Teret@n@

1. Photoshop- pro odradjeno ..

2. Uzeo sam Skočkov program, malo izmjenio i napravio svoj

Ponedjeljak : NOGE

Čučanj na Smith mašini 4 serije x 8-10 ponavljanja
    Nožna ekstenzija 4x8-10
    Iskorak / Stojeći potisak na jednoj nozi 4x8-10
    Nožni potisak na mašini 3x8-10

Utorak : RAMENA

Rameni potisak na smith mašini 4x8-10
    Vertikalno veslanje širokim hvatom 4x8-10
    Jednoručno lateralno podizanje bučicom 4x8-10
    Jednoručno prednje podizanje bučicom 4x8-10
    Jednoručno lateralno podizanje bučicom u pretklonu 4x8-10

Srijeda : GRUDI I TRICEPS

Benč 4x8-10
    Kosi benč 4x8-10
    Razvlačenje bučicama na ravnoj klupi 4x8-10
    Propadanja 4x8-10
    Skullcrushers 3x8-10

Četvrtak : LEĐA I BICEPS

Zgibovi ( neutralni hvat ) 4x8-10
    Zgibovi ( šaka okrenuta prema licu ) 4x8-10
    Veslanje šipkom u pretkolonu 4x8-10
    Sjedeće veslanje kablovima širokim hvatom 4x8-10
    Biceps curls 4x8-10

Šta trebam ispraviti ? :D

3. http://www.youtube.com/watch?v=ruR1HLYLNT8
    Koliko se meni čini, ovaj lik ima prilično dobre programe, radim u poslednje vreme grudi, biceps i još ponešto po njegovom. A inače dosta forsira drop set-ove. A kad završim s treningom kako treba, mišići pucaju...

4. Кад бих ја тако шиштао и бацао тегове по теретани, имам осећај да би ме наглавачке избацили... :)
    Иначе, која је разлика подизати бућице на бенч клупи и радити прави бенч?

5. Кад бих ја тако шиштао и бацао тегове по теретани, имам осећај да би ме наглавачке избацили

hahahahha pobedaaa !

6. Nije valjda da tebe neko moze da izbaci?! :D Mene bi pride prebili. Ja radio zgibove i rezao toliko da me decko za pultom cuo i prisao da me opomene. xD

7. cornelije nemo radis propadanja. sklekovi prvo par meseci.

8. Pa gdje vi to radite, jebiga, u teretani ili u restoranu?

9. ХРИСТОС СЕ РОДИ, БРАЋО ТЕРЕТАНЏИЈЕ!

10. Ваистину се роди !

11. Vaistinu se rodi!
    Nego Svarog, sa bučicama možeš bolje da namestiš ugao i malo bolje pogodiš mišić, a prednosti šipke na benču jesu što možeš da kontrolišeš veće težine i još tako nešto na tu foru.

12. Ваистину се роди.

Иначе, ја не би ни ишо у такву теретану где не смем глас да пустим.
    Што да не ради пропадања за трицепс на клупи, Шеди?

13. Aaaa na klupi,pa tako kazi.Ja sam mislio na standardna.Moja greska.

14. Је л' смеју да се дижу тегови за Божић по Православљу? Баш ми се диже, па не знам да л' да искулирам или да ипак обавим посао и свршим са тим!

15. Nego Svarog, sa bučicama možeš bolje da namestiš ugao i malo bolje pogodiš mišić, a prednosti šipke na benču jesu što možeš da kontrolišeš veće težine i još tako nešto na tu foru.

Ја се некако плашим да радим са бућицама, зајебано је кад спушташ тегове и кад крећеш да радиш...

16. Бучице раде и мишиће стабилизаторе, а и не можеш баш због тог баланса да стављаш велике тежине као на шипКи.

17. Шта су "дроп сетови"? Тхазз, шта подразумеваш под "опадајуће серије"?

It's Taz, ako već 'oćeš pravilno. :D Uzmeš 100 kg, odradiš seriju, uzmeš 95 kg, pa odradiš seriju, pa onda 90 kg i u smanjuješ kilažu kroz serije. Kratke pauze, a kako smanjuješ teret, možeš veći broj ponavljanja.

Кад бих ја тако шиштао и бацао тегове по теретани, имам осећај да би ме наглавачке избацили

Lololo, ja se derem kao majmun, nekad imam osjećaj da me se svi uplaše kad sam na čučnju ili mrtvom kad počnem da urlam.

Ја се некако плашим да радим са бућицама, зајебано је кад спушташ тегове и кад крећеш да радиш...

Sjebano jeste, pogotovo na benču bučicama, ja se uvek tripam da mi teg ne padne na lice, jednom zamalo jeste... I to bučka od 30kg.

Inače, propadanja na klupi za triceps JEBU! Znam da natrpam 50-60 kg, i udri pobro, nek triceps ječi!! Radiš polako, spuštaš se do paralele ili malo ispod, odmoriš sek u tom položaju, dođeš do gore, zaključaš laktove i nazad. Upala samo takva može da mi bude od četiri serije toga.

18. Је л' смеју да се дижу тегови за Божић по Православљу? Баш ми се диже, па не знам да л' да искулирам или да ипак обавим посао и свршим са тим!

Sto ne bi smeo?

19. http://www.youtube.com/watch?feature=iv&annotation_id=annotation_105157&src_vid=ruR1HLYLNT8&v=622ku8i0M14
    Zanimljiv zonfić za podizanje težih bučica, samo mene zajebava što mi u teretani nisu ovakve bučice, nego šipka viri na krajevima, 'oću se proburazim ako ih ovako vraćam. :) Al' opet se ne bih zajebavao sa prevelikim težinama..

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.