Ja sam sirovina. Trčim svaki drugi dan po brdima, radim sklekove i trbušnjake kući a napolju imam teg koji čine dva trupca srazmerne težine spojena šipkom. Živim u selu pa kakva teretana, kakvi kurci. Napravio sam i neki kurac za zgibove na tavanu.
Билдери, треба ми нешто за повећање масе. Начи, чисто за повећање килограма. Ништа што иде уз тренинге, тератану у сл., немам времена за то. Серем, имам ал ме мрзи. Оно, да пијем а да не мрдам дупе из фотеље, а да то наравно функционише.
Има ли тако нешто?
Билдери, треба ми нешто за повећање масе. Начи, чисто за повећање килограма. Ништа што иде уз тренинге, тератану у сл., немам времена за то. Серем, имам ал ме мрзи. Оно, да пијем а да не мрдам дупе из фотеље, а да то наравно функционише.
Има ли тако нешто?
Big mek svaki dan 3 puta, a ako već oćeš da piješ onda uzmi i onaj milkšejk iz Meka.
Ima naš kaku masu da nabaciš!
Питам човека јер видим да многи различито раде 5х5, ни иде се ту у тачнине, даје се одређена слобода у неким елементима. Ево на пример Скочко ради само један главни лифт по тренингу, док код неких других имаш 2 главна по тренингу или 2 пута 2 а једном 1.
У оној секцији на првој страни би могли да ставимо неке основне планове тренинга различитих типова, разне ББ, ПЛ, или неки трећи, типа борилачке вештине, типове тренинга. Контам да и вас често питају на ПВТ шта и како да раде :)) па да скратимо поступак овим.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ŽIV JE SKOČKO UMRO NIJE DOK JE SRPSTVA I SRBIJE!
ČETNICI DOBOJ! OPAAAA!
Al' sam umro.
Omege su zakon, dobre su za sve ljude a pogotovo za sportiste.
Скочимише, би ли описао како ти радиш 5х5 програм?
Naravno.
Trening koji se koristi već 50 godina :D
Čučanj prednji 10x3
Podizanje gluteusa (podizanje u polu-most) 10x3
Listovi (do otkaza) 4 serije
Benč na ravnoj klupi bučicama 10x2
Benč (uski hvat) 5x3
Triceps pushdown na sajlama 10x2
Dizanje šipke pod bradu 8x3
Hiperekstenzija 15x3
Bicepsni pregib ravnom šipkom 5x5
Opterećenje po volji i želji, sedmično dizanje težina po volji i želji, sve je individualno, ali brzo se vidi napredak.
Skočko, šta radiš sa ovim treningom? Koji cilj imaš?
Da imam pločice i da jebem Dženu Džejmson.
Pardon, predomislijo sam se, ipak bi jebo Gogu Sekulić.
Zajebavaš, a ja te ozbiljno pitam. NIJE U REDU!
Ja bre tražim plan za sebe, ali ne bih ovaj tvoj radio ako mi ne odgovaraju njegovi rezultati.
Ma bio sam pjan, opusti se.
Buraz, ovo je neki klasični trening za powerliftere.
Ne znas sta ti odgovara dok ne probas...
Znam da ne odgovara ako je za powerliftere :D
Ладно џак, лоло http://www.pansport.rs/Pove%C4%87anje-telesne-tezine-/-misi%C4%87ne-mase/NU1093-Mass-Fusion.html
Ja sam sirovina. Trčim svaki drugi dan po brdima, radim sklekove i trbušnjake kući a napolju imam teg koji čine dva trupca srazmerne težine spojena šipkom. Živim u selu pa kakva teretana, kakvi kurci. Napravio sam i neki kurac za zgibove na tavanu.
Касте свиње товљене, лоло
skocimis i ja radim nesto slicno a koristi mi dosa a povecanje mase, sve sam probao ali ovo najbeolje radi
Има ли тако нешто?
Има ли тако нешто?
Big mek svaki dan 3 puta, a ako već oćeš da piješ onda uzmi i onaj milkšejk iz Meka.
Ima naš kaku masu da nabaciš!
Питам човека јер видим да многи различито раде 5х5, ни иде се ту у тачнине, даје се одређена слобода у неким елементима. Ево на пример Скочко ради само један главни лифт по тренингу, док код неких других имаш 2 главна по тренингу или 2 пута 2 а једном 1.
У оној секцији на првој страни би могли да ставимо неке основне планове тренинга различитих типова, разне ББ, ПЛ, или неки трећи, типа борилачке вештине, типове тренинга. Контам да и вас често питају на ПВТ шта и како да раде :)) па да скратимо поступак овим.
Прво, уопште не једем мало. Али ми никако не успева да се удебелим. Па, сам зато питао да ми препоручи неко ко се разуме, чисто као додак исхрани.