Teret@n@

1. Па јебеш га, кажу да има готово тренутан учинак, тј нема "пуњења" као монохидратом. Ал оно, мало је сјебан осећај кад одеш на тренинг наложен ко да си попио Бог зна шта, а ефекат буде овакав
    http://youtu.be/KXcKLGlLO08

2. Провироне, ја не знам што ти тако наступаш?
    Који ти је курац?
    Јеси ти најпаметнији или тако нешто?

Што се бусаш који курац, ово је тема ђе људи питају што да користе, како, зашто, зашто не, искуства других корисника итд, а нисмо сви професионални бодибилдери ево 20 година па да све знамо.
    Твој наступ одбија сваког живот јеботе, што је та мука....

Што има везе што је неко нуб, фино му одговориш или не одговориш и ето, а не кињиш га и омаловажаваш.
    Не кажем то због себе, кажем због других, мени је исти курац.

Што, сад је као немогуће да на њега не дјелује неки препарат, је ли?
    Оћеш да кажеш да на свакога све исто дјелује као на тебе нпр?
    Дај, среће ти, спушти се мало на земљу, не буди тако надмен, ка' да си Бога за муда уфатио, чему такво понашање...
    Није ово тема за три човјека који се баве бодибилдингом само, него за све посјетиоце сајта.

3. aĐuĐu aĐuĐuĐu! ŠJ! ŠĆ! A viĐu! A đIđUliĐu! Đ! Đ Đ Đ!!! A ŠJUTRA A SĐ!

4. Ahahahahahaha
    Id' u kurac Impresionizme. :D

5. Mare :*

Pošto sam dobre volje, odvojiću koji minut više i elaborirati što sam hteo reći. Naglašavam da duži vremenski period nisam imao pri sebi ozbiljnu suplementaciju, tako da ću pisati na osnomu ranijih iskustava i saznanja.

Kao što verovatno znate, na tržištu imate veliki izbor raznih preparata, neki su kvalitetni, neki manje kvalitetni, a neki veoma kvalitetni. Pošto ovde svi spadamo u neku finansijski "normalnu" srednju klasu, svima je verovatno benefit/cost ratio najbitniji parametar pri izboru bilo kog suplementa. Sad je neko pomenuo krealkalyn... Nisam ga koristio, dosta je skuplji od klasičnog kreatina, ne kažem da je lošiji, ali daleko da je bolji onoliko koliko mu je cena veća. Verujem da je ovo jasno.

Dalje, kada se uopšte pazari neka suplementacija, postoji neki lanac važnosti, jer je npr. besmisleno kupovati neki during-workout-pump preparat (oni koji inicira dovođenje više krvi u mišiće), a kasnije nemati neki fast-acting protein da se taj isti mišić nahrani. Dakle, zna se šta prvo ide, da ne kažem - zna se šta se jebe, a šta ženi. Pošto je ovo jedna od ozbiljnijih tema na forumu, glupo bi bilo tolerisati svakakve paušalne ocene tipa "ovo je sranje" i sl. Svarogu želim svu sreću u izgradnji tela, ali ovaj sport se "igra" glavom, koliko to god zvučalo banalno.

Uzgred, osećanja su mi povređena kada mi je rečeno da sam snobina, pošto to nisam. Jedan sam fin dečačić koji sluša "Nežnog Dalibora". Pusa svima!

6. Нисам река' само за тај пост, него иначе...
    Није тема преозбиљна толико, јесте озбиљнија од спемерских и будалаштина, али ође има много људи који можда не умију да ураде ни правилно згиб, али желе да науче, не знају сви о теретани много, знаш и сам колико је митова и легенди испричано од трбушњака за скидање стомака преко падања курца од суплементације и слично, али неко кад дође ође очекује да му се каже, баш зато што није преозбиљна тема, дође неко да се информише о нечему, пошто немамо читави форум само за бодибилдинг, само ову једну тему, а домаћи смо сви, па мајку му очекују да им се фино одговори и помогне колико-толико у нечему...

Ето јуче ја напишем за живо јаје оно, ти само напишеш да има много трансфера, то је спем, али се ти бахатиш, умјесто фино да си ми написа' ка' што је то написа' Млатони, да живо бјеланце нема више протеина од куваног, одакле бих то знао, јебем ли га, не идем на друге форуме да бих претражио то, лакше ми је да питам, тачније претражио сам, али баш то нисам нашао, онда сам питао ође вас...

Капирам ја да је теби то испод нивоа, исто као што је мени кад ме неко зовне да му намјестим микрофон на компјутер, али му ја не кажем да је морон и да трансферише и спуштим му слушалицу, него пођем до њега, намјестим му и потрудим се да му објасним како се ради, да би научио....

Ето толико.

7. Можда би тему требали преименовати у "Професионални бодибилдинг - не ометај"

8. Mare, ti pitaš i nikad nije transfer pitati. Pazi, vežbam nekoliko godina, proveo sam nekoliko godina po forumima, nešto naučio, koliko-toliko na sebi primenio. Danas, viđam svakakve naprimane klince, počnu lepo, onda shvate da kreatin, whey i npr. krealkalyn nisu "jaki" kako su zamišljali i opa - eto ga na metanu. Pošto je kod nas, kao i svuda, sve fejk, vidiš kako mladi vežbači nabace ginekomastiju (SISE) i onda ti kažu kako je to govno. Morau sam otići u krajnost ne bi li pokazao koja je moja misija (stajolik sam) na ovoj temi. Nemam problem s tim da neko pita, ne želim ovde da vodim glavnu reč, samo verujem da moramo baratati činjenicama.

P.S. Nemoj da pomišljaš jesti živa jaja, nikada više. Em što kuvanjem ne gubiš nutrijente, em što je salmonela više nego zajebana stvar.

9. Слажем се са СМаретом да је провирон у неким ситуацијама груб и без длаке на језику, ал опет морате признати да је мало иритантно када неко на 280. и некој страни каже: "ЈА БИ ДА СЕ НАПУЦАМ ОД СКЛЕКОВА, АЛ НЕЋУ ОНЕ СТЕРОИДЕ И ПРОТЕИНЕ ДА ПИЈЕМ".

10. Не оспоравам ја твоје знање и успјехе и искуство, нити твоје нити било чије одавде, ја сам нуб у бодибилдингу, знам понешто тек, само ми је запао за око твој огорчени и арогантни наступ, дјелује ми као да ћеш да избачиш некога са теме, ето тако :)

А јесте иритантно, али одакле неко зна бре, њему је ово као домаћинска кућа, очекује топле одговоре, ок кад га зајебава неко или мене, није ни битно, али није фино кад само што га не изнапушавате :)

Ок је бит' груб и што рече Сварог без длаке на језику и треба тако, али кад неко пита
    ШТО ДА ЈЕДЕМ ПОСЛЕ ТРЕНИНГА?
    ти му напишеш МА ЈЕДИ ГОВНА, НЕ ТРАНСФЕРИШИ то је грдно, јебем ли га и још је иритантније од онога да неће стероиде и протеине, само ће склекове да ради и да се напуца :)

11. A samo sam jednom na temi napisao da se transferiše i odma' si se za to uhvatio. Provalio si da sam u "sukobu" s jednim Montenegrinom s foruma, pa si po patriotskoj liniji krenuo na mene, lolo. Nit' imam neko znanje, uspehe tek nemam, znam nešto osnovno, ali kapiraš... Sve u svemu, verujem da se kapiramo. Možda napravim neku šemu da se edituje i ubaci u početni post, ali to kad ugrabim volje. Svejedno, verujem da je barem 2/3 mojih postova ovde više no konstruktivno, tako da tvrdnja da sam arogantan ne stoji. A i nisam snobina, keve mi. :D

12. А да вам ја речем данас кацам радио чучањ, најтежи икад могу рећи. Имам серију 5+, то је последња серија чучања и циљ је урадити 5 и колико год можеш преко тога, и кренуо ја.. 1, извуко сам га као да је 1РМ (или кец) питам се како ћу јебена остала 4 да урадим, на + понављања и не помишљам, и свако сам извуко ко да ми је последње, био зам импресиониран својом менталном снагом! А оно мозак први одустане, каже "будало шћа ти нам то, обустави!" док тело свакако може то да издржи али се цнс понаша затитничкииииииииии и одо ја у оф...

13. Ма примијетио сам више пута да имаш сличне наступе томе, то ме изиритирало, не тиче се ово никога посебно од аутора, само причам уопштено, знаш и сам да не нападам никога без разлога или слично томе :)
    Јесте конструктивна већина постова, зато и кажем да не оспоравам твоје знање, само ми је наступ засмета' :)

А да вам ја речем данас кацам радио чучањ, најтежи икад могу рећи. Имам серију 5+, то је последња серија чучања и циљ је урадити 5 и колико год можеш преко тога, и кренуо ја.. 1, извуко сам га као да је 1РМ (или кец) питам се како ћу јебена остала 4 да урадим, на + понављања и не помишљам, и свако сам извуко ко да ми је последње, био зам импресиониран својом менталном снагом! А оно мозак први одустане, каже "будало шћа ти нам то, обустави!" док тело свакако може то да издржи али се цнс понаша затитничкииииииииии и одо ја у оф...

Мени много значи кад сам расположенији на тренинг, кад ми мозак не говори да не могу више у пм, онда летим :)

14. Bila bi sad fora da se uvredim i napustim temu, al' bi tema izgubila na kvalitetu, lolo. Evo, nek' se jave svi prema kojima sam bio arogantan, pa ću uputiti javno izvinjenje. :P

@Laki
    Dobro je to. Manipulacija CNS-om je ključna u powerliftingu. Kad smo već kod toga, sramota me kako sam oslabio, a ljudi su me počeli uzimati kao primer kako hemija posle nekog perioda gubi dejstvo, lolo!

15. Proviron je baš jedan fin dečkić, javlja se komšijama i tako to. lolo

16. Baš onda kad ne možeš, trebalo bi još 2,3 ponavljanja i dosta. Ne treba da rizikuješ povredu.

17. I ne znam jel neko gledao onu Čehinju što vežba po jutjubu, ima dobar program za zagrevanje. Kako se vi zagrevate, a da ne ode previše energije u to?

18. Marv, ako imam dostupnu biciklu, onda se provozam koji minut tek toliko da se podigne radna temperatura; ili odradim koju seriju za zagrevanje da malo krv prostruji mišićem koji planiram raditi.

EDIT: Kakav gif!
    http://gifsforum.com/images/gif/sexy/grand/Tricep_extension.gif

19. Zaljubio sam se!
    http://s14.postimg.org/63mrroc1d/Capture.png

Evo i jedan video da malo razbijamo predrasude o nežnijem polu...
    http://www.youtube.com/watch?v=wtk2dSphI_Y

EDIT: Evo i jedan od retkih videa na YT na koji mogu komotno da ga bacam!
    http://www.youtube.com/watch?v=Vv7TqYIp5s4

20. dobar motivejšn ovo zadnje. Zabrojim se dok je gledam!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.