Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
i da, kad vidim likove od 170cm kako se nagruvaju da imaju 100 kila plače mi se jebote...ne ide jednostavno, to lepo stoji samo visokim ljudima, uslovno rečeno lepo...
Tehno viking je gospodar!
Лаки брате, ово ти је мој појас за качење, пази сад
http://oi41.tinypic.com/11adhl0.jpg
Отвори у нови прозор.
Ово Тегет шарено је појас од моје јакне који сам моментално скинуо чим сам је купио, а ово зелено је држаш могуће од двогледа или од чутурице из војске и то сам свезао, а доље има она говна да се закачи.
Е сад, мени се сломило ово на појас пластично, није му ни чудо кад сам качио бога док сам радио листове и сад га вежем и развезујем, па мо'ш мислит' како ми је весело :Д
Уништих рамена ноћас у пичку материну...
Ево спремам неко месо, њами :Д
ЕДИТ:
Дебилно је упоређиват' билдера и стритворкаут чо'ека и фудбалера и кошаркаша и Џејмс Бонда, то ми никад неће бит' јасно, те упоредбе...
Најгенијалније постове читам по фејсбуку кад се избаче тако неке слике.
Избачи прије неки дан страница нека Брус Лија и Арнолда и оно као ЛАЈК ЗА ОВА ДВА КРАЉА, е кад су почели ЏАБА ОВОЛИКА МАСА, БРУС ЛИ БИ ГА ИЗБИО бла бла, во имја оца и сина....
То је исто ка' да кажем сад, доведи ми ти било којег доктора биологије, ја ћу боље написат' код за рачунање просјечне старости од 200 људи, мис'им оно....
Тако нешто сам и ја мислио да урадим, само да нађем материјал.
Neki imamo pravi pojas i lance u teretani. trolololooo
Neki imamo pravi pojas i lance u teretani. trolololooo
А неки се дркамо са везањем и развезивањем после сваке серије, што ми вели један друг синоћ, а он стварно тренира у топ теретану ЈА БИХ СЕ УМОРИО ОД ТОГ СКЛАПАЊА И РАСКЛАПАЊА ШТО ТИ ЧИНИШ :Д
А сад контам овако, узмем обичан каиш и кроз њега вежем један мањи који ће да држи бучицу и готова прича лоло, тај мањи тачно може да буде било шта.
Ако имаш некога да је био полицајац па каиш полицијски, он је широк и бања :)
Ima neko strim OBN televizije?
Ш'о ће ти
Bio FFC8, par naših boraca...
Džakić bio bjen ko mačka, jebo ga svako da ga jebo nesposobnog u usta kurčevita, ušo u borbu ko da je na treningu, e oš kurac, izgazio ga lik.
Stevan dobio split desižnom, bio je tučen al i on je tukao.
Danas sam se merio posle dva meseca. Smršao sam ravno 10 kila. Imao sam 111, sad imam 101kg, a visok sam 194cm. Osećam se nekako ponosno :) xe xe
taj đžakić je opasan po okolinu
Pezose, ono je više u šali bilo, ali cenim taj elaborat. :)
A to koliko posla iziskuje definisanje, pločice, ludilo, kao i nabacivanje velike mase je relativno. Ne krećemo svi od iste osnove. Ti ako imaš npr. 75 kila i nekih 180cm (lupam sad, doš'o sam s posla, ne zameri) možeš izmenjenom ishranom i pravim režimom treninga da dođeš mnogo brže do ''Bred Pit u Sneču'' nego lik od 90kg i 175cm, ali isto tako ćeš mnogo vremena provesti u pokušajima da nabaciš kvalitetnih 15kg.
A vidiš Skočko kako je Stevan fino ćutao, na sve se smejao?
Kada ga je za vrat na merenju uhvatio on se nasmejao samo.
Džakić se isto ko Fabjan ponašao...
I pored mog bivstvovanja na temi, i dalje ništa ne znate? Ovaj Pittov izgled je donekle i rezultat diuretika, pošto se vidi da je izvukao vodu iz potkožnog tkiva. Naravno da se čovek spremao za ulogu, ali se pored svega toga vidi da radio water timing. Takođe, takav uzgled se može držati ne duže od nekolko sati, jer se voda brzo vrati ispod kože. Nije isto 5% telesnih masti sa i bez vode.
:gleda i ne veruje (opet):
Najgore je to da Pezos, trolovao ili ne, piše trezvenije od većine.
Da li su ovoliko pošteni?
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=604429339594235&id=206239519413221
Мислиш ли, среће ти, да је Папет мастера и најмање интересовало да му се објасни што је диуретик и што све људи раде да би извукли воду из организма за краткорочне потребе или га је само занимало може ли постић' изглед приближан томе са бодивејт вјежбама :)