Teret@n@

1. Човјек би помислио да је гадно, али није, смијешно је и чудно

2. Koliko ovsenih stane u šolju od 2dl?

3. Koliko ovsenih stane u šolju od 2dl?

Pazi ovako, 2.5dl ti je oko 250 grama vode, pa ti vidi. :D

4. Pa sad ne mora da znači da u 2,5dl stane 250gr, zato pitam ako neko zna tačno :)

5. Sad sam nešto računao, 2.5 dl je jednako 1 cup (američki), i to je oko 90 grama ovsenih.

6. Ja mislim da je vise od 90. Mozda malo manje od 250...

7. A tesko ti bilo da napunis soljicu sa ovsenim pahuljicama pa da odes do najblize zlatare da ti izmere? Svasta...

:)

8. Moguće da sam se zajebao. A jebemmumater, je l' ti je baš toliko stalo u gram? :P Jedi, neće ti biti ništa.

9. 1 cup je 8 unci, 90 g je 3 unce, što mu dođe da je 1 cup ugrubo oko 250g.

10. Не може у чашу 250 грама овсених стат, па да га све нагуравате ногама у њу...

Једна она кесица што ја купујем је 250 грама, не може ни пола да стане у чашу од 2дл кол'ко ја знам..

11. Moguće da sam se zajebao. A jebemmumater, je l' ti je baš toliko stalo u gram? :P Jedi, neće ti biti ništa.

Haha nije ali vidiš jedni govore 90g drugi 250g, zato pitam. Znači negde oko 100g :D

12. Ne, nema to veze sa šoljama, to je jednostavno američka mjera koja je 1 cup jes jednako 8 unci, pa stalo ili ne.

13. Е вала оћете да ме наћерате да мјерим сад, а мука ми је, а и имам зобене само чини ми се

14. Имао сам ја једно излагање баш око тога колико чега је колико чега, конкретно, ако ме сећање не вара за 2 капс чоколадног млека лоло. Ту је негде на ових 430 страна.

15. zobene i ovsene su isto lololoooo

16. inace radim u zdravoj hrani i merim to sto puta dnevno, po mojoj proceni je oko 250. :P

17. "А и шта ће ти мекиње, човек си, ниси говече, дери јањетину, ту се не гледају грами!1" - ђед Борислав а.к.а глас народа лоло.
    Боме, решио сам да се натовим преко зиме и фино кренуло, данас се мерио вага каже 82, што је око 4 кила за око 3 недеље.

18. Мени вага данас показала 94 кила, а показује макар 2-3 кила више, што и даље даје запрепашћење колико сам пораста' килажом, додуше само једем нон стоп, виђећемо докле ћу да га доћерам вала...
    Али ми је дало вољу да ноћас унаказим груди, ах јој мама! :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.