Teret@n@

1. А знаш како, народ увек жели да зна како сам ја тако awesome, па их онда ја лажем мало како сам натурал и те муње.

2. Само сам скочка чека' да да суд о Лепомиру, 'начи нема прелазну, знао сам :Д

Лаки, добар си, мора да си нечурал, не бодеш се пред другима :Д

3. Jedan poznanik uplacuje nekih 15e mesecno na nekom sajtu Lazara Angelovog, i time dobija mogucnost da se uzivo dopisuje/cuje sa njim pojma nemam. U sustini, lik je duze vreme u ozbiljnom treningu, ozbiljnoj ishrani i profi izgleda a Lazar Angelov ga je dodatno opravio svojim savetima kroz nekih 7-8 meseci i sad ce cini mi se da ga izvodi na neko fitness takmicenje

4. Samo što ovaj ne može da uradi kolut u napred.

5. Inace kad te drugari zovu da im pomognes sa preseljavanjem ti dodjes i radis kolutove naprijed?

6. Inace kad te drugari zovu da im pomognes sa preseljavanjem ti dodjes i radis kolutove naprijed?

A ti treniraš da bi drugovima pomagao u preseljavanju?

7. A ti treniraš da bi drugovima pomagao u preseljavanju?

Izmedju ostalog lolo. Ja treniram da budem jak.

8. Pa razumem to, ali ne treba se napucati toliko da budeš krug jebeni i da samo možeš uraditi pokrete koje si radio poslednjih godinu dana u teretani...
    Takvi trče kao da su invalidi, treba malo na fitnesu raditi.

9. Da se meni napucati toliko lako bih ja za ostalo lolo

http://www.youtube.com/watch?v=J-fTyc3ka_s

10. Koji još dobar domaći forum ima?

11. Zavisi šta te zanima.
    Meni exyufitnesforum.

12. Могу сви да кажу да је Ангелов геј итд, ни мени се не свиђа његова грађа, али РЕЛАНО момак је перфекција, свака му част, али баш, свака му част...
    Поред тога што се тип боде, пије итд, у могућности је да увијек задржи овакав изглед....

Хахаххаха Бакић, нисам ни сумњао, свака му част! Само нека ћера тим темпом, само да није црка' тако у трипу за хејтере, нека поправи бутине и лист и мало трапез и то је перфекција коју ће тешко ко побиједити...
    Свака част! :)

13. Sve cestitke Bakicu, nadam se da sad nece izgoriti do kraja...

14. Strit vrkaut je za pičke.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.