Teret@n@

1. Па ни мени нису јасни сунђери, али могуће да му пријају из разлога што су похабани и онда му боље пријања рука уз шипку, а и маааалко је шире за руку тако па му можда одговара :)

2. ILI SU TO MAGIČNI SUNDJERI KOJI SAAMI DIŽU TEG !

3. Na testu iz marketinga sam umesto Filip Kotler napisao Džej Katler. hahhaahahahahhaahahahahahahhaha au hahahhahhaa

4. Хаххаха изгорио си ка' Лепомир Бакић :)

5. Slihtanje modu u najavi lolo! Salim se! SMarko vidio sam tvoju sliku na fb, ne znam koliko je stara ili slicno, ali uz onu bradu bi ti odgovarala izbrijana glava i jos jedno 20-30 kg. Ne nuzno da sve bude cist misic. Lolol imas pogled koji bi to mogao nositi.

6. Ja kad sam isao u teretanu sam koristio ono od staze i WC-a, slicno sundjeru, ono sto skuplja vodu sa koncicima. Isjecem to sebi na dovoljnu velicinu i pici. Ne znam da li znate na sta mislim. Ne mogu sad naci sliku nikakvu slicnu...

7. На коју слику мислиш? :)

8. Profilna cini mi se, sa nekom djevojkom...

9. Да, ту сам мало мршавији него сад, можда неких 5-6 кила, а и нешто сам погрбљен, никако сам ста', не испозирах кад је овај слика' :)
    Што се косе тиче иначе ми је брада дужа обично од косе, јер се шишам 0.5-2 а брада некад на 2, некад на 3, како кад :)

А на шта бих личио са 120 кила и 185-6 цм у пичку материну :)

10. To je taman tezina da se kaze da si musko. Ne mora sve biti misic, treba i stomaka naravno, ali kako zagaziti u tridesete bez 120kg? Nikako! Zivot je nemilosrdan!

11. Ја бих био задовољан са 100 кила и да немам салурину, немам неку жељу за трбушњацима велику :)

12. Lako se dodje do 100kg, ali treba se tu znati zaustaviti. Prije nego sto dodju porodica i obaveze mozes sebe srediti za ostatak zivota. Kasnije ti ostaje samo odrzavanje za koje treba manje vremena.

13. Истина :)
    У ствари кад мало боље размислим не знам са чим бих био задовољан и не знам кад ћу стати и помислити Е ТО ЈЕ ТО, НЕЋУ ДАЉЕ :)

14. Ја би са 130кг био одприлике овакав
    http://www.pridefc.com/pride2005/images/fighter/354_l.jpg

15. Бакић наставља, таман ово додгледам док тонем у сан а.к.а свет где мишић расте.

http://y2u.be/1DTbKdjlqe8
    http://y2u.be/cIGJIWNxQyk

16. Прегледа' сам први дио још прије два сата, а овај други не вјерујем да ћу гледат' сад но $утра :Д
    Уј'тро путује, срећан му пут, дако освоји :Д

17. Dao sam u kompenzaciju hranu za pse koju proizvodim za 15 konzervi tunjevine, coveku koji radi u veleprodaji hrane i + ocekujem od jednog cice sto ima farmu pilica da mi napravi cenu za pileci file na 20 kg pa onda whey protein i u teretanu koja kosta 800din mesecno uz indeks a 200m mi od kuce, nisam ni znao da postoji. To je to, izrezanih 90kg cekajte me

18. Гром :Д

Ја чекам да видим како ће да ми прођу први колоквијуми, ако не буде лоше, вјероватно ћу да одустанем од предавања и да кренем у теретану неђе..

19. Пре неки дан сам оборио рекорд, 1РМ у чучњу, пре тога само пар недеља привикавања на ПЛ и пар месеци високог волумена, рекох ја да се исплати лоло.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.