Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Је ли доста после тренинга 4 јаја (два цијела, два бјеланце), двије банане, по' кила млијека и какао гомна?
Треба ли још што да покркам или убачим, или избачим...?
Пошто се дешавало да иза тога поједем још једну туњевину са једним парчетом љеба и дође ми џигерице да повратим од муке :)
Mare, da me neko pita da posle treninga biram između toga i da ne jedem ništa, uvek bi izabrao ovo drugo.
I ja kad sam radio po tvom planu isto i benč i čučanj i najteže mi bilo za mrtvo. Ubija u pojam 11 serija! Može čovek da podnese mesec-dva, posle toga ga spopadaju suicidne misli nakon 7. serije :)
А што би изабра' да поједеш, пров? :)
Mare, ti sebi spremaš bombu... em što ćeš prdeti od nje k'o Taško Načić u onom filmu, još ćeš donekle i anulirati trening. Takvim obrokom unosiš hidrate teške za varenje, laktozu, mašćugu i proste šećere. Ako već ne možeš spremiti neki komad belog/crvenog mesa, otvori tunjevinu i pojedi je s malo pirinča.
Brate tebi to izadje oko 200-300 dinara za nešto što ti ne radi posao već ti ometa apsorbciju proteina(mleko). Bolje uzmi mericu weya (90-100 dinara) i odradis posao milion puta bolje i tri puta jeftinije. Onih preostalih 200 ulozis u neko meso...
Јес', кад бих ја има' толико пара.... Скуп ми је веј превише, јебем ли га......
Туњевина у пиринач је значи ок, то сам јео прије, значи да се вратим на то....
Ali 4 jaja je 60, pola litre mleka 50, dve banane 50 = 160 din.
Wey 90 din.
Ovo prvo imaš oko trideset gr proteina koji će se variti jako dugo i ti nećeš iskoristiti ništa u trenutku kad ti najviše treba.
Ako već nemaš za wey onda izbaci mleko i banane i uzmi čista belanca 6-7 i 100 gr suvog groždja...
Јаја не купујем него имам домаћа.
90 центи је литар млијека.
Кило банана (отприлике 5 комада) је еуро.
Значи испада млого јефтиније то....
Значи дузимам бјеланца чиста само... Грожђе важи што ће ми Рајка куповат', није се помамила још и то да ми купује.... :)
https://www.proteini.si/me/proteini-surutka/olimp-pure-whey-isolate-95-1000-gr/
Премного ми је 45 еура да дам, тј није премного него их ја немам, окле ми :)
Banane, čokoladno i svako drugo mleko, med i ostale kurcobolije ti ne trebaju, tako da to slobodno precrtaj!
Оке, нисам ни ја био сигуран за млијеко јер има доста масти и ух, читао сам...
Али је јогурт ок, је ли тако?
Онај о,5 нпр?
Brate, ne spremaš se ti za Najlepše telo plaže, gde bi predsednik žirija bio Lazanski, već moraš znati šta tebi u kontinuitetu treba ne bi li uradio što od mišićne mase.Nećeš propasti ako s vremena na vreme uzmeš malo mleka, ali na dnevnoj bazi to nije korektno. Jogurt skoro svako jutro stučem, čak ni ne gledam procente masti, iako moji samo kupuju ovo od 0.5%. A i jebači ne piju čokoladno mleko... barem ja ne pijem. :D
Ја обожавам чоколадно у пичку материну, зна' сам да попијем по литар од школе до станице ђе сам чека' бус, али га нисам пио ко зна откад...
Ма не спремам се, само гледам да што више олакшам себи напредак јебем ли га, нећу ја да будем бодибилдер, ни манекен, ни не знам ни ја што, само да личим на нешто и да не рмбачим за џабе :)
Ako ti je za utehu, od toliko čokolandog mleka te niko ne bi jeb'o u dupe, ako me razumeš, lolo!
Zar proste šećere i ne bi trebalo da unosi nakon treninga da brzo nadoknadi energiju? Arlovski mu je i preporučio 100 grama suvog grožđa.
Je l' se šećer gubi kad se grožđe osuši?
Prosti šećeri nemaju smisla bez fast-acting proteina, da ne dužim dalje.
Ne nego se gubi voda i ostaje procentualno više šećera.
A uh i laktoza iz mleka razvlače razgradnju ostalih proteina na par sati a to je jako loše za pwm.
Hvala :)
A da li fast-acting proteini imaju smisla bez prostih šećera?
što bre tolko serete o toj ishrani, šećerima, kurcima, prosto jedeš ko konj i piješ 2-3 litre mleka dnevno i sve se može
Ima. Ali je dobro uzeti prost šećer posle treninga iz dva razloga: zbog aktivacije insulina i nadoknade potrošenih rezervi glikogena.