Teret@n@

1. pezose upravo si opisao prosečnog posetioca ove teme lololo

2. Стварно Кузмили? Мислим да је ово сушта супротност просечног посетиоца ове теме, у многим аспектима..

3. ti si izuzetak lakiša mislim da se to podrazumeva, mislio sam na nas nejebače

4. Наравно да се подразумева :в али стварно ко од нас има 90 кила сувог мишића као прво лоло, ко вежба сваког дана и пати ако пропусти два тренинга и не излази у јавност јер је опао, само се гледа у огледалу и нема пичку. Ја бих пре реко да је то раритет него просечан члан нашег форума. Мислим, чисто са логичке стране :Д

5. Lolol ovaj jedan drug, vrijedi za pojakog lika, prije neko vece zavrnuo flasu sprajta tako da ni sam nije mogao da je otvori. Morali zabiti medju 2 daske na klupi i tako otvorili.

6. Наравно да се подразумева :в али стварно ко од нас има 90 кила сувог мишића као прво лоло

Ја не сигуно

ко вежба сваког дана и пати ако пропусти два тренинга

Ја

и не излази у јавност јер је опао,

Не ја (јер не опадам :Д)

само се гледа у огледалу

Ја

и нема пичку.

Не ја

Значи нисам ја баш сасвим читав

7. ovaj debil na gifu prvo zavrće u jedan smer, pa onda u drugi, jebeš masu kad nema mozga
    EDIT: moja greška samo je obrnuo stranu flajke

8. ja imam suvih 70kg, jel dosta?

9. Сјећам се једне прилике бјеше боца у ову гаражу ђе ја тренирам и мислим да комшија крпљаше гуму, ја узмем синтелана, намажем онај навој од боце, стегнем чеп и бачим то иза фотеље и сјутра кад су дошли ови мудаши, ја им кажем да су обичне пичке јер не могу да одвидају боцу коју сам ја стегао и као је натегнем мало и дам им, мислим да је 20 људи који су прошли туда покушавало једно 2 сата да је одвида

10. Наравно да се подразумева :в али стварно ко од нас има 90 кила сувог мишића као прво лоло

Ne ja

ко вежба сваког дана и пати ако пропусти два тренинга

Ja

и не излази у јавност јер је опао,

Ne ja

само се гледа у огледалу

Slabo, slabo. Kući kada se otuširam nekad pogledam ličim li na šta.

и нема пичку.

Ja

11. http://www.youtube.com/watch?v=AtxyS8synKY svidja mi se kako razmislja lololo, a o tome kakav je imate na istom kanalu

12. čekamo nekoga sa 90 kila suvih mišića

13. Ima da umre lik za 3 godine, raspada se ko zvezda.

14. Ево и ноћашњи
    http://www.youtube.com/watch?v=hcHl0_czJus

Како је црка', пресмијем се на сваки клип више н'о на неку комедију

15. Сада му је најтеже, можда ће бити и неког излива емоција у наредна два, три дана.

16. Да, капирам да је то у питању, сад гори задњих пар дана пред такмичење, никакви су тада, најслабији итд, али је он иначе црка' :Д

17. Свака част за снагу, још он билдер. Још импресивније је што ово гура без икакве технике. Али сунђери јебени, човече, то ми никако не иде уз ову тежину лоло.