Teret@n@

1. Elem, juče posle gotovo godinu dana osetih 140kg na čučnju. Dva puta, još uvek zglobovi nisu spremni za ozbiljne težine. :(

2. Jeb'o ti trening kad imaš snage k'o rudonja, a škljoca ti rame. Niko mi nije odgovorio da li je imao iskustva sa povredama zglobova, odnosno da li postoje preparati za ojačavanje istih?

3. da li postoje preparati za ojačavanje istih?

Obavezno, isto ko i preparati za trajno ojačavanje kite.

Eventualno možeš da paziš šta jedeš, vitamini, magnezijum, cink i jebemliga šta još, navodno valja za hrskavicu i tetive, što manje suva 'rana.

Al mislim sve ti je to kerov kurac kad radiš baš ono što ne bi trebalo, jebeš zglobovima mater kratkotrajnim većim opterećenjem a ostatak vremena sediš. Stalna umerena fizička aktivnost je ono što im pogoduje a mi danas radimo upravo suprotno.

4. Glucosamine i Elasti Joint su davno hvaljeni po forumima. Toliko se sećam...

5. Daj bre marvele sta tupis zglobovi 'vo-'no kad si ko stapic od rumenka. Batali čupri i treniraj ako ti se trenira. Imas glukozamin i razne kurce jos al je to preskupo tako da pali i jedi govna ako oces.

6. Elem, loša ishrana, premalo KVALITETNIH svih makronutrijenata, mnogo junka - i zglobovi to osete.

7. Aco, napasi se muda ščuo, ako pitam ne kurčim se, već nešto ne znam. Gledam da napredujem, pa makar bio i stalak od infuzije po tvom mišljenju. A ako ti je mrsko da pomogneš, nemoj onda barem srati, šetaj svoju čupri i zaobiđi. Ispadaš seljak više nego što jesi.

Hvala ostalima na konkretnoj informaciji. Ovo za konstantno sedenje ubija i bez treniranja, baš sam izvalio, ali to već prelazi u tematiku navike i obaveza. Neko trčanje ubaciti u slobodno vreme ili cepanje drva, ali sad već fantaziram...

8. Поздрав од моје израслине на руку

http://zaslike.com/files/opim8etnqpnc4unt63p.jpg

http://zaslike.com/files/zyacdggmf3yvyjwi97w.jpg

И што, ја сад треба да престанем да тренирам зато, је ли?
    Хехе, не.

ЕДИТ: Пада' сам на овај зглоб некад давно и деси се једном у годину да ми искочи ту врло мала израслина и да боли неко вријеме и да нестане... Међутим овог пута није случај, израслина је већа и не боли, ни она ни зглоб... не знам што да чиним, па је кулирам и понекад се играм са њом.

9. То ми и ђевојка рече, имала је и она на исто мјесто, па јој се појави и нестане итд... Вели ми да могу да је спрштим, н'о ме страх да не сјебем што, само би ми то фалило још...

10. Nemoj da gnječiš slučajno, samo nemoj obraćati pažnju. Nema leka inače, i posle operacije se vraća.

11. Moguće je i da mu je ovo sipina kost.

12. Смарко икс мен, ген почео да му ради сада, специјална моћ = курлинг ин д скуат рек.

13. To ti je triceps na podlaktici.

14. Сила се накљука' метана, а не ради ноге, лепо.

15. Juče do jaja odradih ramena i triceps. Posle dugo vremena sam na ok kilaži, iako se snaga sporo vraća. Probao juče army press sa 60 kila, umalo ne poginuh. Mada, čucanj i mrtvo sasvim ok idu iako su zglobovi još uvek tunjavi, ali ramena haos koliko su atrofirala. :(

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.