Контрапродуктивно, како не, зато ми расту руке, ОПАААААААААААААААААА
3 Разбој
4 Потисак са чела
1 Потисак са чела обрнути хват
2 Потисак иза главе
3 Онај курац са бучицама дворучни на косу клупу
3 Бенч пропадања
4 Дворучни прегиб са шипком
3 Хамер прегиб
3 Дворучни прегиб бучицама
3 Неки прегиб сам радио тако што сам везао канапом већу бучицу
3 Свјештенички прегиб
'тео сам да купим веј протеине од пара које бих узео на кладионици да ме Свонсара није изјеб'о у надокнади. Судбино пуши курац, има да будем животиња и без протеина !
Imajte na umu da je fora sa ovim bifor da se naždere, opusti što više može, namesti loše, loše osvetljenje, ukratko sve da bude najgore, a za after fazon ujutro i/ili posle odrađenih vežbica, svetlo, poza...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Enormno veliki broj gluposti je izjavio u ovom klipu...
Najjača izjava u klipu:
''Ja sam trebao kao klianc da treniram sprint na sto metara znači brži sam i jači od njega''
Ја не верујем да бих ово могао http://y2u.be/6ajjJ8zX18A
Бо'ме ни ја :)
По мени је ок то што Никша прича, добро, јес' препотентан и изрека' је неке глупости, али је у суштини у праву...
Ребрасти чипс је ањесоме!
Nikša je iskompleksirani debil.
U sve se razumije, najmapetniji je, uvijek je u pravu, ljubi ga majka njegova.
Али је смијешан, јебеш ми све, мени је бања да га гледам јер се вазда исмијем :Д
Ma da ne znam koliko tačnu stvar kaže, lik toliko glupe komentare ima tipa ono što su rekli gore za trčanje... Dal je lik realan....
Па лупа чо'ек, што је :Д
Бај д веј, унаказих руке сад у пичку материну...
Разбој
Потисак са чела
Потисак са чела обрнути хват
Онај курац са бучицама дворучни на косу клупу
Затворски/Бенч пропадања
Дворучни прегиб са шипком
Хамер прегиб
Дворучни прегиб бучицама
Неки прегиб сам радио тако што сам везао канапом већу бучицу
Свјештенички прегиб
Надам се да нисам нешто заборавио :)
Po koliko serija, ponovljanja? Ovo je svakako previše rada za ruke. Kontrapunktivno.
A šta vježbi radiš, kru ti jebem xD
Mene uhvatila neka upala sitna donjih leđa, a na to sam ostavio otvoren prozor preko noći... Osećam se kao da imam 90 godina.
Контрапродуктивно, како не, зато ми расту руке, ОПАААААААААААААААААА
3 Разбој
4 Потисак са чела
1 Потисак са чела обрнути хват
2 Потисак иза главе
3 Онај курац са бучицама дворучни на косу клупу
3 Бенч пропадања
4 Дворучни прегиб са шипком
3 Хамер прегиб
3 Дворучни прегиб бучицама
3 Неки прегиб сам радио тако што сам везао канапом већу бучицу
3 Свјештенички прегиб
Понављања како ђе, неђе 8, неђе 10...
И чекала ме кока на столу АЈМООООООООО
РУКА АБНОРМАЛНО ВЕЛИКА :Д
Kolika laž od 1 do 10?
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1384256_625475684170727_2126407300_n.jpg
5
Ne znam da li sam video ikada fotku pre/posle a da je osoba na njoj u istoj pozi i sa istim osvetljenjem. Jepte se lažovi.
minimum 62
De bre za malo manje od 3 meseca smanjio toliko body fat? Kaže radio samo 5 puta nedeljno strit vorkaut, ne spominje kardio.
'тео сам да купим веј протеине од пара које бих узео на кладионици да ме Свонсара није изјеб'о у надокнади. Судбино пуши курац, има да будем животиња и без протеина !
Imajte na umu da je fora sa ovim bifor da se naždere, opusti što više može, namesti loše, loše osvetljenje, ukratko sve da bude najgore, a za after fazon ujutro i/ili posle odrađenih vežbica, svetlo, poza...
http://www.youtube.com/watch?v=5ObjoVK9WOc
Не знам јел било ово, али се слатко исмејах. Лололо каже лик "све природно, без стеродиа, само креатини, амино киселине ". Тешка будала.