U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Pare mi trenutno nisu problem, ali neću da ih bacam.
Glavni razlog zašto bih se odlučio za krealkalin je ovo
Tako da tu neću da menjam odluku.
Ali i dalje mi niste rekli koje proizvođače da uzimam, zar je svejedno?
Nzm što izmišljate ludilo sa ovim fensi kreatinima. To je generalno jeftin suplement, ja sam sa Scitecovim i Universal (prvi me radio bolje) imao sasvim dobre rezultate. Jesam pio vode k'o kamila, i piš'o k'o tri, ali to kreatin i radi, treba mu voda da je veže za mišić. To što svi kažu nadutost, to ti je valjda do ishrane, ako pojačaš unos proteina, imaćeš solidniju građu, neće sve biti voda. Toliko od mog iskustva sa njima.
I da, za tu razliku u ceni bolje uzmi da jedeš više, ti krenuo odmah na suplemente, umesto prvo da definišeš ishranu koja ti je najveći činilac..
ja sam cuo da oce kreatin da ti razjebe bubrege.
Jedno malo teže pitanje.
Kako ciljano nabildovati JEDAN mišić? Znači,, svako ima deo tela , grupu ili pojedinačni mišić koji mu je slabije razvijen nego što bi trebalo.
Ima li dobrih tehnika da se uneta hrana-suplementi koncentrišu u željeni deo tela? Na primer: masaže , zagrevanje , bioenergija, hodžin_zapis, bilošta.
Oćigledno, većina nema dovoljno novca da finansira kvalitetnu ishranu potrebnu za bildovanje celog tela. Razuman kompromis bi bio da se ograničeni resursi (koliko god je moguće) koncentrišu na slabe tačke.
Pojačano opterećenje dotičnih mišića se podrazumeva.
U prevodu: džaba ti biceps kad ribe prvo gledaju dupe.
znaci ti oces da bildujes samo dupe?
oću sisu.
Vetre, uzmi ovaj: http://www.pansport.rs/Kreatin/Kreatin-alkalin/AA493-Kre-alkalyn.html
Al slažem se s Marvom, bolje ti je da tih 600-1100 din što ćeš da daš više u odnosu na monohidrat prebaciš u fond za ishranu ili whey.
Imam ja para za sve. Od 18. mi ostalo.
Pa mikse, ko'ko ja znam, ne postoji kame-hame talas koji ti snopira sve nutrijente u mišić koji ti hoćeš. To se jednostavno radi kidanjem mišića jačim izolacionim treningom, a organizam sam popuni blokove koji su uništeni, plus ojača strukturu. Znači, iskidaš se i krmljaš k'o da nema sutra.
Marvelous, to je logično i nema dileme. Ono što mene zanima je šta sve može da se učini da se pomogne nesrećnom mišiću ne bi li dobio više hrane i dodataka istoj od ostalog dela tela koje zabušava. Lokana prokrvljenost svakako pomaže, izbacivanje kiseline i otrova takođe. Pomenuh masaže i zagrevanje. Dal ima neko još ideja? Npr postoje masti (steroidi, uglavnom) koje se mažu na povrede. Imaš elektrostimulatore. Sve to je, u principu, sviranje qrcu.
Neki bilderi su ubrizgavali vodu u mišiće , neki se trpaju silikonima ko starlete.
Kad već pričamo o kreatinu koji te, u principu, celog napumpa - da vidimo šta se zna i o drugim metodama.
Суво и коштуничаво воће?? Кад и у којим дозама треба узимати?
Чуо сам да је јако добро, јер на хемију и не помишљам.
Meni je to jurcanje za švarci-rezultatima palamuđenje i klinčarluk. Ti ako juriš da bi bio napumpan, jebeš i trening i sve u kurac, ako ti u tome ne uživaš. Ne pumpaš bidžu i sise da bi bičarkama vlažila južna tribina kad god uđeš u majicu iz trećeg osnovne, već sebe radi. Dobro, serem, i zbog njih je, ali poenta je da tebi ekstra pomagala generalno i ne trebaju ako imaš dobru bazu. A to je redovnost ishrane, vežbe i odmor. Naravno da masaža pomaže tkivu u smislu da prokrvi ćelije u oštećenom delu mišića, ali govorimo o plafon 10% poboljšanja. Oćeš leba preko pogače. Bolje tih deset pretvori u otkaz-ponavljanja, to ti pomaže više no išta.
Мада мене је овај пост Летећег Мједведлука заинтригирао
http://vukajlija.com/forum/teme/3511-teret-n?strana=282#post_2329027
Ако сам добро разумео, беланце има ту неку супстанцу која спречава апсорпцију витамина Х у организам а резултат мањка тог витамина, биотина, је мучнина, повраћање, проблеми са кожухом, опадање косе, нервни (?) поремећаји, али то ако се дужи временски период узима. Опет са друге стране тешко је доћи до тога јер биотин убацујемо храном и тело га само производи.
Па мајку му, колика је заправо опасност од овога реална? :))
Салмонела, друга прича.
Otkrića tipa " беланце има ту неку супстанцу.." se pojavljuju neprestano i oduvek. Ogromna većina su neistine, laži ili PRbulšit. Prava istina je da su znanja o metabolizmu minimalna i da se beli mantili uče na nama, ne bi li neke buduće generacije zdravije živele.
I ćorava koka zrno ubode , pa se ponešto pokaže kao korisno, ili češće, NE POKAŽE štetno neko duže vreme.
Moj savet je da izbegavaš novotarije minimum 5 , a bolje 10 godina. Za to vreme na nekim drugim budalama će se pokazati da li je "genijalni novi proizvod/ideja" štetan ili ne.
BTW. medicinari ne prihvataju novotarije bez bar 30 godina eksperimentalne primene.
To nešto govori.
(Doduše, korporacije se ubiše da taj period maksimalno skrate, ne bi li počeli da otimaju pare što pre.)
Jedna od omiljenih fitnessica...
http://www.youtube.com/watch?v=HoKjMAbQE-c
dobar set za već pomenuto dupe.
(đe ima vaka tertana?)
Није нешто, али мени јесте, нисам мога' прије некад ни курац да станем, а сад могу доста, можда и 3-4 секунде и то случајно пробах ноћас, него ми друг не даде да му се вјешам на кревет од лоза јер се љуља па сам мора' капију да му цецам :)
http://oi49.tinypic.com/34sryfs.jpg
Импресивно!
jel ti ovo nije obrnuti hvat, kako se radi to levitiranje?
Svaka čas' Smare mađijo.