Teret@n@

1. Колико уопште помаже ова обична сурутка у праху, и колико треба дневно унијети? http://www.macrobiotic.co.rs/item/202-surutka-u-prahu.html
    Не пију ми се неки веј протеини, а и скупи су упичкуматерину.

Ако ћеш да прдиш као коњ и да палиш прду упаљачем, онда помаже масу, а ако ћеш да напредујеш у мишићној маси, онда помаже курац

2. Па шта онда најбоље помаже, од протеина?

3. Месо, храна.

ЗАБОРАВИТЕ ДЕБЉАЊЕ ОД ПРАШКОВА ЈЕБАЛИ ВАС ПРАШКОВИ :)

4. Kad bi malo procitali sastav surutke u prahu, videli bi da se treba popiti 200g praha da bi se dobio ekvivalent proteinskog obroka ili zamena za jednu mericu whey proteina. Znaci skoro celo ono pakovanje. I tako pored 24g proteina uneses 120g laktoze, i dobijes od tolke laktoze degenerativno dupe kroz mesec dana, kao ovaj decko sto se pita sta ga je snaslo.

Merica proteina kosta oko 90 din, parce belog mesa slicno a koliko kosta ovo pakovanje? Kako ces onda ustedeti?

5. Ne radim ja toliko puno, da mi treba nešto mnogo proteina. Samo sopstvena težina i bučice srednje kilaže.Strit vrkaut štono se kaže. Do sada sam jeo više hrane, ali sad bih nešto dodao, ali ne puno.

6. Што не пуно, да се не пренабилдујеш, а?

7. У јаблана високога :)

8. запалите мондо, паз мајку му да хасаш мед, лубеницу, чоколаду и остало ако тренираш. а ја мислио да је блиц жену треба укинути...

9. Па оно, све те намирнице нису лоше и сигурно значе телу нешто, питање је колики постотак.

10. значе лаки, да изгледаш као предебели билдер. није поента да ли у њима има нешто што помаже него колико има онога што одмаже

11. Изгледа да нисам толико хард кор да једем само бело месо и броколи сваког дана.

12. не једем ни ја, ал нећу грунути 2 кашике меда и милку данас лоло

13. Спљоштих прије по' уре 2 јаја + једно бјеланце, пола туњевине и сира, све то смућках и прогутах ФУЛ ПРОТЕИНА АЈМООООООООООООО :Д

14. Kako bi ovog šabana Pezos izuo iz patika.

15. Урадих ноге, једва сам се суздржа' да не повратим на искорак, али буквално...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.