Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Па ни мени нису јасни сунђери, али могуће да му пријају из разлога што су похабани и онда му боље пријања рука уз шипку, а и маааалко је шире за руку тако па му можда одговара :)
ILI SU TO MAGIČNI SUNDJERI KOJI SAAMI DIŽU TEG !
Na testu iz marketinga sam umesto Filip Kotler napisao Džej Katler. hahhaahahahahhaahahahahahahhaha au hahahhahhaa
Хаххаха изгорио си ка' Лепомир Бакић :)
Slihtanje modu u najavi lolo! Salim se! SMarko vidio sam tvoju sliku na fb, ne znam koliko je stara ili slicno, ali uz onu bradu bi ti odgovarala izbrijana glava i jos jedno 20-30 kg. Ne nuzno da sve bude cist misic. Lolol imas pogled koji bi to mogao nositi.
Ja kad sam isao u teretanu sam koristio ono od staze i WC-a, slicno sundjeru, ono sto skuplja vodu sa koncicima. Isjecem to sebi na dovoljnu velicinu i pici. Ne znam da li znate na sta mislim. Ne mogu sad naci sliku nikakvu slicnu...
На коју слику мислиш? :)
Profilna cini mi se, sa nekom djevojkom...
Да, ту сам мало мршавији него сад, можда неких 5-6 кила, а и нешто сам погрбљен, никако сам ста', не испозирах кад је овај слика' :)
Што се косе тиче иначе ми је брада дужа обично од косе, јер се шишам 0.5-2 а брада некад на 2, некад на 3, како кад :)
А на шта бих личио са 120 кила и 185-6 цм у пичку материну :)
To je taman tezina da se kaze da si musko. Ne mora sve biti misic, treba i stomaka naravno, ali kako zagaziti u tridesete bez 120kg? Nikako! Zivot je nemilosrdan!
Ја бих био задовољан са 100 кила и да немам салурину, немам неку жељу за трбушњацима велику :)
Lako se dodje do 100kg, ali treba se tu znati zaustaviti. Prije nego sto dodju porodica i obaveze mozes sebe srediti za ostatak zivota. Kasnije ti ostaje samo odrzavanje za koje treba manje vremena.
Истина :)
У ствари кад мало боље размислим не знам са чим бих био задовољан и не знам кад ћу стати и помислити Е ТО ЈЕ ТО, НЕЋУ ДАЉЕ :)
Ја би са 130кг био одприлике овакав
http://www.pridefc.com/pride2005/images/fighter/354_l.jpg
ГРОМ :Д
Бакић наставља, таман ово додгледам док тонем у сан а.к.а свет где мишић расте.
http://y2u.be/1DTbKdjlqe8
http://y2u.be/cIGJIWNxQyk
Прегледа' сам први дио још прије два сата, а овај други не вјерујем да ћу гледат' сад но $утра :Д
Уј'тро путује, срећан му пут, дако освоји :Д
Dao sam u kompenzaciju hranu za pse koju proizvodim za 15 konzervi tunjevine, coveku koji radi u veleprodaji hrane i + ocekujem od jednog cice sto ima farmu pilica da mi napravi cenu za pileci file na 20 kg pa onda whey protein i u teretanu koja kosta 800din mesecno uz indeks a 200m mi od kuce, nisam ni znao da postoji. To je to, izrezanih 90kg cekajte me
Гром :Д
Ја чекам да видим како ће да ми прођу први колоквијуми, ако не буде лоше, вјероватно ћу да одустанем од предавања и да кренем у теретану неђе..
Пре неки дан сам оборио рекорд, 1РМ у чучњу, пре тога само пар недеља привикавања на ПЛ и пар месеци високог волумена, рекох ја да се исплати лоло.