Racunaj SMarko da je jedna kirija u teretani dvije polovne petice... To je barem kod nas cijena ovdje. Tako da ako imas uslova kuci skupljaj pare, snalazi se pa pravi svoju teretanu polako...
Kakve sam ja sve improvizacije vrsio majko mila dok sad nisam doveo u red ovo stvari sto imam.
Знам, то и планирам, али не сад јер немам одакле, тек кад почнем приправнички да радим :)
Ја то што радим са слободним тежинама што се тиче трицепса најбољи је потисак са чела, а и набрекне ми много кад радим бенч...
За вјежбе са лат машином не знам :)
Arlovski aj stavi duplo maju tezinu i skupi laktove u sirini malo manjoj od sirine grudi pa da vidis dal gadja tetive i dal nije najbolja za triceps
PS vidjam po teretanama stavi majstor 40-50 kg na potisak sa cela i gura iz noge, dize dupe, baca se i kaze krcka mi nesto u laktu. A laktovi ko petn'es do 3
Možeš da radiš i sa sajlom potisak sa čela.
A ovaj DžejEm ne bih radio bez spotera nikako, mnogo mi je rizičan pokret, tj. ne pokret nego mogućnost otkaza.
MAtori nije u tehnici nego je polozaj neprirodan za pripoje tetive lakta. Kod nas je po teretanama ta vezba glavna za triceps ali je GOVNO! Pitas li se zasto je ni jedan vrhunski bencher ne radi?!
Po0tisak sa cela je najgora vezba, ne za triceps nego uopste! Razara zglob i tetive lakta.
Речи то мом трицепсу који добије најбољу пумпу од те вјежбе :)
Кад станеш фино и кад ојачаш не осјећаш, нема бола у зглобовима и тетивама, још ја радим са равном шипком, не са ЕЗ.
PS vidjam po teretanama stavi majstor 40-50 kg na potisak sa cela i gura iz noge, dize dupe, baca se i kaze krcka mi nesto u laktu. A laktovi ko petn'es do 3
Е то је друго, тако је свака вјежба го курац :)
Radi li ko ovu vjezbu?
Ја је из неког разлога никад не радим. МОжда зато што је смор, а и не погађа ме да ваља :)
Ja nisam video nikog u mojoj teretani da ovo radi osim mene.
ЏејЕм је сад у моди па зато сви и халабуче да је "најбоља вежба зе трицепс". Добра је, али не може се рећи да је најбоља.
Јесам понекад :)
Kakve sam ja sve improvizacije vrsio majko mila dok sad nisam doveo u red ovo stvari sto imam.
Знам, то и планирам, али не сад јер немам одакле, тек кад почнем приправнички да радим :)
Ја то што радим са слободним тежинама што се тиче трицепса најбољи је потисак са чела, а и набрекне ми много кад радим бенч...
За вјежбе са лат машином не знам :)
Po0tisak sa cela je najgora vezba, ne za triceps nego uopste! Razara zglob i tetive lakta.
Ja danas isto ubio ruke. Za triceps su mi dobra ona zatvorska propadanja...
Ovo za potisak sa cela jest tacno, ja tu vjezbu uvijek radim zadnju. Uradim neke prije nje da zagrijem zglob koliko mogu i pripremim ga.
Arlovski aj stavi duplo maju tezinu i skupi laktove u sirini malo manjoj od sirine grudi pa da vidis dal gadja tetive i dal nije najbolja za triceps
Možeš da radiš i sa sajlom potisak sa čela.
A ovaj DžejEm ne bih radio bez spotera nikako, mnogo mi je rizičan pokret, tj. ne pokret nego mogućnost otkaza.
Radi li ko ovu vjezbu?
http://workoutlabs.com/wp-content/uploads/watermarked/Tricep_Dumbbell_Kickback.png
MAtori nije u tehnici nego je polozaj neprirodan za pripoje tetive lakta. Kod nas je po teretanama ta vezba glavna za triceps ali je GOVNO! Pitas li se zasto je ni jedan vrhunski bencher ne radi?!
Radim ja. Tu mi se najbolje ocrtava tric, ne skidam oci sa ogledala. Mada mislim da je vezba go kurac.
Sta znam, meni je dobra.
Najbolje sve bataliti ovo i raditi samo biceps, ledja i benc.
Чучањ, бенч, згибови, фејс пулс, ХЛР. Цео мој тренинг у теретани.
Meni bi bio trip raditi face pulls, zamisli sajla se otkaci... Igranka...
Rizicniji je fejsbuk, zamisli otkacis. lololoo
4chan...
Junak!
http://www.youtube.com/watch?v=2NXzFq3pGLY
Дал би мого да ми сломи шаку да се ухватимо да обарамо руке и он крене само да ме стеже лоло. Животиња, наендерталац јебени.
Zamisli da ti on kaže: "Vidi ko se to šišao, dođi na macolu!" :S
Речи то мом трицепсу који добије најбољу пумпу од те вјежбе :)
Кад станеш фино и кад ојачаш не осјећаш, нема бола у зглобовима и тетивама, још ја радим са равном шипком, не са ЕЗ.
Е то је друго, тако је свака вјежба го курац :)
Ја је из неког разлога никад не радим. МОжда зато што је смор, а и не погађа ме да ваља :)
Nije bitno koliku težinu dižeš na početku treninga, nego koju težinu dižeš na kraju. - P. S.
Ха...
Прије ће бит' Ако дижеш велику тежину на крају, усери се у тај тренинг јер ниси тренирао него одмарао.
®Ја