Teret@n@

1. Мени рајка прије него оде на поса' спреми месо и пиринач за после тренинга :)

2. Vracam se treningu nakon 2 meseca, pocecu sa laganim treninzima, jos sam slab... Da li ima neko trening za noge, za nabijanje mase? Posveticu se nogama maksimalno, jer ne smem previse da naprezem torzo i ruke...

3. Чучањ, искорак, лег прес, екстензија... За лист издизање на прсте на све могуће начине... То је то отприлике, не треба ти ништа више тренутно :)

Ја тренутно радим после чучња екстензију, наравно импровизовану, тј после сваке серије, као суперсетове, не знам што, одговара ми нешто.

4. Mislim da se najviše ubijem kada radim noge. Znači toliko se umorim, toliko ubijem mišić, mnogo više nego druge mišiće.

Koliko je ovo dobra stvar ustvari.
    https://www.youtube.com/watch?v=oXJ1FZKwI7c

5. Hvala, radio sam cucanj i izdizanje sa opterecenjem vec. Samo cu morati da dignem kilazu, koliko ponavljanja je optimalno?

6. Па оно, ради 8-10, како сам осјетиш да ти је најбоље...
    Ја нпр волим леђа да ћерам и до 14 понављања, тако ми одговара једноставно, осјети што ти прија мишићу, само не прећеруј типа 15 понављања јер ниси неки поса' направио, само млатиш празну сламу...

Труди се да ти радиш 10 и то да задња два једва извлачиш и то је то, кад пређе да буде то лагано, онда повећај килажу и ето...

7. Ček, ima razlike između 14 i 15?

8. Има.
    Спрдам се, нема, али у принципу не треба да прећерује са понављањима.
    Мени једноставно одговара да радим ти бар роу и веслање са 14 понављања и то је то, читава филозофија...

Сад да узме бучице и да вергла 15 прегиба за бицепс, а може још 10 можда, поса је направио.. :)

9. Sutra krećem posle višemesečne pauze, biće zajebano.

10. Како ће да се попале црвене лампице кад се пробудиш после тренинга :)

11. Meni licno za rame i ruke odgovara veci broj ponavljanja, dok recimo grudi odradim sa 7-8, jes da nisam dugo isao u teretanu, ali se da primetiti

12. Оке, тако и мени отприлике, рамена џарам понекад са већим бројем понављања, а некад ћушкам терет, како ми кад дуне

13. Како ће да се попале црвене лампице кад се пробудиш после тренинга :)

Već kukam unapred. :) A koleno me jebe više nego ikad, ne znam šta ću. Mučim se i običan čučanj da uradim.

14. Ради получучањ и екстензију и пробај у мјесто искорак, али се намјести фино и покушај :)

Ја сам једне неђеље радио са сјебаним кољеном, полако, са мањом тежином, али се то и није показало као добра идеја, додуше могао сам, нисам ништа наудио кољену, али нисам му ни помогао.
    Морао сам да га одмарам и прескочим један тренинг после, јебем ли га :)

15. Jebem li ga, ekstenziju mogu, iskorak i čučanj mi baš prave problem. Krenuću lagano da ojačam kvadriceps, imam i neke vežbe što mi je dao fizijatar pa se nadam da će ići na bolje. Ako ne, radim samo gornji deo, jebeš noge. :D

16. Одрадио три кружна тренинга и још ме држи упала. Пре неки дан сам се нашао у ситуацији да сам једва подигао тигањ док сам пржио јајоа. Оно је буквално било мучење. Али осећам се напаљено, само да ме мотивација држи 5, 6 месеци и има зло да буде :)

ЕДИТ: Иначе, видео сам да сте качили оног лика што сјебе кило протеина за три минута. Ни овај лик није нешто посебно нормалнији од њега :) http://www.youtube.com/watch?v=mI9B9M8bpdA

17. Evo za CapooNa jos jedan

https://www.youtube.com/watch?v=WTFnmsCnr6g

Ja sam poceo od ove sedmice nakon duze pauze opet. Napravio sam neki raspored kako sam u mogucnosti sa svojim tegovima. Bolje da pare za teretanu ulozim u hranu i tegove nego da ih dajem van. Evo mog plana, ako imate koji prijedlog, izmjenu ili slicno opalite. Ponedjeljkom i petkom imam plivanje tako da sam ovo uklopio kako sam mogao. Srijeda su trbusnjaci. Nedjelja odmor. Sutra je cucanj, a nemam pojma kako cu to izvoditi jer nemam ni pouzdanu sipku ni stalak... Veslanje tegom je vjezba koju sam nekad davno objasnjavao... Prije 50ak strana.

1. DAN – LEĐA

1. Zgibovi 5 x 10
    2. Mrtvo dizanje 5 x 10
    3. Veslanje u pretklonu (šipkom) 5 x 10
    4. Veslanje jednoručno 5 x 10
    5. Veslanje tegom 10 x 30

2. DAN – TRBUŠNJACI I LEĐNJACI

Ab ripper X, Insane abs, Cardio abs

3. DAN – RUKE

1. Biceps pregib bučicom 3 x 10
    2. Biceps pregib šipkom 3 x 10
    3. Hammer pregib 3 x 10
    4. Triceps ekstenzija sa čela 3 x 10
    5. Triceps ekstenyija pored kuka 3 x 10
    6. Zatvorska propadanja 3 x 30

4. DAN – RAMENA I NOGE

1. Millitary press 3 x 10
    2. Potisak bučicama 3 x 10
    3. Predručenje 3 x 10
    4. Veslanje tegom 10 x 20
    5. Čučnjevi 5 x 10
    6. Iskorak 5 x 10
    7. Listovi

Svaki trening do 60 min
    Podlaktica na svakom treningu

18. Лепо си ти све ово испланирао, али где су ти груди ? Немој да ми кажеш да их не радиш ? :) То ми некако трн у оку, јер је мени лично најјачи тренинг груди кад радим.

19. Nema grudi, ne radim ih. Nemam gdje da stavim, a iskreno mogu kuci raditi samo 2 vjezbe za njih jer neam uslova za vise. Mozda u prvi dan da uguram ako mi ne bude previse.

20. Danas opet nemam vremena za trening, u teretani sam proveo samo 10 min i postavio PR u
    gud morningu 185 kg. Leđa pucaju a trbusnjaci ko da me neko tukao tri dana ali osećaj nenadjebiv!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.