Teret@n@

1. Све је погодио, рекох ја тамо, исти сам такав :)

2. Ал немаш 90кг чистих мишића, дисквалификован си :(

Елем, који је тенк овај Лалас, на 1:40 http://y2u.be/LJ4W-71N1lU
    178цм и око 145кг

3. Не'ам ни 190 висине, нити сам згодан и развијен, нити имам плочице и тако даље :Д

Таман је ка' тенк :)

4. Građa a la moj ćale.:)

5. nešto mi ove dve ne deluju baš oduševljeno :/
    tipa, ko da mene grli mira adanja polak i zorica marković, tako neke face prave :/

6. jel ovaj jedan strongmen uvatio ovu za dupe il mi se čini ololo

7. Ено видим на фејсу Никса упоређује себе са неки стритворкером (лоло) и у суштини га суптилно напљувао. И Никса вала има "Бакићев синдром", его му је голем.

8. realno, lik je klasični mediokritet, bar što se tiče inteligencije...likovi koji uzimaju sebi za pravo da sole pamet svima, i da misle da sve znaju najbolje, a pritom nisu, uslovno rečeno ''svecki šampioni'' su šupci. Aj da on pametuje samo o vežbanju, al slušo sam ga bar 20 puta kako drži neke životne lekcije, mislim se mrš bre.

al fino je građen, nije nešto prepucan i tako to, na njegovu visinu ne bi ni išlo da bude golemiji od toga.

9. Јесте, има тај став "знам све, ви сте глупаци". Но добро, има времена, можда је то само фаза лоло.

10. Хаха, ево само читајте, свашта има да се види
    https://www.facebook.com/Nixa.Zizu.Official.Page/posts/570659529656453

11. Šupak sklonio klip, kakav je to ljaljan.

12. Ааааааааааа не могу да вјерујем да је мака' клип, па чему да се смијем ја ноћас бре у пичку материну, а видио сам и једва сам чека' да дођем дома да гледам :/

13. Јбт, јуче у теретану дођу два клинца од 17-18 година, обојица имају 50 кила са све креветом. Нису везали ни 3 тренинга у теретани, а већ узимају креатин и протеине. Један од њих пожурује овог другог да се пресвуку да почну што пре тренинг, а овај други 'ладно каже: "Чекај да узмем креатин пре тренинга, а протеин ћу после." Ја направих ону ШКК гримасу, не могу да верум да је слинави прво купио креатин и протеин пре него што је и кренуо поштено да вежба, без консултације са неким искуснијим, конкретно са власником теретане, човек је профи боди-билдер. А обаојица слинаваца ни бучице не знају да држе правилно. Колико ретардираних клинаца има. Ствар је у томе да је скоро један мој другар отворио продавницу суплемената и гомила људи без консултација са неким ко се у то разуме купује шта дохвати.

14. Ovi stritvorkauteri su likovi koje nikada nisu imali dovoljno muda da postanu gimnastičari, to ja tako posmatram.

15. hahahahaha skočko :D
    ma ljomber niksa uzeo sliku lika staru 2 godine i uporedjuje se a evo slike sad kakav je taj lik.
    http://i.imgur.com/ArhzkUO.png
    A najjace mi sto preko slika upoređuje koliko je jači i brži..imbecil

16. Kako sme da dira u tu veličinu kao što je Lazar Novović, što on nije uradio nešto sa svojim životom? Lazar šalje lepu sliku o Srbiji u svet!

17. Nixa ima dobru zamisao i ima strpljenja sa klincima da im objasni neke stvari. Nije on los sve u svemu, samo sto je eto malo prepotentan. Mada vjerujem da zbog te prepotencije ima redovan ses lolol.

U tim krugovima za klince on moze dati dobrih savjeta.

18. Ali najjače su lobanje koje sede na usranim foteljama i komentarišu tipa AAAAA NIXA PIČKO USRO TE LAZAR, a drugi će AAAA LAZARE GDE TI JE MASA PIČKO IZDEFINISANA, NIXA FTNJ, dok im iz usta curi mast od čvaraka i rebrastog čipsa.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.