Teret@n@

1. Napredujem, samo da se pohvalim. x2

2. E vidiš, ja sam zbog toga zaključio da to nije validan odgovor, jer ne može osoba koja ima 2 metra i kraće ruke, pritom mu je najveći teg od 10 kila da spušta do zemlje, a da i osoba od 166 sa najvećim tegom od 30 kila spušta do zemlje.
    Od tad spuštam dok mi šipka ne dođe do malo iznad pola cevanice.

Вронг!

Ја не смијем да спуштим до земље јер бих онда мора' да радим мртво из чучња...

Вронг!

Висина од пода до доње ивице шипке треба да буде 20-22цм, и са те позиције вуку сви, а био 3 метра или пола метра висок. Мртво се и ради из чучња, бар у неким варијантама.

3. Висина од пода до доње ивице шипке треба да буде 20-22цм, и са те позиције вуку сви, а био 3 метра или пола метра висок. Мртво се и ради из чучња, бар у неким варијантама.

Pa to u mom slučaju nije do zemlje nego negde oko cevanice.

EDIT: da stavim nešto da bih imao taj kratak period bez opterećenja između pokreta?

4. Не знам, имамо овде неко неразумевање, ал да напишем пар ствари па ће бити јасније ваљда.

- Висина од пода до доње ивице шипке треба да буде 20-22, па ајде и 25 центиметара. То важи за свако конвенционално мртво дизање, вуче се са те висине.

- Постоје два начина да се ради мртво дизање, "дед стар" и "тач енд го". У већини програма када се набрајају понављања и сетови мисли се на дед старт.
    Дед старт је када подигнете тег са земље, закључате, и вратите на земљу без одбитка, сачекате секунд два и онда непомични тег поново вучете са земље.
    Тач енд го, само име каже, иде се на одбитак са земље без паузе.

- Ако немате велике плоче у пречнику, онда ставите нешто испод тегова, друге плоче или шта већ можете.

- Вучење са мање висине је мртво дизање из дефицита, и то заправо може да пренесе доста снаге на регуларни дедлифт.

5. Висина од пода до доње ивице шипке треба да буде 20-22цм, и са те позиције вуку сви, а био 3 метра или пола метра висок.

То ме занимало.
    Јер стављам столичицу испод тега да бих добио ту висину.

Е сад, ја сам мислио на такозвани сумо дедлифт, онај из чучња
    http://www.rippednfit.com/wp-content/uploads/2012/09/sumo-deadlift.jpg

У Праву си, сваки је из чучња кад размислиш, него сам пермутовао мало, него није ни битно, разумјели смо се :)

Синоћ сам прочитао да јача рука иде у подхват на мртво, то нисам знао :))

Вучење са мање висине је мртво дизање из дефицита, и то заправо може да пренесе доста снаге на регуларни дедлифт.

И то сам гледа', па што мислиш, да га радим тако ниже, а? :)

6. Немој сада, може да ти направи проблеме док не научиш технику, то се ради касније.

7. 'Начи да наставим да подижем док се не учврстим мало ипак... Тако сам и мислио :)

8. Синоћ сам прочитао да јача рука иде у подхват на мртво, то нисам знао :))

valjda slabija ruka?

9. Smarko's result: 0/10 correct answers ☺

10. Ed Coan, kralj čučnja i jedan od najboljih powerliftera svih vremena. Uz Captain Kirka, meni omiljeni lifter.
    http://www.youtube.com/watch?v=6UxaJRuTtDY

I naravno, najveći ludak i neviđena gotiva. Obavezno odgledati klip!
    http://www.youtube.com/watch?v=E58g-3K_wtY

11. valjda slabija ruka?

Smarko's result: 0/10 correct answers ☺

Дај људи, једино од вас сад чујем да иде обрнуто, свуђе сам прочита' да иде слабија у надхват, ајде изгуглајте, да видите...
    Немојте ме зајебават'...

ЕДИТ: https://www.google.me/#hl=sr&safe=off&output=search&sclient=psy-ab&q=mrtvo+dizanje+podhvat+jaca+ruka&oq=mrtvo+dizanje+podhvat+jaca+ruka&gs_l=hp.3...660.8312.0.8423.49.30.10.9.9.0.151.3452.6j23.29.0...0.0...1c.1.8.psy-ab.YddBdTM0hYk&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.44770516,d.Yms&fp=cf91a182c2c33eda&biw=1024&bih=667

Једино на наш форум пише обрнуто, јебало мајку

Ноћас, кунем вам се, једва сам до столице доша'

http://i1.cpcache.com/product_zoom/352621919/leg_day_womens_dark_tshirt.jpg?color=Black&height=460&width=460&padToSquare=true

12. Ja bih tačno odgovorio, ali ste se svim silama potrudili da me diskreditujete. :'(

13. Ајде одговори, среће ти, таман да одгледам ове клипове што си окачио

14. Овог капетана Кирка је већ неко качио, али не овај клип, него онај ђе показује трбушњаке :)
    А ликчина је, понеђељком ради ноге ка' ја, исти смо. С тим што ја са 50 кила умирем.

Ноћас сам радио чучањ, морам још доооооста да се учврстим док га радим пошто се некад мало мигољим, некад читујем па утонем до доље и док се одбијем искористим то да се издигнем итд...
    Имате ли неки савјет за та гомна?

15. Računaj nadhvat kao "regularni" grip, i ako jedna ruka kasni po znazi (naročito kad je graticija protiv tebe u dizanju), jaču ruku koristiš kao garanciju. Dakle, slabijom rukom idi u nadhvat, jačom u podhvat.

16. У преводу, ја сам у праву.

Јер реално гледано јачи ти је грип кад држиш тег подхватом, ако ти излети из руке, прије ћеш да га задржиш кад је уподхвату него у надхвату кад га практично више прстима држиш...
    Тако некако ја мислим.

17. Jedan od retkih tvojih tačnih zaključaka na ovoj temi, lolo.

18. Видиш, знам понешто, добар сам, добар, поправљам се. :)

19. Подхват јачи од надхвата? Нот ин мај кејс...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.