Teret@n@

1. Dajte neku vežbu za tricepsa, a da nisu bučice i lat.

Пропадања, трицепс ексзтензија, ако имаш конопац ради са њим на лату, добро погађа мишић, можда и боље од обичне шипке. Уски потисак на клупи.

А за подлактицу не знам шта да ти кажем, мислим да нема неке конкретне вежбе која ће најбоље пупмати мишиће подлактице, јер коју год вежбу да радиш за руке, подлактица је активна. Пробај са овом супер серијом. https://www.youtube.com/watch?v=n3bTX3f6fPc

2. To sam i dosad radio za podlaktice, stvarno nema drugih jbt... Tu je jedino zajebano za zglobove, ne sme se preterivati sa težinama.

Ponekad se iznerviram i ode mi ceo trening u kurac kad na pola termina krene da mi škljoca rame ili da me boli neki zglob, a imam još snage. Retardirano ljudsko telo. Valjao bi neki suplement ili sredstvo za ojačavanje zglobova da se uzme, jel imao ko iskustva sa njima?

3. Triceps = bench press, overhead press
    Podlactica = mrtvo, vratilo

4. Podlakticu i stomak mislim da ne radi niti jedan profi bilder. I mene podlaktica jebe npr. Kad sam imao najviše kila u životu (blizu 120), nadlaktica mi je bila blizu 50, a podlaktica delovala kao kod devojčice, naročito zbog retardirano malog zgloba. Davno sam čitao da podlakticu najviše gađa koncentrisana i izolovana vuča, tj. kad gledate da ne uključite što više mišića. Npr. radite lat mašinu i smanjite kilažu koliko god da se ne bi krivili i takođe isključite biceps koliko je moguće. Već mesec dana tako radim i osetim pump u podlaktici kad radim leđa.

5. Podlakticu i stomak mislim da ne radi niti jedan profi bilder.

У праву си, не радимо.

osetim pump u podlaktici kad radim leđa.

Иста ствар и код мене, баш ми набрекну од хвата јер се фокусирам да држим чврсто нпр лат или тег, што год да је и да вучем леђима, да не вучем бицепсом.

6. Н А Ј Ј А Ч И С А М

7. proviron bila neka kura kad si bio na 50 obim bicepsa?

8. Imam nekoliko pitanja:
    -da li uzimanjem proteina štetim organizmu, mislim na ove u prahu, ne iz hrane
    -isto pitanje za kreatin
    -da li postoji količina koju ne smem prevršiti u jednom danu
    -da li cene tih proizvoda utiču na kvalitet, jer sam ja uzeo jeftini protein jer su mi drugari rekli da je to stvar marke i da su u principu svi isti

9. не
    не
    не - само ћеш исрати вишак
    што скупље боље, јбг

10. murbi
    proviron bila neka kura kad si bio na 50 obim bicepsa?

Ne, ali sam bio masan kao june. Ok, hrana je bila na nivou i suplementacija, možda koji efedrin i clenbuterol tu i tamo. Tad sam jurio brojke na liftovima i bio zaluđen, sad me boli tuki.

11. не
    не

не - само ћеш исрати вишак

Да, баш ће превише протеина унијет' и исраће га, како не :)

што скупље боље, јбг

Дефинитивно и велико НЕ.
    Маркетинг и паковање повећава цијену производу у највећем броју случајева.

12. Koja svrha klena kada juris tezine i mastan si kao okolina bubrega tovljenog jagnjeta?

Maestro, kreatin i te kako moze stetiti ako ga ne uzimas kako treba. Ne bi trebao da unosis vise od 10g dnevno, mozes 5 pre treninga 5 posle a mozes i svih 10 sa proteinom i dekstrozom posle treninga. Jos bitnije je adekvatan unos vode, znaci i preko 3 l dnevno. U danima kada ne treniras 5g ujutru.

Kod proteina se mozes gadno zajebati jer ih ima u milion varijanti. Tako sam ja kao pocetnik hteo da narucim 20kg proteina iz nemacke po ceni 20e 3kg pakovanje i da se obezbedim dozivotno, kad ono cista soja. Ili recimo kupis protein sa sadrzajem 60% pa moras da pijes 2 merice da bi nesto uneo - u prevodu to je duplo skuplje i duplo krace traje.

Preporuka: Exyu fitness shop: Ultimate Nutrition Creatine 1 kg 3700 din + Ultimate nutrition Prostar Whey 6900 din , dobices 10% jeftiniji kreatin i besplatnu dostavu, protein je vec snizen, i miran si a uzeo si vrh, narocito kreatin ce ti trajati min godinu dana ako pravis malu pauzu.

(jos nisam pio kreatin ali uzimam ovaj posle leta)

13. Murbi, tad je već bilo problema naći turski efedrin, pa sam jurio nešto kao zamenu. Slično delovanje oni imaju, mrzi me sad da guglam, a znao sam to nekad. Sad više, koliko znam, ništa ne možeš od dopinga naći i biti 100% siguran da nije falš. Čak sam davno čitao da je i Galenikin depo po apotekama sumnjiv.

P.S. Pričate o krovu, a ni prvu ploču salili niste. -Peđa Petrović

14. Kad uzmem kreatin zavrsavam prvu plocu i zidove.

15. Ultimate Nutrition Creatine 1 kg 3700 din

Ово је теби јефтино? :)

И тај веј...

Колико ми се кења од Ултимат Нутришна и њихових повећаних цијена за по 5-10 еура само ради маркетинга и фенси жига на паковањима...

16. Ja sam pio Elite XT od 2 kile, popio možda pola i sad hoću da se menjam sa drugom za 300g kreatina. Prvo zato što imam 175cm i 75kg tako da nisam mršav uopšte, drugo sranje od proteina je lepljivo, dok ga napravim sav se zaprašim, ne mogu lepo da ga razmutim ostaje grudvica, ja sam gadljiv odma bih želudac povratio, a i mrzim mleko jebeno, ne mogu više da gledam očima taj protein. Sad sam naručio 1kg kreatina za 2400 i ovih 300 grama, piću to pomalo taman mi napumpa mišiće malo, dobijem još koju kilu i posle idem na 5g dnevno dok ne popijem sve, onda na suvo. Inače kaže mi drugar da prvo ide ''punjenje'' kreatinom, 4-5 puta dnevno po 5g, 7 dana, pa onda 10g dnevno. Šta mislite jel mi mnogo 1,3kg kreatina? jebote to može potrajati godinu dana

17. Пуњење је у новије време оспоравана теза јер се показало да нема разлике са и без пуњења. Организам може да искористи максимално 5 грама на дан.
    А 2 кила прашка сигурно неће приметну разлику да направе тако да слободно узимај лоло. А мој другарић један лаже ''једва чекам да ми стигне хемија да се направим на звер''. Узео кило веја пред лето, блам.

18. Smarko, pajsad:

Ovo je skupo i svako ko nasedne na ovaj marketing treba prisilno dobiti tetovazu pavijanovog cmara na celu:

https://www.proteini.si/en/creatine/arnold-iron-cre3-127g/

Ultimate Creatin ti po kg kosta isto ko i svi ostali, razlika je u tome sto ce svako ko je isprobao vise vrsta kreatina uvek izabrati njega i gle cuda, ovaj gore za 30e ima 120g a ovaj za 35e 1kg.

Ultimate Whey ima 25g proteina po merici od 30g. Svi ostali proteini po toj ceni imaju 20-22g po merici, evo recimo Scitec koji je jedan od najprodavanijih. Izracunaj kolika je tu razlika u gram za gram. Izolati drugih firmi koji imaju taj odnos proteina skuplji su za +20e

19. То да, те шминке арнолдових мјешавина су го курац реално ,само бачање пара... Бјеше исто нека фора са креатином, као, чудо од креатина неко, а тамо шећера кол'ко оћеш итд...

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t1.0-9/10363543_410236492452369_7043770729465431068_n.jpg

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.