Teret@n@

1. Ih bre Thazze, ja mislio ti mi daješ nešto provereno. I meni se dopada plan.

Nego, pade mi na pamet odlična ideja, ako neko do sad nije sproveo takvo istraživanje trebalo bi ga sprovesti što pre.
    Naime, je l' zna neko koliko je prosečno vremena potrebno da prođe da bi ti mišićni volumen pre treninga bio onakav kakav ti je sad nakon treninga?

2. FOTOGRAFIJA DOSTUPNA SAMO NA ADRESI
    BEZGLUTEN.NET

3. KAŽEM
    FOTOGRAFIJA DOSTUPNA SAMO NA ADRESI
    BEZGLUTEN.NET

4. lol na prošlih 5 komentara..

5. "majcino mleko"!!!
    Pa gde bre to da nadjemo,a?! :D

6. Uvatis neku trudnjacu pokidas joj odecu i stiskas sisu :D Sto si decxko nekreativan!

7. Zatrpaste mi post glupostima.

8. Pa stvarno toliko imam Thazz,jedino ako vaga ne radi dobro, posto je to vaga iz teretane.
    To si totalno u pravu kod nas se ne isplati spremati se za takmićenje ako oćekuješ nesto, vise se spremam jel zelim to,a imam pare za hranu suplemente i to jer sam se svega bukvalno odrekao,nista ne kupujem samo hrana i suplementi :)
    A za noge pazi ovako imao sam obe dobre nista predobro al dobre vidljivi misici poveci itd,a sad mi je leva na kojoj sam zglob polomio atrofirala, desna malćice oslabila jer nisam hodao neko vreme ali vratiču to vremenom nije problem.Meni najbrze raste gornji deo tela.
    Hvala na tvom mišljenju brate.

9. Nego, pade mi na pamet odlična ideja, ako neko do sad nije sproveo takvo istraživanje trebalo bi ga sprovesti što pre.
    Naime, je l' zna neko koliko je prosečno vremena potrebno da prođe da bi ti mišićni volumen pre treninga bio onakav kakav ti je sad nakon treninga?

Ček, je l' misliš na to koliko ti treba da ti mišići narastu do tog nivoa da ti pre treninga izgledaju kao onako što su nakon treninga? Nakon treninga su ti napumpani, jer je prokrvljenost ogromna, tako da... Koliko god da su ti veliki mišići, nakon treninga će izgledati veće jer su pod pumpom. :) A sada ako se meriš na hladno da ti je ruka, lupam, 40cm, a nakon treninga bude 42.5... Onda će ti trebati određeno vreme da ti na hladno bude isto toliko. Sve je to relativno, i zavisi od par faktora.

imam pare za hranu suplemente i to jer sam se svega bukvalno odrekao,nista ne kupujem samo hrana i suplementi :)

Drago mi je da je na temu došao još jedan ozbiljan bilder. Još moje godište. Respekt!

esna malćice oslabila jer nisam hodao neko vreme ali vratiču to vremenom nije problem.

Mišićna memorija je čudo, u pravu si da ćeš vratiti i to vrlo brzo. :) Samo ubaci malo više serija jednonožnih pokreta za slabiju nogu i na konju si.

10. Šta mislite o običnom kravljem mlijeku pošto mi drug kaže da je ono bezveze ?

11. Drago mi je da je na temu došao još jedan ozbiljan bilder. Još moje godište. Respekt!
    Hvala brate..

Mišićna memorija je čudo, u pravu si da ćeš vratiti i to vrlo brzo. :) Samo ubaci malo više serija jednonožnih pokreta za slabiju nogu i na konju si.

Na to sam mislio kad budem krenuo noge da radim,još ne mogu normalno da potrćim, bukvalno skakučem čudno ko budala neka,a kad radim leđa i za njih mrtvo dizanje ili T šipku meni se trese zglob i krene bol posle treninga.Rekli su mi doktori da još neko vreme ne bi smeo noge da diram.

12. Šta mislite o običnom kravljem mlijeku pošto mi drug kaže da je ono bezveze ?

Mislim da je bezveze jer je masno.

kad radim leđa i za njih mrtvo dizanje ili T šipku meni se trese zglob i krene bol posle treninga.

Pazi se tu onda, pogotovo na mrtvom. I na t šipci zna biti zajebano, jebiga, noge upiru u pod dobro, pogotovo kad nabiješ kilažu neku veliku. Probaj onda chest supported rows, jednoručno veslanje u pretklonu, ako ti ovo pravi problem, barem neko vreme.

13. Ok probaću to kad budem radio.
    Juće sam saznao za novu vezbu za triceps isto kao dizanje sa ćela sa ez sipkom na klupi,samo sto se radi na cross spravi,sa sajlom i sipkom probaj to da vidiš kako ti odgovara i ja ču danas kad budem radio ruke.

14. TH(2)S(2) dobro izgledas,dobro si gradjen,imas predispozicije da budes sirok ko trokrilni ormar. aj daj max kilaze sa kojima si radio i koje vezbe? koliko sklekova,zgibova,cucnjeva ili sta vec radis.
    PS:ono gore nije plan treninga,ono je samo raspored kad radis koju misicnu grupu...;)

15. Hvala Shady,nadam se da ču biti ko trokrilni ormar.
    Evo neke vežbe i maksimalne kilaže:
    Ravan bench:100 kila 2 ponavljanja(mogao sam i više oko 4 možda i vise al me je bolelo rame.
    Mrtvo dizanje:150 kila 8 ponavljanja.
    Cucanj:110 kila 8 ponavljanja.
    Vežba za triceps kriva šipka na sajli za kros vežbu 80 kilograma 12 ponavljanja.
    Prednje rame na smith masini 80 kilograma 12 ponavljanja mogao bi i veće kilaže al dosta mi je ovo za sada,u ramenima imam dosta snage al lomio sam dvaput ključnu kost pa zato.
    Zgibove mogu 20 komada verovatno mogu i vise.
    Propadanje sa mojom kilažom sam mogao 20 30 ponavljanja i stavljao sam tegove na sebe sa naravno manje ponavljanja oko 12.
    Što me je sjebalo tako mi je prvi put pukla ključna kost kad sam se kao oporavio posle mesec dana krenuo sam opet i opet mi je pukla,od tad nisam radio propadanje što me jebe dosta jer je ono bitno.
    T šipka 100 kila 6 puta.
    Sad ne mogu za sve vežbe da pišem maksimalne kilaže od svega što sam nabrojao mogu možda i više,kad budem oborio novi rekord javiću :)

16. Reklo bi se po slici da si malo jači na benču.. :) Imam jednog drugara od 82 kg sto cepa 130 na benču.
    Nego, interesuje me to kako si polomio ključnu kost kad si radio propadanja sa opterećenjem, i koliki rizik nosi ta vezba? Pošto sam ja skoro počeo sa oko 10 kg opterećenja na propadanjima, da se ne sjebem. I ako može neki savet kako što bezbednije da ih radim?

17. koliki rizik nosi ta vezba? Pošto sam ja skoro počeo sa oko 10 kg opterećenja na propadanjima, da se ne sjebem. I ako može neki savet kako što bezbednije da ih radim?

Rizik nije mali, ali ne treba sada preterivati da je to najopasnija vežba. Zajebana svakako jeste, ali bitna je tehnika i spotter, koji je tu po meni veoma važan. Za grudi: glavu nasloni na vrat (spusti bradu), idi što dublje, kad dođeš u najnižu tačku pauza, vrati se gore, možeš zaključati laktove, ali samo na sekund. Hvat neka ti bude širok, a laktovi što dalje od tela. Kada radiš obavezno se nagneš napred, nikako skroz vertikalno.

Za triceps: Stojiš vertikalno, laktovi pribijeni uz telo, glava ravna, spuštaš se do paralele (da ti je nadlaktica u paraleli sa podom), možda 1cm ispod, ne više, vraćaš se gore, ne zaključavaš laktove, ali ih maltene dovedeš u vertikalan položaj.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.