Па добро, мени то баш не би било смешно лоло.
Смаркили, јеси икад радио чучањ мало јаче са тежинама? Имам неки осећај да када би ушао у теретану и радио са теговима да би био звер. Мислим, није да ниси и сад :Д
Смаркили, јеси икад радио чучањ мало јаче са тежинама? Имам неки осећај да када би ушао у теретану и радио са теговима да би био звер. Мислим, није да ниси и сад :Д
Нисам са јачим, онако, неке осредње тежине, право да ти кажем и страх ме је јер некад тренирам сам, а немам сталак него пењем тег на разбој па радим тако, па не смијем да радим до отказа коначног да ме не би поломио тег оно, то ме мало јебе, не смијем да се опуштим :)
Са колико радиш ти серије чучњева кад радиш? :)
Данас баш идем са братом у теретану ову ђе он иде да одрадим мало леђа, а ноге су ми под упалом, радио сам у неђељу, али само пет серија чучња и пет екстензије и уфатила ме упала, напреза' сам се фино :))
Како кад, на пример данас сам радио 70х5, 100х3, 120х3, 140х3, 150х2. Обично бих одрадио још коју серију са 140 али нисам имао воље, елана.
Обим рамена не знам колики је ни како да измерим лоло, а контра коси сам радио једном у животу и видео да ми позиција не одговара, то јест да је глупа лолок.
Ja bas i ne kacim poentu ovog videa sto je L@ki okacio. Tesko i da je ima... Obim ramena izmjeris sa onim krojackim metrom. Kao sto mjeris struk tako i ramena lolol.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Koji si ti Kuzmo?
Добра она пичка, бар издалека. Иначе, солидни су сви, али зрачи тај став стрикворкера према теретани и теговима лоло, зашто једноставне не оба?
Pregej!
ja sam najveći leri.
to laki i ja mislim da je kombinovanje daleko bolje nego izabrati jedan pravac i držati se konkretno njega.
http://www.youtube.com/watch?v=uDKJr5KT290
Najjači ikada!
Добар.
Тако и ја, само са 20 кила :Д
Al sam se smejao juče, neki lik cepa čučnjeve, posle radio nožnu ekstenziju, noga sine ko trupac, a obrijana glatka presijava se. lol
Па добро, мени то баш не би било смешно лоло.
http://vimeo.com/55469174
Zašto mogu veće težine da izbacim na kontra-kosom nego na ravnom benču? Sa koliko kg ste vi počeli?
Zadah na aceton?
Ketoza?
Koliki vam je obim ramena? Jel mjerio ko?
Dex :)
Koliki vam je obim ramena? Jel mjerio ko?
Ne smijem, sramota me.
Нисам са јачим, онако, неке осредње тежине, право да ти кажем и страх ме је јер некад тренирам сам, а немам сталак него пењем тег на разбој па радим тако, па не смијем да радим до отказа коначног да ме не би поломио тег оно, то ме мало јебе, не смијем да се опуштим :)
Са колико радиш ти серије чучњева кад радиш? :)
Данас баш идем са братом у теретану ову ђе он иде да одрадим мало леђа, а ноге су ми под упалом, радио сам у неђељу, али само пет серија чучња и пет екстензије и уфатила ме упала, напреза' сам се фино :))
А и мислим да су ми ноге говно :Д
ЕДИТ:
ХАХАХХАХАХ ТО БРЕ! То сам чекао, то је посластица за ноћас таман да одгледам :Д
Како кад, на пример данас сам радио 70х5, 100х3, 120х3, 140х3, 150х2. Обично бих одрадио још коју серију са 140 али нисам имао воље, елана.
Обим рамена не знам колики је ни како да измерим лоло, а контра коси сам радио једном у животу и видео да ми позиција не одговара, то јест да је глупа лолок.
Laki popravio čučanj? Bravo!
Edit: Sad videh da ti je bio 160. Ja sam nešto tipovao da je 140. :)
Ja bas i ne kacim poentu ovog videa sto je L@ki okacio. Tesko i da je ima... Obim ramena izmjeris sa onim krojackim metrom. Kao sto mjeris struk tako i ramena lolol.
Сад је кец 165 лоло, баш пре неки дан пао рекорд.
Bolji kraj nego što sam očekivao.