Teret@n@

1. pezose upravo si opisao prosečnog posetioca ove teme lololo

2. Стварно Кузмили? Мислим да је ово сушта супротност просечног посетиоца ове теме, у многим аспектима..

3. ti si izuzetak lakiša mislim da se to podrazumeva, mislio sam na nas nejebače

4. Наравно да се подразумева :в али стварно ко од нас има 90 кила сувог мишића као прво лоло, ко вежба сваког дана и пати ако пропусти два тренинга и не излази у јавност јер је опао, само се гледа у огледалу и нема пичку. Ја бих пре реко да је то раритет него просечан члан нашег форума. Мислим, чисто са логичке стране :Д

5. Lolol ovaj jedan drug, vrijedi za pojakog lika, prije neko vece zavrnuo flasu sprajta tako da ni sam nije mogao da je otvori. Morali zabiti medju 2 daske na klupi i tako otvorili.

6. Наравно да се подразумева :в али стварно ко од нас има 90 кила сувог мишића као прво лоло

Ја не сигуно

ко вежба сваког дана и пати ако пропусти два тренинга

Ја

и не излази у јавност јер је опао,

Не ја (јер не опадам :Д)

само се гледа у огледалу

Ја

и нема пичку.

Не ја

Значи нисам ја баш сасвим читав

7. ovaj debil na gifu prvo zavrće u jedan smer, pa onda u drugi, jebeš masu kad nema mozga
    EDIT: moja greška samo je obrnuo stranu flajke

8. ja imam suvih 70kg, jel dosta?

9. Сјећам се једне прилике бјеше боца у ову гаражу ђе ја тренирам и мислим да комшија крпљаше гуму, ја узмем синтелана, намажем онај навој од боце, стегнем чеп и бачим то иза фотеље и сјутра кад су дошли ови мудаши, ја им кажем да су обичне пичке јер не могу да одвидају боцу коју сам ја стегао и као је натегнем мало и дам им, мислим да је 20 људи који су прошли туда покушавало једно 2 сата да је одвида

10. Наравно да се подразумева :в али стварно ко од нас има 90 кила сувог мишића као прво лоло

Ne ja

ко вежба сваког дана и пати ако пропусти два тренинга

Ja

и не излази у јавност јер је опао,

Ne ja

само се гледа у огледалу

Slabo, slabo. Kući kada se otuširam nekad pogledam ličim li na šta.

и нема пичку.

Ja

11. http://www.youtube.com/watch?v=AtxyS8synKY svidja mi se kako razmislja lololo, a o tome kakav je imate na istom kanalu

12. čekamo nekoga sa 90 kila suvih mišića

13. Ima da umre lik za 3 godine, raspada se ko zvezda.

14. Ево и ноћашњи
    http://www.youtube.com/watch?v=hcHl0_czJus

Како је црка', пресмијем се на сваки клип више н'о на неку комедију

15. Сада му је најтеже, можда ће бити и неког излива емоција у наредна два, три дана.

16. Да, капирам да је то у питању, сад гори задњих пар дана пред такмичење, никакви су тада, најслабији итд, али је он иначе црка' :Д

17. Свака част за снагу, још он билдер. Још импресивније је што ово гура без икакве технике. Али сунђери јебени, човече, то ми никако не иде уз ову тежину лоло.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.