Teret@n@

1. Enormno veliki broj gluposti je izjavio u ovom klipu...

2. Najjača izjava u klipu:
    ''Ja sam trebao kao klianc da treniram sprint na sto metara znači brži sam i jači od njega''

3. Ја не верујем да бих ово могао http://y2u.be/6ajjJ8zX18A

4. Бо'ме ни ја :)

По мени је ок то што Никша прича, добро, јес' препотентан и изрека' је неке глупости, али је у суштини у праву...

5. Ребрасти чипс је ањесоме!

6. Nikša je iskompleksirani debil.
    U sve se razumije, najmapetniji je, uvijek je u pravu, ljubi ga majka njegova.

7. Али је смијешан, јебеш ми све, мени је бања да га гледам јер се вазда исмијем :Д

8. Ma da ne znam koliko tačnu stvar kaže, lik toliko glupe komentare ima tipa ono što su rekli gore za trčanje... Dal je lik realan....

9. Па лупа чо'ек, што је :Д

Бај д веј, унаказих руке сад у пичку материну...

Разбој
    Потисак са чела
    Потисак са чела обрнути хват
    Онај курац са бучицама дворучни на косу клупу
    Затворски/Бенч пропадања

Дворучни прегиб са шипком
    Хамер прегиб
    Дворучни прегиб бучицама
    Неки прегиб сам радио тако што сам везао канапом већу бучицу
    Свјештенички прегиб

Надам се да нисам нешто заборавио :)

10. Po koliko serija, ponovljanja? Ovo je svakako previše rada za ruke. Kontrapunktivno.

11. A šta vježbi radiš, kru ti jebem xD

12. Mene uhvatila neka upala sitna donjih leđa, a na to sam ostavio otvoren prozor preko noći... Osećam se kao da imam 90 godina.

13. Контрапродуктивно, како не, зато ми расту руке, ОПАААААААААААААААААА

3 Разбој
    4 Потисак са чела
    1 Потисак са чела обрнути хват
    2 Потисак иза главе
    3 Онај курац са бучицама дворучни на косу клупу
    3 Бенч пропадања

4 Дворучни прегиб са шипком
    3 Хамер прегиб
    3 Дворучни прегиб бучицама
    3 Неки прегиб сам радио тако што сам везао канапом већу бучицу
    3 Свјештенички прегиб

Понављања како ђе, неђе 8, неђе 10...

И чекала ме кока на столу АЈМООООООООО

РУКА АБНОРМАЛНО ВЕЛИКА :Д

14. Ne znam da li sam video ikada fotku pre/posle a da je osoba na njoj u istoj pozi i sa istim osvetljenjem. Jepte se lažovi.

15. minimum 62
    De bre za malo manje od 3 meseca smanjio toliko body fat? Kaže radio samo 5 puta nedeljno strit vorkaut, ne spominje kardio.

16. 'тео сам да купим веј протеине од пара које бих узео на кладионици да ме Свонсара није изјеб'о у надокнади. Судбино пуши курац, има да будем животиња и без протеина !

17. Imajte na umu da je fora sa ovim bifor da se naždere, opusti što više može, namesti loše, loše osvetljenje, ukratko sve da bude najgore, a za after fazon ujutro i/ili posle odrađenih vežbica, svetlo, poza...

18. http://www.youtube.com/watch?v=5ObjoVK9WOc

Не знам јел било ово, али се слатко исмејах. Лололо каже лик "све природно, без стеродиа, само креатини, амино киселине ". Тешка будала.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.