prvo trenirao u podrumu, pa u hotelu, a sad sam na svom tavanu. Jebeno se smrzavam, najgoremi je za ramena dok se pravo ne ugrijem kad radim osjecam blagu, ali nezgodnu bol :/ desavai se to vama?

4. A pinjoni su ti sjemenje nekog bora, picke materne nes to naci, a i ako nadjes skupo je.

5. Te fensi teretane su za pičke. Radije treniram u jebenom kršnom podrumu u kojem je debeli minus, nego da idem tamo da drkam kurac po spravama. Jebeš to, daj slobodne tegove, i samo osnovne sprave (lat i crossover) i to je to. Tamo uglavnom ''vežbaju'' fenseri koji žele da se pokažu i prokurče. Ni T od treninga!

6. Te fensi teretane su za pičke. Radije treniram u jebenom kršnom podrumu u kojem je debeli minus, nego da idem tamo da drkam kurac po spravama. Jebeš to, daj slobodne tegove, i samo osnovne sprave (lat i crossover) i to je to. Tamo uglavnom ''vežbaju'' fenseri koji žele da se pokažu i prokurče. Ni T od treninga!

+1

7. bobibilder
    Ja sam prvo trenirao u podrumu, pa u hotelu, a sad sam na svom tavanu. Jebeno se smrzavam, najgoremi je za ramena dok se pravo ne ugrijem kad radim osjecam blagu, ali nezgodnu bol :/ desavai se to vama?

Desavalo mi se pre to si verovatno iscimao nezagrejan nesto malo teze ja sam istezao dobro onako u fazonu da ti neko spoji ruke iza ledja u visini ramena onako skroz opruzene nadam se da kontas i dobro sam zagrevao i proslo posle nekog perioda od mozda nedelju dana pa se kasnije posle neka 2 meseca opet vratilo i tako opet....

8. da ti neko spoji ruke iza ledja u visini ramena onako skroz opruzene nadam se da kontas

K'o kad te kerovi uhapse i stave lisice na leđa, samo podigneš ruke do glave, koliko možeš. Probaj i da rukama mlatiš napred nazad, kontrolisano, kao ventilator, ali sa laganim bučicama u ruci. Npr. pet ponavljanja napred, pet nazad.

Eh, da, mind fuck za Lakija. :D P.S. Nije da se reklamiram, ali moram zbog prozivke da linkujem.
    http://vukajlija.com/u-dogledno-vreme/504464

9. Nisam ja za to da se piju čuda neka da bi se nabacila masa ... Imam mnogo drugova koji to rade i zadovoljni su .. mene to nešto ne privlači .

10. Thazz koji ti je ovo kurac žuće su ti defke on kurajberovih :D

11. Thazz koji ti je ovo kurac žuće su ti defke on kurajberovih :D

Pa to je fazon. To sam od njega vidio i prekopirao. :D Čak je i Đimi rekao da je to pohvalno. :P

12. i meni je ok kad se dobro zagrijem i istegnem

13. Dok radite deadlift jel spuštate teg skroz na zemlju pa ga dižete punim pokretom ili krećete sa dizanjem kad tegovi tek ovlaš pipnu zemlju ili uopšte i ne spuštate teg?

Juče sam radio deadlift i našli su se mudraci koji me savjetuju da ne spuštam teg uopće na zemlju, jer spuštanjem skroz dole sebi olakšavam mnogo. Moje kontrapitanje je bilo - da li je vježbu sa 150 kila opterećenja uopšte moguće olakšavati? Tu su se malo dvojmili ali su i dalje pri stavu da ne treba spuštati.
    Onda sam isprobao i taj njihov savjet i nije mi se dojmilo uopšte, mnogo mi je bolji pokret i mnogo izraženija tehnika i kontrakcija kada spustim skroz na pod.

Kako vi to radite?

14. Mislim da je najbolje ne prekidati kretnju - kod većine vežbi je tako. Dakle ravnomerno gore dole, ne raditi ništa na ooo-ruk i ne spuštati teg. Osim ako ne ideš na rekordnu težinu ili na serijicu od dva, tri ponavljanja.

15. Može li ko napisati neki dobar program za vježbanje koji on koristi ( pretpostavljam da je ovo već pisano al ne mogu čitat 115 str. da nađem )
    Idem u teretanu pon/sri/pet

16. pustim ga da samo pipne zemlju i odma ga vucem gore.

17. pa najbolje je a amo sto ti kazeš ovlaž dodirne podlogu i vracas nazad
    ne da se teg osloni nego samo da dirne podlogu i vracas nazad

18. Dok radite deadlift jel spuštate teg skroz na zemlju pa ga dižete punim pokretom ili krećete sa dizanjem kad tegovi tek ovlaš pipnu zemlju ili uopšte i ne spuštate teg?

Hmm, kompleksno pitanje, idealno za svirača kurcu poput mene. Pazi, ako radiš PL, spuštaš do kraja. Ako radiš BB cilj ti je tenzija, a ovo nije npr. V potisak za triceps ili benč press gde ako ideš do maksimale dna pokreta ili vrha da dolazi do istegnuća i kontrakcije. Ako ovde odložiš teg, ti skidaš tenziju sa mišića. Prema tome, ovo, Bobi i Shady objasnili.

pustim ga da samo pipne zemlju i odma ga vucem gore.

pa najbolje je a amo sto ti kazeš ovlaž dodirne podlogu i vracas nazad
    ne da se teg osloni nego samo da dirne podlogu i vracas nazad

Jer ako teg ovlaš dodirne zemlju, to je puni opseg pokreta.

19. Колико је протеин кикирикија функционалан?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.